bu arkadaşı alın burdan

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya şimdiye kadar silenler napsın [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] niye içimize pişmanlık duygusunu yerleştirdinizki![]()
Ya şimdiye kadar silenler napsın [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] niye içimize pişmanlık duygusunu yerleştirdinizki![]()
Arkadaşlar siz siz olun özellikle yeni başlayan arkadaşlar videolarım izlenmiyor deyip silmeyin
Bende silerdim 4 5 ay öncesine kadar ama silmeyin, 3 ay önce öylesine quizde 1 kanalım vardı 2 tane film atmıştım şimdi deli gibi izlenmeye başlamış
3 ay sonra patlamış yani. size bir zarar getirmez kanal dursun öyle ama arada kontrol edin telif, dünya engeli gelip para kazanmalarınızı götürebilir.
edit: patlamadan 3 4 saat sonra saatlik izlenim 5 e düştü nasıl oldu anlamadım bi anda sözüm o ki silinDD
Şimdi ben buraya neden konu açtım
Niçin açtım nasıl açtım
Bunu izaha gerek yok
Gördünüz yürüdüm açtım ama açmamış da olabilirim
Açmışsam açmışımdır açmamışsam açmamışımdır.
Görünen konu uzakta değildir!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.