İzlenme Sayılmıyor?

Hocam adsenseye geç bağlamış olabilirmisiniz ?

Birde diğer kanallarınızın ortalama kazancı aşıyormu 4 doları

aynı sorun bendede var araştırmıştım. resmi olmayan buldugum yabancı içeriklik ukler forumlarından şöyleydi...

*-
video izlenme sayım atıyorum 15.000 kişi video altında direket tık var yuklediğim gun bakıyorum bu izlenme var...
adsenseye geç yansıyor orda izlenmeye bakıyorum 12.000 kişi goruluyor... yanı arada uçan gidiyor :D kaçan kaşıyor...
bu sorun var bi gerçek, sebeb gelınce...

video izlenmeleri toplu olarak donduruluyor topan adsenseye yansıyor bu yansımada aynı izleyen 2 ciye, 3 cüye aynı ipler videoda goruluyor, ama adsense bunu 1 ip kabul edıyormuş....
örnek: bir video yukledın o gun bir x kişi 10kere o videoyu gun içi izleyebiliyor, ama adsense o ip noyu 1 kişi kabul edıyor.. aynı biçimde o kişinin reklamlara 1 den fazla tıklamaları kaza ile yara bilerek yine 1 tık sayılıyor...

2-rivayet yazılanları unut...24 saat her ulkeye gore farklı adsensendeki 24 saat sure dolsa bile ara ara toplu olarak adsense hesabına aktarım yapari video sayın dondurulur, bir kaç parti halınde adsenseye yüklenir... yanı 24 saat dolunca videodan yukleme yapılmıyormuş, gun sıfırlandığı için o yuklenmeyen bir kısımda hoppp pufff oluyormuş, buhar oluyor, ertesi gunede yansımıyor..

dostum yabancı forumlardan zamanında bulduklarım bunlar. birilerinin işine yarar yazıyorum. forum ekmeği yedik, bir kaç ekmekde biz pişierlim arkadaşlar yesın....

nasıl çözdün açıklayabilirmisin. bende de aynı sorun var benim gibi olan arkadaşlara da yardımcı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri