İzlenmeler Adsense Yansımıyor Sebebi nedir ?

mert044

Kayıtlı Üye
Yeni bir kanalı adsense soktum +10000 izlenme oldu ama bu 10000 izlenme adsense yansımamış bile reklamlar açık sebebi ne olabilir ? Düzelir diye dusundum olmadı.

Yeni adsense acıldı bağlandı ona da izlenim yansımamaktadır. Para kazanması ve butun secenekler uygundur.

Acil Cevap ve cözümü lazım arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa cok sevınırım :)

yanlış yerden bakıyor olabilirsiniz.
sık kullanılanlar-> ürünler menüsünden bakacaksınız.
orada barındırılan diye bir satır çıkacak.
Tarih alanından bugünü seçip öyle bakın.

adsensede yazdığım menüden bakıyorsunuz değil mi? web sitesi gibi ana ekranda çıkmaz

Evet hocam 2 kanalımda aynı sekilde işin içinden cıkamadım bir türlü.

Diger farklı bir kanalımda son 48 saat 40 küsür k izlenimi var adsense yansıyan toplam son 2 gununku 10k cıvarı olmakta.

Evet hocam 2 kanalımda aynı sekilde işin içinden cıkamadım bir türlü.

Diger farklı bir kanalımda son 48 saat 40 küsür k izlenimi var adsense yansıyan toplam son 2 gununku 10k cıvarı olmakta.

adsense baglı bir kanalının para kazanması gitmişş tek telifde olsa yiyen kanallarını kontrol et para kazanması kapanan kanalını sil düzelir

adsense baglı bir kanalının para kazanması gitmişş tek telifde olsa yiyen kanallarını kontrol et para kazanması kapanan kanalını sil düzelir

Para kazanması kapanan kanal bulunmamakta . Fakat sadece 1 kanalda 2 adet telifli video var ama para kazanması acık durumda onda bir skntı olmus olabilir mi ?

herşey normal se şunları bir kontrol et.

adsense hesabına girince şu adrese bir tıkla hareket varmı.
1- https://www.google.com/adsense/app?...drh=false&ct=td&oet=&ert=&se=&uim=d&tz=a&rt=s

Youtube kanalına giriş yap alttaki adrese tıkla adsense id ie senin adsense id aynımı onu kontrol et.
2- https://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1

aklıma şimdilik bunlar geliyor.

Teşekür ederim hocam malesef bunlarlıkta ilgili bir sorun hata degil, pub ıd ler aynı

Her video icin; para kazanma yerine gir. (reklam araliklarini ayarladimiz yer).

Buyuk bir ihtimalle oradaki kirmizi renkte olan kutucuklar griye donmustur.
Kutucuklara tiklayip para kazanmayi tekrar aktif edin.(koyu kirmiziya donucek kutucuklar).
Kaydedip cikin. Adsenseni saymaya baslicaktir.

Her video icin; para kazanma yerine gir. (reklam araliklarini ayarladimiz yer).

Buyuk bir ihtimalle oradaki kirmizi renkte olan kutucuklar griye donmustur.
Kutucuklara tiklayip para kazanmayi tekrar aktif edin.(koyu kirmiziya donucek kutucuklar).
Kaydedip cikin. Adsenseni saymaya baslicaktir.

Suanda Butun videolar bu sekilde hocam ;

http://i.hizliresim.com/7Ao7lN.png

hepsini tekrar el ile kapatıp acayımmı ?

Suanda Butun videolar bu sekilde hocam ;

http://i.hizliresim.com/7Ao7lN.png

hepsini tekrar el ile kapatıp acayımmı ?

Hocam bu degil problem o zaman.

Eger isterseniz hepsini teker teker kapatip ok'leyin.Bir muddet bekledikten sonra yine teker teker acip ok'leyin. Denemekte fayda var.

1-2 gun sobra tekrar kontrol edin adsenseyi, normalde duzelmesi lazim.

Hocam bu degil problem o zaman.

Eger isterseniz hepsini teker teker kapatip ok'leyin.Bir muddet bekledikten sonra yine teker teker acip ok'leyin. Denemekte fayda var.

1-2 gun sobra tekrar kontrol edin adsenseyi, normalde duzelmesi lazim.

Tamamdır hocam teşekür ederim :)

Para kazanması kapanan kanal bulunmamakta . Fakat sadece 1 kanalda 2 adet telifli video var ama para kazanması acık durumda onda bir skntı olmus olabilir mi ?

Sen ne yapıyorsun hocam su anda tek telifle para kazanmalar devre dışı kalmışken 2 telifli kanal nasıl acık görüküyor muhtemelen o kanalla ilgilidir sorun eger fazla izlenim yoksa o kanalıda silmeni öneririm tercih senin başka nedeni olmaz cünkü

Sen ne yapıyorsun hocam su anda tek telifle para kazanmalar devre dışı kalmışken 2 telifli kanal nasıl acık görüküyor muhtemelen o kanalla ilgilidir sorun eger fazla izlenim yoksa o kanalıda silmeni öneririm tercih senin başka nedeni olmaz cünkü

Telif kanala sıkıntı yaratmamıs durumda para kazanması v.s hepsi acık bende sorunu bulmaya calısıyorum yoksa silicem mecburen :(
Teşekürler ilgi için :)

Telif kanala sıkıntı yaratmamıs durumda para kazanması v.s hepsi acık bende sorunu bulmaya calısıyorum yoksa silicem mecburen :(
Teşekürler ilgi için :)

Bazen takılıyor para kazanması acık kanalın kazanmadıgını para kazanması devre dısı kalmıs kanalın reklamların havada ucustugunu gördüm :D belki öyledir

1 telif risk alip devam edebilirsiniz. Ama 2 telifli kanali hemen silin bence.

telif dediği eşleşenli video hocam arkadaşım ben girdim inceledim bi karışıklık olmuş maillerinde yani adsense başvurmuş oradan oraya taşımış falan bakalım yarın akşama belli olacak.Bende böylesini ilk kez gördüm ama çözülecek gibi bakalım :)

telif dediği eşleşenli video hocam arkadaşım ben girdim inceledim bi karışıklık olmuş maillerinde yani adsense başvurmuş oradan oraya taşımış falan bakalım yarın akşama belli olacak.Bende böylesini ilk kez gördüm ama çözülecek gibi bakalım :)

Yonetici mailini temiz bir maille degistirip, oncekini silmeyi denediniz mi?

Olmazsa bir deneyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri