İzmir Buluşması

elsaati

Kayıtlı Üye
Daha önceden Leman Kültür'de 5 6 kişi ile bir buluşma yapmıştık gayet güzel geçmişti şimdi 2. buluşmayı yapmayı düşünüyorum tarih ve saat olarak net bir şey düşünemedim mekan konusunda da tam emin değilim önerilerinizi bekliyorum.Ben her türlü gelirim diyenler yazarlarsa sevinirim

Yaş 14 ise gelmem hocam. Değilse gelebilirim. :)

Yaş 14 ise gelmem hocam. Değilse gelebilirim. :)

hocam emin olun o 14 yaşında dediğiniz çocuk bu forumdaki çoğu kişiyi cebinden çıkarır :) şahsi olarak tanıyorum kendisini bu yaşta bu kadar şey başarabilmesi yeter zaten. zaten bu yorumdan sonra mümkünse gelmeyin hocam :)

akil bastadir yasta degil cok gordum buyuk olupta adam olamayani yasi küçük olup adamin hası olani

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncel.Şu anlık gelecek hafta sonu diye düşünüyorum.

Walla benim için olmaz ama ben CUMA günleri izinliyim , CUMA olursa beni etiketle [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] , hatta CUMA dan hariç gün olursa da etiketle , uygun olursam gelirim ...

Yer olarakta Alsancak Alins olur , Leman kültür olur , Buca da Forbest olur , Yine Buca da yukarı cıkarken belediyeyi gecınce kafeler var oralar olabilir yada inciraltı Nargile vss :D

Son düzenleme:
14 yaşındasın demek.. [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] ın söylediğini yanlış anlama delikanlı ermanla bizim yaşlar 30 neredeyse çocuğumuz yaşındasın. gönül koyma yani.

müsait olursam bende gelmek isterim

14 yaşındasın demek.. [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] ın söylediğini yanlış anlama delikanlı ermanla bizim yaşlar 30 neredeyse çocuğumuz yaşındasın. gönül koyma yani.

Kardeşim sende gönül koyma lütfen , yazdığın mesajlardan ben seni hep 15 - 16 yaşında sanıyodum .

@wildwood sen yine beni 14 yaşında görüyon ben seni 0 - 6 yaş görüyom. bebe yani. bu laf sana yeter :) kıyamete kadar yeter hemde sana. biberun emzik falan istersen söyle abin olarak yardımcı olurum. emzik ister misin vereyim mi ? emim saçma sapan şeyler söyleymezsin yetiskinlerin arasında bebe. Dun bana minnet edenler "baba bana yardım et ne olur yardım et" diyenler bugun nanlorluk yapiyor. akli olan bu bebelere bi sey paylasmaz.

Son düzenleme:
elsaati 14 olabilir ama burdaki en saygılı üyelerden biridir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@daralll o çocuğa kimsenin laf söylediği yok asıl olay 30 yaşına gelip adamı bırak insan olamamış tipler var burada. @wildwood örnek... geçmişte "ilyas çözelim olayı bana yardım et" diyenler şimdi sütlerini kestiğim için insanlıktan nasibini almamış şekilde üzerime geliyorda insan değiller işte ne cevap versem olmaz. aklı olan forumda çok sağlam bir kaç kişi dışında hiç bir şey paylaşmaz zaman kaybı çünkü.

en son örnek merhamet ettiğim git çalış dediğim gevşeğin birine gmail açmayı +15 onayını anlattım gitmiş videoyapın formunda değiştirmeden cümlelerimi anlatıp gösteri yapmış. neden bunu yapmış çalışmak zor geliyor birilerine yaranıp sırtında yaşamak için tabi. burada birilerinin sırtında yaşamak isteyen asalak çok. hepsinin konuşma capsları var bende... aslında youtup böyle asalaklardan kendini kurtarmış olması benim ve benim gibi bu işi ciddiye alanlar için çok büyük fırsat oldu. eskisinden daha iyi durumdayız.

Son düzenleme:
@daralll o çocuğa kimsenin laf söylediği yok asıl olay 30 yaşına gelip adamı bırak insan olamamış tipler var burada. @wildwood örnek... geçmişte "ilyas çözelim olayı bana yardım et" diyenler şimdi sütlerini kestiğim için insanlıktan nasibini almamış şekilde üzerime geliyorda insan değiller işte ne cevap versem olmaz. aklı olan forumda çok sağlam bir kaç kişi dışında hiç bir şey paylaşmaz zaman kaybı çünkü.

en son örnek merhamet ettiğim git çalış dediğim gevşeğin birine gmail açmayı +15 onayını anlattım gitmiş videoyapın formunda değiştirmeden cümlelerimi anlatıp gösteri yapmış. neden bunu yapmış çalışmak zor geliyor birilerine yaranıp sırtında yaşamak için tabi. burada birilerinin sırtında yaşamak isteyen asalak çok. hepsinin konuşma capsları var bende... aslında youtup böyle asalaklardan kendini kurtarmış olması benim ve benim gibi bu işi ciddiye alanlar için çok büyük fırsat oldu. eskisinden daha iyi durumdayız.

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/54050-wildwood-adli-uyeye-mutesekkirim-7.html

Bu linkten cevabını alabilirsin demek isterdim ama , senin anlaman çok zor .

Son düzenleme:
arkadaşlar yorumları kendinize saklayın :)

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] yakın olsam tanışmak isterdim kardeşim ;)

edit: konu dışı yorum yapanlar cezalandırılacaktır..

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] valla kalktığımdan beri dua ediyorum sana eline sağlık hocam

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] ben hazırım gün tarih yer ver yeterli ulaşım sıkıntısı çeken olursa arabayla alabilirim Karabağlar üçyol tarafındayım ama gelmek isteyip gelemeyen olursa aliağaya kadar yolu var :)

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] valla kalktığımdan beri dua ediyorum sana eline sağlık hocam

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] ben hazırım gün tarih yer ver yeterli ulaşım sıkıntısı çeken olursa arabayla alabilirim Karabağlar üçyol tarafındayım ama gelmek isteyip gelemeyen olursa aliağaya kadar yolu var :)

Benı alsana Karabaglardan :)

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:58 ----------

Kardeşim sende gönül koyma lütfen , yazdığın mesajlardan ben seni hep 15 - 16 yaşında sanıyodum .

Vurdi ve gol oldu :D

benim tanıdığım kadarıyla [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] iyi bir insandır ki hala iyiliğini korumaktadır ben esnafım boş vaktim oluyorda olmuyorda belli olmuyor yer zaman belli olsun benide alın Karabağlardan:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri