İzleyecek Film Yok Beee :)

Son düzenleme:
Sana tavsiye bu temayı terket yada şu en alttaki tavsiye edilen filmler kısmını düzgün bir yere taşı çok alakasız duruyor.DMCA logosunu da kaldır bence niye koyduğunu da anlamadım boş yere gözü rahatsız ediyor

hocam 100 kişiye sorduk 99kişi seninle aynı görüşce değil maalesef :)
bir dizi koyduğum zaman ordaki tavsiye bölümünde dizinin kategorisinin son bölümü çıkıyor. lütfen hocam.

hocam 100 kişiye sorduk 99kişi seninle aynı görüşce değil maalesef :)
bir dizi koyduğum zaman ordaki tavsiye bölümünde dizinin kategorisinin son bölümü çıkıyor. lütfen hocam.

Beni o zaman sil yüzde 100 olsun.Film sitesi ve dizi dizi sitesi bir kere ne aynı sitede ne aynı temada yürümez onu söyleyim bu lafımı hatırlarsın sonra.

Kolay gelsin bol kazançlar kardeş

Beni o zaman sil yüzde 100 olsun.Film sitesi ve dizi dizi sitesi bir kere ne aynı sitede ne aynı temada yürümez onu söyleyim bu lafımı hatırlarsın sonra.

Kolay gelsin bol kazançlar kardeş

dediklerini dikkate alırımda hocam ben keyfi olarak dizi koyuyorum yani yürümez kelimesi uğraşılmaz demek aslında. bu sitede biraz kazanç olunca temada bi editleme ile çokta güzel yürüyecek inş. ben uyuyayım neyse.

dediklerini dikkate alırımda hocam ben keyfi olarak dizi koyuyorum yani yürümez kelimesi uğraşılmaz demek aslında. bu sitede biraz kazanç olunca temada bi editleme ile çokta güzel yürüyecek inş. ben uyuyayım neyse.

İşte kardeşim herşeyi en baştan planla,daha sonra tema değiştiricem,içerik değiştiricem diye düşünme film sitesinde bunlar büyük sıkıntıdır içerik artınca,şu kullandığın tema artık son demlerini yaşıyor yeni başlıyorsun en iyi tema ile başla çok aşırı pahalı değil tema dediğin şey.Neyse yine senin bileceğin iş yolun açık olsun

2015 yılında şahane filmler çıktı sen nasıl izleyecek film yok dersin hocam.

bende izlenecek film bulamadım, bir müddettir animasyon izliyorum

süper derecede güzel animasyonlar var

Film bulamayıp anime başlıyım diyorum bende :D

guzel film varmı ızlenıcek

Ben sinema konusunda bildiğin manyak sayılırım.. Tasarım yaparken bile daha önce izlediğim ve sevdiğim bir film açar küçültüp köşeye çeker büyük ekranda da tasarımı yaparım birlikte..

Ancak her tür filmi izlemem yani dünyanın en muazzam yapıtı bile olsa korku, aşk, romantizim, dram tarzı filmleri asla izlemem örneğin titanic'i hala izlemedim ve izlemeye de niyetim yok :D

Fakat iş polisiye, fantastik, aksiyon, teknoloji, bilim kurgu gibi şeylere gelince de izlemediğim çok nadir yapıt vardır sanırım.. Son iki saattir o site senin bu site benim it ayağı yemiş gibi geziyorum bir film bulamadım şöyle oturup izlenecek.

Geçenlerde bir arkadaş sorduğunda fikir vermiştim şimdi sıra bende.. İzlecek film söyleyin banaaaaaaaa :)

La cara oculta

Bu filmi izlediğinizi sanmıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

The Man from Earth

bunu izlemiş olabilirsiniz bir ara gundeme gelmişti.izlediğim maliyeti en düşük film olmasına rağmen soluksuz izlediğim nadir filmlerden.

*
*
*
*
*

ben filmlerimi izleyenlerin yorumlarını okuyarak, yönetmenin ve senaristin geçmişte çektikleri filmleri inceleyerek seçerim. fragman izlemem. fragman çoğu kere büyüyü kaçırıp sizin beklentinizi yükseltir.. size de bunu oneririm. turkce alt yazili olarak izleyiniz.
NOT:filmleri izleyipte beğenmeyenler özelden küfürlü mesaj atabilir.

Son düzenleme:
2015 yılında şahane filmler çıktı sen nasıl izleyecek film yok dersin hocam.

İşte o filmlerin hepsini izleyince :D :D

La cara oculta

Bu filmi izlediğinizi sanmıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

The Man from Earth

bunu izlemiş olabilirsiniz bir ara gundeme gelmişti.izlediğim maliyeti en düşük film olmasına rağmen soluksuz izlediğim nadir filmlerden.

*
*
*
*
*

ben filmlerimi izleyenlerin yorumlarını okuyarak, yönetmenin ve senaristin geçmişte çektikleri filmleri inceleyerek seçerim. fragman izlemem. fragman çoğu kere büyüyü kaçırıp sizin beklentinizi yükseltir.. size de bunu oneririm. turkce alt yazili olarak izleyiniz.
NOT:filmleri izleyipte beğenmeyenler özelden küfürlü mesaj atabilir.

La cara oculta baya enteresan bir yapıtmış cidden izlememiştim eywallah.. Ama diğer dünyalı filmi ne biliyim pek ilgimi çekmedi...

Bu arada beğen beğenme kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok dostum :D :D eywallah :D

Dizi izlemek en iyi çözüm, 2 saat araştırıp izlencek bi film buluyorsun, sonraki gün yine aynı dert ama bi dizi izlersen istediğin anda sonraki bölüm hazır araştırmadan direk izle.

film izlemeye korkar oldum kötü çıkarsa 2 saat güme gitcek diye. delirdim galiba :D
eskileri ısıtıp ısıtıp izliyorum :D

Snowpiercer izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Bilimkurgu gibi başlıyor ama filmi bitirdiğinizde aslında anlatılmak istenen şeyin çok farklı olduğunu anlıyorsunuz.

konuyu açan arkadaş ilk postu düüzenleyip yazarsa güzel olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri