İzlesene.com'dan para kazanabiliyor muyuz videolarımızla?

Nerden iletişime geçebiliyoruz?

Kardeşim iletişim bölümünden durumu anlatırsanız dönüş yaparlar telefonunuzu da yazın telefonda görüşme yapıyorsunuz, partner kanal yapıyorlar, olursa, 1 kereye mahsus banka bilgilerinizi alıyorlar sonra. Her ay ödeme yapıyorlar.

izleseneden para kazanan var mi acaba her atilan videoyu kabul ediyorlar mi?

Hortlatma için özürlerimi sunuyorum.

Bu izlesene.com 'u para kazanmak için kullanan yok mu? Kazanılıyor mu, Kazanılmıyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Aranan kan bulundu. Ben izlesene partnerindeyim. Nokta medya bünyesinde çalışıyorlar izlesene sinemalar.com gibi siteler buna bağlı. Yani nokta medya ilgileniyor. görüntülü görüşme filan yapıyolar tatlı dil işi bağlamaya çalışıyorlar. Ben resmi izlesene partneriyim. Herhangi bir para kazanma gibi bir durum yok. Yalnız youtube bir video yüklediğimde onlar aynı anda izleseneye ve tüm ağlarına yüklüyorlar. ücretsiz olarak kanalımın android uygulamasını yaptılar. yine youtube yüklendiğinde onlar androide yüklüyo kullanıcılarına bildirim gönderiyolar falan ilgileniyolar yani. Ama herhangi bir kazanç yok arkadaşlar ios içinde uygulamam hazır izin bekliyolarmış kızlar youtube hariç her işimle ilgileniyolar sağolsunlar.. ilerleyen zamanlarda ben reklam geliri isticem bakalım ne dicekler.

Merak edenler için izlesene partner özellikleri sol tarafta tüm özellikler yazıyor. Ondan fazlası yok para kazanma sekmesi gibi yani. 3 günde 135 kişi android uygulamamı indirmiş. Bence iyiler

Son düzenleme:
https://www.izlesene.com/saniyeanne
Arkadaşlar ben izlesene partneriyim burdan para kazanacaksanız sadece özgün içerik yüklemelisiniz. 1000 izlenimden sonra partnerliğinizi açıyorlar 1000 izleme 1 tl veriyor ve 100 tl para alman için alt limit. Videolar güncel olursa daha iyi olur kanal ama asla yt deki izlenim ve parayı beklemeyin. Özgün kanalınız varsa yan gelir olur

Merhaba arkadaşlar izlesenede şöyle bir ayar var youtube hesabımı taşı diye, taşıdık diyelim para kazanabiliyor muyuz? bilgi verir misiniz?

evet partner olunca kazanabiliyorsun sana uygulama veriyorlar vee bir google play hesabı istiyorlar yayınlamak için izlenimin iyiyse sponsor buluyorlar sana sponsor olmadan kazançları çok düşük

Eylül sonuna sabrederseniz videoseyredin.com olarak partner sistemi devreye sokacağız. Reklam tıklama değil izleme başı para ödeyeceğiz.

Saygılar

[MENTION=47479]Caesar[/MENTION] hayırlı olsun, beklemedeyiz.

Eylül sonuna sabrederseniz videoseyredin.com olarak partner sistemi devreye sokacağız. Reklam tıklama değil izleme başı para ödeyeceğiz.

Saygılar

hocam durum nedir ? bu arada arkadaslar izlesene.com da film dizi cizgi gördüm... nasıl oluyor bu benim bildiğim özgün alıyorlardı...

bende cidden merak ediyorum.
bizim içinde ek gelir olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri