İzlenme Şartı Olmayan Partner ?

Frankeinstein

Yasaklanmış
arkadaşlar izlenme şartı olmayan partner hangileri vardır ya da 500 1000 izlenimli

mn ve freedoma izlenme şartı olmadan sokabilirsiniz.life 2k,quiz 1k istiyormuş.en az isteyenler bunlar sanırım şuan.

hocam music nations freedomdan dürüst çıktı benım 1 milyarımı ödedi :D ama 12 milyar kaldı :S :S :S

life ile quiz çalış çizgi dizi riskli katagori çalışma. çizgi ve diziyi adsensede çalış. düzenli olarak bir plan yap. ay sonu dua edersin bana :)

life ile quiz çalış çizgi dizi riskli katagori çalışma. çizgi ve diziyi adsensede çalış. düzenli olarak bir plan yap. ay sonu dua edersin bana :)

çizgi ve dizi işine bir ben giremedim sanırım ben de bir el atayım olsa da olmasa da Allah razı olsun :)

lifemi daha iyi sizce quizmi hocam?

bence ikiside aynı ama quiz daha önce ödeme yaptıgı ve 1k izlenme ile girildigi için benim için 1 adım önde diyebilirim.

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:56 ----------

çizgi ve dizi işine bir ben giremedim sanırım ben de bir el atayım olsa da olmasa da Allah razı olsun :)

bende girmedim dizi,film,çizgi film,maç videoları işine.uzun zaman önce bikaç kez denedim,kanalların hiçbiri 3 gün yaşamadı bende bidaha ugraşmadım :)

Hocam çizgiyi herkez beceremez kendi görüşüm. kendimi her zaman izliyici kitlesine koyarım. ben çerçeveli bir videoyu izlemem beni rahatsız eder. eğer çerçevesiz görüntüyü fazla bozmadan geçerim derseniz şuan durduğunuz bile kabahat çizgide çok güzel para var :)

Ucuz partnerler izlenme şartı olmadan alır ya parana bloke koyar yada hiç ödemez

bende girmedim dizi,film,çizgi film,maç videoları işine.uzun zaman önce bikaç kez denedim,kanalların hiçbiri 3 gün yaşamadı bende bidaha ugraşmadım :)
Fatih hocam,film mecburen yapıyorum arşiv çok fazla telifsizler tabi tercihimdir:) maçtan hiç anlamıyorum :( ,dizi ve çizgi film düşünülmesi gereken bir konu...

Hocam çizgiyi herkez beceremez kendi görüşüm. kendimi her zaman izliyici kitlesine koyarım. ben çerçeveli bir videoyu izlemem beni rahatsız eder. eğer çerçevesiz görüntüyü fazla bozmadan geçerim derseniz şuan durduğunuz bile kabahat çizgide çok güzel para var :)

çerçeve ile pek uğraşmam,görüntüyü fazla bozmam çerçeve hiç sevmem zaten :) o zaman bu akşam işe başlıyayım bakalım sonuç ne olucak? Teşekkürler hocam :)

[MENTION=13668]yavute[/MENTION] [MENTION=13317]mavera[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam ben spam yapıcam quiz kanallarda sorun olur mu?çizgi film falan çalışmıcam film veya dizi de futbol,işte farklı farklı kategoriler çalışıcam 1 kanala 100 video basıcam hocam quiz partnerden atar mı beni parayı ödemez mi?eğer öyleyse Freedom'a geçmek lazım :/

Fatih hocam,film mecburen yapıyorum arşiv çok fazla telifsizler tabi tercihimdir:) maçtan hiç anlamıyorum :( ,dizi ve çizgi film düşünülmesi gereken bir konu...

çerçeve ile pek uğraşmam,görüntüyü fazla bozmam çerçeve hiç sevmem zaten :) o zaman bu akşam işe başlıyayım bakalım sonuç ne olucak? Teşekkürler hocam :)

izleyici olarak çok severim,evde 3-4 tblik dizi,film arşivim var ama youtube ile ilgili hiç ilgilenmedim bu içeriklerle ben :)

---------- Spam Engelliyici 11:30 ---------- Önceki Mesaj 11:29 ----------

[MENTION=13668]yavute[/MENTION] [MENTION=13317]mavera[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam ben spam yapıcam quiz kanallarda sorun olur mu?çizgi film falan çalışmıcam film veya dizi de futbol,işte farklı farklı kategoriler çalışıcam 1 kanala 100 video basıcam hocam quiz partnerden atar mı beni parayı ödemez mi?eğer öyleyse Freedom'a geçmek lazım :/

spam her kategoride yapılır,bu yüzden atılan kanalım olmadı hiçbi partnerde.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam yani quizde spa yapsak ilk soksak spam yapsak partnerden atılmayız kanal kapansa da parayı alırız değil mi?ayrıca kaç kesinti yapıyor?

hocam life ve quiz deki adamlar iki gün sonra çileden çıkacak temiz kalan partnerleride yok ediyorsunuz film,dizi,spor için adsense çalış adamlar bu içerikleri kabul etmiyor. kontrol ettikleri anda kanalı atıyorlar söylemedi deme

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam yani quizde spa yapsak ilk soksak spam yapsak partnerden atılmayız kanal kapansa da parayı alırız değil mi?ayrıca kaç kesinti yapıyor?

kanal kapanırsa paranı ödeyecek partner yok şuan bildigim kadarıyla hocam.kanal kapanırsa hertürlü gider o para,adsense haricinde.gerçi kapanmayan kanallarımdan zoomin,mn,forela,creative vb yani hepsinden paramı aldım ama kapanan kanala hiçbirisi ödeme yapmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri