İzlenmeme Sorunu Çözümü?

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi izlenmeme sorunu ve bunun çözümünü arıyorum.

Şimdi, ben VDS den atıyorum videoları ve ilk yükleyen kişi benim etiketler ve başlık çok iyi ama izlenme 1 günde 48 geliyor..

Benden sonra atan kişiler kendi pclerinden atıyor onların izlenmesi en az 5000 kişi

Ben önceden pcden yüklüyordum videoları kendi bilgisayarımdan izlenimler 20k 30k şimdi VDSden yüklüyorum izlenimler 50 yi geçmiyor..

-Sorun nerede?

Aynı sorun bende de var aylardır izlenme alamıyorum eskiden çok güzel izlenimler alıyordum. [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] şu arkadaştan şikayetçiyim :D :D

Gece yatmıyorum, videoları bekliyorum ilk yükleyen kişi benim adam sabah kalkmış yüklüyor izlenimleri tavan yapıyor.

Adalet kalmamış valla :)

hayır vds aldıgınız yere söyleyin onlar deiştirir ip adresini

önceden bendede bi sorun yoktu 10 kanal atıyorum 1 tanesi belki tutuyor artık nedense

bende ip deyiştirip deneyecegim.

Tamam hocam o zaman bende değiştireceğim, yararı olduğu zaman mesaj atarsanız çok iyi olur bende size mesaj atarım..

izlenmenin yükleme yapılan lokasyonla alakası ne ?

xxx videosunu ister çorumdan, ister istanbuldan, ister paraguaydan, ister paristen yüklemek izlenim üzerinde ne gibi etkisi var ?

önemli olan, başlık - açıklama - etiket değil mi ?

Bu konuyu okuyup hala izlenme ile videonun yüklendiği ip alakasını kurmaya çalışıyorum. [MENTION=13674]abasaran[/MENTION]

xxx videosunu ister çorumdan, ister istanbuldan, ister paraguaydan, ister paristen yüklemek izlenim üzerinde ne gibi etkisi var ?

Hocam, Etiket - Başlık - Açıklama ile alakası yok önceden kullandığım etiketleri açıklamayı başlığı kullanıyorum.. önceki videolar daha duruyor yani 20-30k şimdi VDSden yüklüyorum 48 felan.. 50 yi geçmiyor

Bu konuyu okuyup hala izlenme ile videonun yüklendiği ip alakasını kurmaya çalışıyorum. [MENTION=13674]abasaran[/MENTION]

pc'de sorun vardı, telefondan bakıyodum foruma.. acaba yanlışmı okuyorum diye başka pc'ye geçip okudum :D
hayretler içindeyim..

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

Hocam, Etiket - Başlık - Açıklama ile alakası yok önceden kullandığım etiketleri açıklamayı başlığı kullanıyorum.. önceki videolar daha duruyor yani 20-30k şimdi VDSden yüklüyorum 48 felan.. 50 yi geçmiyor

yanlış anlamıyorum demi.

videonun İZLENMESİ İÇİN BAŞLIK - ETİKET - AÇIKLAMA önemli değil..
yükleme yapılan vds (lokasyon) mu önemli diyorsun...

yanlış anlama, dalga geçmiyorum sadece upload lokasyonu ile izlenim alma olayını bağdaştırmaya çalışıyorum..

belli olur bu yt hocam..

bir zamanlar aynı şekil kaliteli içerik başlık etiket her türlü sıralamaya girerdi şimdi giremiyoruz

o zamanlar bir ipdeyken pek girmemişti ip deiştirmiştim düzelmişti ondan şüphelendim ben ip ile alakalı olabilir lokasyon degil.

pc'de sorun vardı, telefondan bakıyodum foruma.. acaba yanlışmı okuyorum diye başka pc'ye geçip okudum :D
hayretler içindeyim..

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

yanlış anlamıyorum demi.

videonun İZLENMESİ İÇİN BAŞLIK - ETİKET - AÇIKLAMA önemli değil..
yükleme yapılan vds (lokasyon) mu önemli diyorsun...

yanlış anlama, dalga geçmiyorum sadece upload lokasyonu ile izlenim alma olayını bağdaştırmaya çalışıyorum..

Hocam ben lokasyonla felan alakası var demedim konu daha duruyor değiştirmedim..

-İzlenim için başlık-etiket-açıklama önemli ama benim demek istediğim aynı başlık-etiket-açıklamayı kullanıyorum iki video arasındaki farkı söylüyorum yani biri vdsden yükleniyor diğeri normal pcden aynı etiket-açıklama-başlık kullanılıyor bir video 20k diğeri 48 kişi sorun neyden kaynaklandığını soruyorum.. ip olayını bir arkadaş söyledi benim daha ilk VDS kullanışım o yüzden olabilir deneyelim dedim..

Son düzenleme:
bi söz vardır sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar diye buda ona benziyor herkesin attığı video izlenecek diye birşey yok. kimi çok izlenir kimi az. imleme ve izletme taktiklerini bilmek gerek rekabeti çok olan yerlerde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri