İzlenmeler eskiden hemen yansıyordu

• Kullanıcı santieg0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

santieg0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar izlenmeler eskiden direk yansıyordu. Mesela bir video atıyorduk, bunu sayfamızda falan paylaşınca hemen artıyordu izlenmeler. Şimdi bir gün sonra falan yansıyor videoya izlenmeler. Bunun nedeni nedir ?

youtube'un sunucuları yetersiz kalıyor

Dün akşam bir kanal açtım (içeriği söylemeyeyim) Allem ettim kallem ettim yeni kanal olmasından da yararlanarak dolarları yaktım 6 video attım. iki tane video 500 izlenimi buldu ve sıfır kanal adensye bağlı değil 3-5 saat geçmiş. Normalde adenseye bağlamam analiz bölümü açılsın diye beklerim. Adenseye bağlı diğer kanallar pekte tık getirmiyordu. Bu kanal böyle gidince gözümü kararttım bağladım dün gece..

Uzatmayalım sabah uyandım baktım sayfa gösterimi fırlamış. Tıklama yeni kanal olduğundan düzgün reklam vermedi daha pek yok.. Yani özetle gece 23,00 gibi bağladığım adenseye bağladığım kanal sabah 9 a işlemeye başladı hala da sorun yok (Maşallah)

Adenseye bağlanan kanal normalde şöyleydi: Eğer analiz bölümü açık değilse yansıması 25-30 saati buluyordu. analiz bölümü açılmış bir kanal ise 9-10 saatte sorunsuz yansıyordu. Ama bu konuda hızlanılmış anlaşılan ya da tesadüfen oldu bilemiyorum. Artık analiz bölümü açılmasa da ki hala o kanalın açık değil şimdi baktım. 12 saate kalmıyor yansıma başlıyor

Not: Başıma gelmedi değil bazı arkadaşlarda da okudum. Para kazanma açık, dolar yanıyor reklam çıkmıyor. İp değiştirdim çerez temizledim yok. Arkadaşa link gönderdim reklam var mı o da yok dedi. Yani bazen kanal sıfırda olsa dolarda yansa reklam çıkmıyor. Kanalın genelinde.. Bir kontrol edin derim..

Son olarak.. Yani atılan bir videoya örneğin ben şu an tıkladım reklama. Bunun adenseye yansıması 15-30 dk arası sürüyor. 30 dk geçmez 15 i düşmez! hepsi tecrübeyle sabit :)

4 gün önce adsenseye bağladığım kanalların analitikleri sıfır,binlerce gösterim aldıkları halde-sayfa kaynak kodunada da baktım adsense pub id leri görünüyor,sorun ne olabilir acaba-fikri olan varmı?

4 gün önce adsenseye bağladığım kanalların analitikleri sıfır,binlerce gösterim aldıkları halde-sayfa kaynak kodunada da baktım adsense pub id leri görünüyor,sorun ne olabilir acaba-fikri olan varmı?
hocam bence 5.güne yansır :) baya gecikmeli geliyor analictic

teşekkürler,bekleyelim bakalım :)
tekrar baktım analictice herhangi bir kanalımdan şu anda ayın 10 u yansımış gözüküyor yani 3 günde yansımış.. emin olmak için bir tane daha baktım onunda 10 u yansımış..
edit; eğer çoık seri izlenim alıyorsa kanalın belki kontrole felan takılmıştır

tekrar baktım analictice herhangi bir kanalımdan şu anda ayın 10 u yansımış gözüküyor yani 3 günde yansımış.. emin olmak için bir tane daha baktım onunda 10 u yansımış..
edit; eğer çoık seri izlenim alıyorsa kanalın belki kontrole felan takılmıştır

yok gayet normal kanallar-sadece bu kadar geç olması ilginç geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri