İzlenme Yok Para Kazanma Yok

• Kullanıcı opilimus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

opilimus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen gün bir video paylaştım adamın biri telif hakkı ihtarında bulundu "ihtar1" yazıyor şuan. Ondan sonra videoyu kaldırdım falan neyse video eklemeye başladım tekrar ne izlenme sayısı artıyor ne de para kazanabiliyorum. Kendim özgün video ekledim gene tık yok. Ben telif sorunu olan videoyu sildiğim için geri dön yapamadım video üzerinden adama ama mail adresine mesaj attım ihtarı geri çeksin belki düzelir diye adam da tık yok ne yapacağımı bilemedim.

arkadaşım bende de aynı problem var, konu açtım..izlenme günlük adsensede 5000 civarı ama gelgör ki tıklama yok! ben ihtar almadım ama eşleşen çok aldım..5000 izlemeye 5-10 tık! ondan dolayı adamlar mimliyor sanırım, tıklamaları kasten saymıyorlar ve tbmleri dibe indiriyorlar..bunların hepsini kasten yapıyorlar bence..böylelikle hakkımızı da gaspetmiş oluyorlar bi nevi.. bir defa mimlendin mi artık işin zor... hit videolarımıza bi şekilde hit aldırmazlar, ha hit çok alsak da o hitlere gelen tıkları makaslarlar, makaslamalarsa da tbmyi süründürürler...

Yani diyorsun ki yeni bir gmail yeni bir youtube ? Ana gmaile bağlı yeni hesap açtım gmail sonra yeni youtube gene aynı problem kafayı yiyorum şuan.

videonuza boş yere sağ tıklayın
sayfa kaynağını gösterden
CTRL+F ye basıp pub- kelimesini aratın.
sonraki sayı sizin adsense değilse reklamlar sizin adsenseye yansımaz.

yeni gmail yeni youtube belki çare olabilir.. bu biraz ne kadar taktıklarıyla alakalı.. ama ana mailine açmışsan yine fayda etmez bence çünkü zaten o mailin kafadan sabıkalı onların ana sisteminde(denenmiştir).. şöyle olabilir, başka adsense ve mail. bir süre o sabıkalı adsensi kullanmamakta yarar var(dikkatleri dağılana kadar).. çünkü inan sen o mimledikleri adsense maile yüklendikçe onlar daha da inatlaşıyolar ve netice adsense ban oluyor.

videonuza boş yere sağ tıklayın
sayfa kaynağını gösterden
CTRL+F ye basıp pub- kelimesini aratın.
sonraki sayı sizin adsense değilse reklamlar sizin adsenseye yansımaz.

Evet aynı değil ? Bunun nedeni nedir nasıl düzeltebilirim ?

yakın zamanda adsenseye bağlanan kanallarda ilk 24 saatle 2 gün arasında youtube pub numarası çıkabilir.sonradan düzelir...eğer uzun süre geçmişse,adsense değiştirden yine adsense bağlantısı yapın.

pub no'yu nasıl görebiliyoruz?? dediğiniz yöntemi yaptım ama bişey göremedim...

yakın zamanda adsenseye bağlanan kanallarda ilk 24 saatle 2 gün arasında youtube pub numarası çıkabilir.sonradan düzelir...eğer uzun süre geçmişse,adsense değiştirden yine adsense bağlantısı yapın.

İşe yaramadı yeni bir video yükledim yine para kazanılamıyor diyor. Bir özgün videom vardı onu ispatlamak için bu video bana ait diye mesaj attım video olası yorumlar için inceleniyor diyor kaç gündür. Hesap iyi hit alıyor şimdi bırakmak istemiyorum varmıdır bir caresi ?

Kendi video youtube sayfasını aç boş bir yere sağ tıklayıp sayfa kaynağını görüntüle ondan sonra Ctrl+f yap pub yaz şöyle bir şey göreceksin \"google_ad_client\": \"ca-pub-1111111111111\", \ bu pub sayısı ile google adsense hesabında bulunana aynı mı ona bak diyor "daralll"

dediğiniz tüm işlemleri yaptım ama yine dediğiniz gibi bir bilgi göremedim..

hocam kanalına gir . Bir videonuza tıkla açılsınsın sayfa. Sonra o sayfadanın sağ yada solundaki grimsi bölgede sağ tıkla sayfanın kaynağını görüntüle de.

CTRL+f yap sonra pub- yaz göreceksin...

ok şimdi gördüm meğerse videoya tıklamak gerekiyormuş ben sayfa üzerinde denemiştim.. hocam yalnız burda pub'dan sonraki sayıların bazısı adsensimle uyumlu bazısı da başka rakamlar ve bunun benim adsensimle alakası yok :confused::confused: Yani biri 43'lü olan benim adsensim doğru, diğeri de 62 ile başlıyo ve bunun benim numaramla ilgisi yok...

Ben biraz araştırdım sanırım ihtar dan sonra youtube benim para kazanma özelliğimi devre dışı bırakmış çünkü " youtube para kazanma özelliğinizi devre dışı bırakabilir" bir takım ihtarlardan sonra diyor. Yani merhaba yeni hesap yeni videolar. 6 ay dursun köşede bu hesap sonra kullanırım.

sana " hesabında şu şu şu ihlalleri saptadık, hesabın devre dışı bırakıldı vs.." yazısı gelmeden hesap devre dışı bırakılmaz benim bildiğim..ama adsense sayım durmuşsa her an gelebilir o mail bilgine..durmamışsa eğer sorun yok, ama 1 hafta hiç yükleme yapma tavsiyem o hesaba.

Şöyle takılı kalmış var mı daha önce böyle bir sorun yaşayan?

Hesabınız para kazanma için etkinleştirildi, ancak durumu iyi değil. Birden fazla telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemeleri, para kazanma ayrıcalığınızı kaybetmenize neden olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları'nızı ziyaret edin.

[h=3]Hesap Durumu[/h] Hesabınız etkinleştirildi, para kazanmaya uygun 1 videonuz daha var. "(1 video falan yok böyle takılı kalmış hiç bir video dan izlenme alamıyorum para kazanamıyorum)

Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

[h=3] AdSense hesabını tekrar aktif etmeyi denedim işe yaramadı.[/h]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri