izlenmesi dusen youtuberlarin isyani

Açıkçası haksızlık yeni başlayanlar bile clickbaitlerle 100 binlere ulaşıyor.Seveesin sevmezsin ama 600-700k aboneli kanala 5 bin etkileşim haksızlık

Son düzenleme:
bu tur kanalları kimse takip etmez bunlar abone kasmış kastıkları abenelerde spam kanallar olduğundan dolayı malum spamın bittiği yerde bunlarda biter. kanallar kapandıkca yanlışlıkla videoyu acan izleyici kitleside azalıyor.

dusunsenize cocugun 600k abonesi var diyorki emegimin karsiligini alamiyorum diyor kafam basmiyor spam yapan adam daha cok kazaniyor demekki abone sayisida biseyi ifade etmiyor spam da bugun yeni kanal aciyorsun diyelim video yukluyorsun ertesi gun video patliyor ve 1 gunde 5 seneden beri youtube isleri ugrasan adamdan daha cok karsiligini aliyorsun kisacasi youtube kendiniz uretmeyin onun bunun videosunu alin yukleyin daha faydali olur diyor yazik yav 600k abone ve kanali birakip baska kanal aciyorsun

adamlar haklı benimde özgün kanalım var kanal resmen eriyor ya ...

adam gibi abone olsalar etkileşimde adam gibi olurdu.Kafalar neden sürekli 1 milyonda ? çünkü adamların kitlesi var.Saçma saçan videolarla biryere gelinmez

Turgut Ekim'in kanal otoritesi zayıf gözüküyor.800k üstü bir kanal için bu anormal bir durum.

kbjBL9.png

Diğer arkadaşın kanalı normal gözüküyor.Sanırım algoritma bir açığını yakaladı.

Np5AgL.png

1. videodaki tipe kıl oluyorum

2. bırakıyorum demiş peşine 2 video atmış :D

youtube önermelerde çıkmazsan bitersin. Web sitelerde öyle ilk sıralarda çıkmazsan bitersin.
Bu orjinalim diyenleride, konuda belirtilen tipleri ne tanırım ne izlemişimdir. Saçma sapan şeyler diye tahmin ediyorum. Para kazanma odaklı rezillikler herhalde

1. videodaki tipe kıl oluyorum

2. bırakıyorum demiş peşine 2 video atmış :D

Hahhahahah sende bedensın valla hocam bende kıl oluyorum ona :D

https://www.youtube.com/watch?v=zOAVGCcOfl8

turgutu ara sirada izliyordum harbiden izlenimler acayip dusmus 500k dan asagi izlenmiyordu son videolarina baktim 50-70k

https://www.youtube.com/watch?v=WmdhluQd82A

bu cocugun 600k abonesi var ve bu kanali birakti baska kanal acti

Turgut ekim aylarca haftalarca ara verdi ondan kıtlesı ıyıce dustu :D diğer cocukda artık ızlenmemeye başladı insanlar artık oyun tarzı videolardan bıktı evet bır sıkıntı var lakın bu bıldırımle alakalı degıl bence neden enes batur hala mılyonlar ızlenıyor :D diğer orkun berkcan kafalar milyonlar izleniyor çünkü bunlar harbi işini iyi yapıyor ben bu turgutu oldum olası hıc sevemedım ınsanlarda anlamıs ki izlemiyor :D

önerilenler her şey zira benimde hesabım önerilenlerden düştü bu yüzden izlenimler 200 bin'de kalıyor normalde 1 milyonu aşardı.

Turgut youtube trendlere uymuş hani şu youtubea sallama videoları sallarkende kendi çıkarına olacak bildirim özelliğini kullanmış ve videoda sıklıkla bildirimleri açın diyor hatta yorum olarak bildirim geldimi gelmedimi gibi geri dönüş istiyor, bu izleyicileri yönetmektir akıllıca hareket etmiş :D
2. Videodaki arkadaş kanalı 5-6 aydır aktif olarak kullanıyor ondan öncesi 1 yıl ayda bir video atmıyordu bile kaldı ki eski bir kanal bu, bu kanalın yaşıtları şu an milyon oldu kısaca kanal yaşlandı bende yeni kanal açıyorum burda canlı kişileri oraya alayım daha hızlı büyürüm düşüncesiyle yapılmış bir hareket.

320k aboneli ozgun kanalim var bilenler bilir hala hit durumu normal hatta hala artiyor. Organik, adsense bile bagli olmayan bir kanal yani. 600k abonesi olan birisinin nasil etkilesimi 5k olur gercekten enteresan. YT ile mi alakali yoksa farkli bir sorun mu kendisinde bilemem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri