İzlenmelerde ciddi düşüş var mı sizdede?

engin130687

Kayıtlı Üye
Arkadaslar kanalımda bir haftadır günlük %30 izlenme azalıyor sizdede böyle bir sıkıntı var mıdır? Ya da sebebiji bilen öneriler baya azaldı.

Aynısı bende de var hocam 4k izlenim düştü günlük bakalım ne olur sonuç

Bende gunluk 5 6 k arasi azalma var

---------- Spam Engelliyici 13:31 ---------- Önceki Mesaj 13:30 ----------

Grafik hep aşagı

Karantina süreci yüzünden insanlar youtubeden çıkmıyor ancak ben de bu zamana kadar hiç artış olmadı hep aynı devam ediyor bir ara az bir şey düştü kalktı yükseldi o kadar. Bu karantinanın ekmeğini kim yiyor anlamadım

anlık düşüş çıkışlar olabilir ama bende aralıksız günlük düşüş var 2200 saatlikten 2000 1800 1600 gibi şuan 1100 lere kadar indi istikrarlı düşüyorum :)

anlık düşüş çıkışlar olabilir ama bende aralıksız günlük düşüş var 2200 saatlikten 2000 1800 1600 gibi şuan 1100 lere kadar indi istikrarlı düşüyorum :)

iyi düşmüş ozaman hocam bende de mart başı 60k dan 1 dakika içinde 2500 e inmişti. o zamandan beri saatlik artık 50 bile olmuyor ve ilk zamanlar 100er 200er abone kaybederken şimdi en az günde 5er 10ar abone kaybım var. acaba sonu nereye gidecek çok merak etmekteyim.

iyi düşmüş ozaman hocam bende de mart başı 60k dan 1 dakika içinde 2500 e inmişti. o zamandan beri saatlik artık 50 bile olmuyor ve ilk zamanlar 100er 200er abone kaybederken şimdi en az günde 5er 10ar abone kaybım var. acaba sonu nereye gidecek çok merak etmekteyim.

Alla alla kanalinin linkini atarmisin merak ediyorum incelemek istiyorum

geçen gün konu açmıştım izlenmelerim düzeliyor diye şuan kanal rezil durumda o konuyu açtıktan 1 gün sonra 48 saatlik yarı yarıya düştü neyse herşey nasip ne diyim artık

ben yine bir büyük güncelleme bekliyorum. insanlar evde diye yine yt birşey peşinde ama hayırlısı

geçen gün konu açmıştım izlenmelerim düzeliyor diye şuan kanal rezil durumda o konuyu açtıktan 1 gün sonra 48 saatlik yarı yarıya düştü neyse herşey nasip ne diyim artık

Tamda bende bunu diyecektim, geçende izlenimler düzeldi diye konu açılmıştı.
Tekrardan izlenimler düştü diye açıldı, yt şu anda çok istikrarsız bu konuda demekki.

Not : Kanalım yok.

Dalgalanma tamam anlaşılır ama bu başka bir düşüs ya da bana oyle geliyor anlamadım

gece 12 sonra düşün olan var mı? benim ciddi anlamda düşüş var

sizin izlenimler bana mı geliyor noluyor anlamadım , son 2 3 gündür bir artış söz konusu bende . son 48 1m200den 1m500 e geldi.

sizin izlenimler bana mı geliyor noluyor anlamadım , son 2 3 gündür bir artış söz konusu bende . son 48 1m200den 1m500 e geldi.

maşallah senin adına sevindim kanal tutulma aşamasında herhalde benim son 2 haftadır iyidi izlenim dün akşamdan düşmeye başladı anladım youtube yapıyor böyle şeyleri :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri