Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube sacmaliklari kategorimde dunyada tektim. Benden gorup onlarca kanal acildi. Acilan kanallardan birisi tamamen benim attigim videolari baslik ve kapak resmi kopyalayip atmaya basladi benim attigim video izlenmeyip adamin videolar izlenmeye basladi. Hirsizlara prim veren bi sistem var bu youtube da. Birde benim bideolara kanalimi kotuleyen yorumlar yapiyorr Allah islah etsin
Hocam videoyu kendisi yapiyor. Benzer kategoride benim kopya videolar cekiyor. Ama kendi videosu sonucta. Fakat baslik aciklama ve kapak resimlerini caliyor. Ne yapabilirim ki bu durumdafiligran falan ekleme imkanınız yokmu hocam, video içine kanal linkini haraketli koyup kanal logosu gibi haraketli logolar koyabilirsin, özgün içeriksen partnere girip telif hakkı koruması isteyebilirsin
2 haftadır izlenimlerin dipte olan varmı ?
Benim 2 katı düştü bir türlü çıkamadım aynı tarz kanallara baktım onlar da pek benimki gibi düşüş yok
Benimde rakip kanallarimda sorun yok bende çok düştü usta senin videolarin gösterime tıklama oranı kaç bende %5
Benim de %5 ama zaten benim 6 civarındaydı, ya youtubeden engel yedik ya da rakiplerin işidir
ben hala gün gün dibe gidiyorum
maalesef ben de aynı durumdayım.
benim topluluk dahil videolar vs yüzde 90 hit düşüşü var. genel bir durum ama bazılarımız için sanırım. topluluk eskiden 1 saatte 4 bin like 300 yorum alırken şimdi 20 like 4 yorum
---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------
edit şu an topluluk sekmesinden içerik paylaştım düzeldisanırım bu aralar algoritma kafayı yedi
![]()
ben toplulukda paylastıgım video 10 k izlenirdi bugün 30 kişi izledi allah allah
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.