İzlenme Sorunu

• Kullanıcı SkyeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

SkyeX

Kayıtlı Üye
Selamlar , benim bir sorunum var. Kanalımda eğitim alanında içerikler yayınlıyorum. Uzun zamandır izlenmelerim sabit sayılacak değerlerde ilerliyor. Her ay düzenli abonede alıyorum bu konuda sıkıntım yok ama attığım videolar hep aynı oradan da düşük izlenmeler alıyor. Her ay gelen abonelerin yarısı izlese yine iyi izlenme alacağımı düşünüyorum ama bir türlü izlenme sayısını arttıramıyorum. 400 izlenme alanın istatistiklerine bakıyorum 7 bin gösterim alıyor ama 400 civar izlenme alıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Video atıp para kazanmak için;

ABONE ALINMAZ.
İZLENME ALINMAZ.
LİKE ALINMAZ.

Youtube 2013lü yılların vasat haliyle değil muhteşem bir yapay zeka ile çalışıyor. Senin aldığın abone, izlenme sana katkıdan çok zarar getirir. Ortalama görüntülenme süresi, içeriğini izleyen bir kitlenin algoritmaya oturması, gerçekten kanalını beğendiği için abone olanların olması gibi durumlar seni başarıya götürür. Sahte abone ve izlenmeler ise hiç bir şeye yaramasını geçelim kanalına etkileşim düşüklüğünden dolayı geri plana dahi itecektir. Hatta sürekli bot abone aldığın için bot aboneler düştükten sonra gerçek abonelerin dahi düşecektir. Hiç bir şeye faydası yok bunların.

Video atıp para kazanmak için;

ABONE ALINMAZ.
İZLENME ALINMAZ.
LİKE ALINMAZ.

Youtube 2013lü yılların vasat haliyle değil muhteşem bir yapay zeka ile çalışıyor. Senin aldığın abone, izlenme sana katkıdan çok zarar getirir. Ortalama görüntülenme süresi, içeriğini izleyen bir kitlenin algoritmaya oturması, gerçekten kanalını beğendiği için abone olanların olması gibi durumlar seni başarıya götürür. Sahte abone ve izlenmeler ise hiç bir şeye yaramasını geçelim kanalına etkileşim düşüklüğünden dolayı geri plana dahi itecektir. Hatta sürekli bot abone aldığın için bot aboneler düştükten sonra gerçek abonelerin dahi düşecektir. Hiç bir şeye faydası yok bunların.

Siz beni yanlış anladınız galiba. Ben abone , izlenme , like vs satın almadım , saten satın alsam buraya neden yazayım ki. Kanalım tamamen organik. Sorunda burada başlıyor , her ay düzenli organik abone geliyor ama izlenmeler her ay sabit sayılarda oluyor , hiç bir şekilde artış olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri