İzlenme arttığı halde tık düşmesi.

bulutnergis

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Ekteki fotoda görebileceğiniz gibi 19 Şubat 2014 ile 19 Şubat 2015 arasında oldukça büyük fark var.

2015 de izlenme arttığı halde tıklanma sayısı çok düşmüş durumda.

Geçen seneden bu yana neyi yanlış yaptım da izlenme arttığı halde tık düşmüş olabilir?

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• ADSENSE 2014-2015.jpg
    ADSENSE 2014-2015.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 67
Attached Thumbnails kısmını görüyorum ama altında fotoğraf yok :S

sebebi konu içinde var aslında :D Adblock tabi bu sadece bir tanesi.

neden yansımasınki youtube reklamı veriyor adblock gizliyor.

Kullaniciya erismeyen reklam nasil yansisinki mesela izlenim satin aliyorsunuz adblock tarzi ve reklam gizliyorlar bu izlenimler adsense yansimiyor dolayisiyla adsenseye zararida olmuor bunu yon yerler var benimde calistigim

Son düzenleme:
Kullaniciya erismeyen reklam nasil yansisinki mesela izlenim satin aliyorsunuz adblock tarzi vreklam gizliyorlar bu izlenimler adsense yansimiyor

ben sistemin bu olduğunu düşünmüyorum. Adblock reklamı silmiyor bunu silemez gizliyor ama youtube reklamı veriyor sana yani ekranına yansıyor adblockun görevi diyelim "<id=reklam>reklam kodu</div> var youtube bu kodu veriyor sana ad blockda bu divi gizliyor. tahminen çalışma mekanizması bu google sen reklamı görüyorsun olarak varsayıyor.
tabi bu benim düşüncem.

ben sistemin bu olduğunu düşünmüyorum. Adblock reklamı silmiyor bunu silemez gizliyor ama youtube reklamı veriyor sana yani ekranına yansıyor adblockun görevi diyelim "<id=reklam>reklam kodu</div> var youtube bu kodu veriyor sana ad blockda bu divi gizliyor. tahminen çalışma mekanizması bu google sen reklamı görüyorsun olarak varsayıyor.
tabi bu benim düşüncem.

Google analatikten yola cikalim size bir kod veriyor sayfanizidaki gorunumu takip etmek icin o koda ihtiyaci oluyor kullanici tarayicisinda bu kod olmassa tarayici sunucuya bu cevabi yollamiyor dolayisiyla reklam yoksa izlenimde olmuyor

Google analatikten yola cikalim size bir kod veriyor sayfanizidaki gorunumu takip etmek icin o koda ihtiyaci oluyor kullanici tarayicisinda bu kod olmassa tarayici sunucuya bu cevabi yollamiyor dolayisiyla reklam yoksa izlenimde olmuyor

arada çok fark var :D senin dediğine göre kodu eklemiyorsun ama youtube bu kodu ekliyor sana reklamı gönderiyor sen pcdeki yazılımla bunu gizliyorsun. ama sana bu reklam gelmiş oluyor :)

sen kodu ekle adblock kullan o reklamı görme ama yt kabul eder neticede reklam senin pcde engelleniyor.

Son düzenleme:
arada çok fark var :D senin dediğine göre kodu eklemiyorsun ama youtube bu kodu ekliyor sana reklamı gönderiyor sen pcdeki yazılımla bunu gizliyorsun. ama sana bu reklam gelmiş oluyor :)

Hocam kodu gizliyorsan tarayici sunucuya bu reklamin izlendi bilgisini nasil gonderecek kodu gizlemek dediginiz sey o kodlari html ciktisindan pasif hale getirmesi demek :)

Hocam kodu gizliyorsan tarayici sunucuya bu reklamin izlendi bilgisini nasil gonderecek kodu gizlemek dediginiz sey o kodlari html ciktisindan pasif hale getirmesi demek :)

bak hacı chrome bir sayfada sağ tıkla öğeyi denetle de oradan bir div sil :D bu divi sen heryerdemi silmiş olacaksın yoksa sadece kendi pcdemi?

youtube senin o divi sildiğini anlayamaz. neyse ben yatıyom bilgisi olan biri yazsın uyuyacam senle yazışıyoz :D

bak hacı chrome bir sayfada sağ tıkla öğeyi denetle de oradan bir div sil :D bu divi sen heryerdemi silmiş olacaksın yoksa sadece kendi pcdemi?

youtube senin o divi sildiğini anlayamaz. neyse ben yatıyom bilgisi olan biri yazsın uyuyacam senle yazışıyoz :D

Bende diyorumki sunucu client calisiyor div silmekle reklam kodlarini silmek ayni sey degil client pc ben bu reklami izledim demezsse sunucuya yani bunu soyliycek kod obegi olmassa sunucu nerden bilcek bu adamin reklami izledigini sunucu reklami gonderir fakat izlendigine dair bilgi ister iyi geceler hocam :)

benimde hep böyle başıma geliyor bu olay sebebini hiç çözemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri