İzmir - Konak civarı oturulabilecek yerler?

Drop

Kayıtlı Üye
Gelecek aydan itibaren İzmir'e taşınacağım.Konak civarı veya yakın aile için oturulabilecek yerler nerelerdir?İzmir'li arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Hocam konak civarı aileyle oturulabilir ama bütçene bağlı yani biraz pahalı oralar. Benim tavsiyem Bornova'da oturun. Zaten İzmir'de her yer birbirine yakın.

Bütçenize göre değişir hocam. Kafa dinlemelik bir yer mi yoksa sosyal çevrenin olduğu hareketli bir yer mi istiyorsunuz ? Ben Yeşilova da oturuyorum sessiz sakin bir yer olmasına rağmen aynı zamanda sosyal çevre açısından da iyidir.Solumda Forum bornova avm - ege üniversitesi sağımda otogar - mypoint alışveriş merkezine yürüme mesafesi 15 dk. uzaklıkta. Kira fiyatları ise 3-4 senelik apartmanlarda 3+1 140-150 m2 kiralar 1500-2000 arası. Daha ufak daireler 200-250 TL daha ucuza bulabilirsiniz. Folkart ve Avcılar firmasını bilen bilir. Yeşilova'da inşaatları bitmek üzere 6-7 ay sonra söylediğim fiyatlara bile kira bulamazsınız buralarda. Bu arada Folkartta 2+1 dairelerin kiraları 2500 den başladığını duymuştum.

Tamamen kira üzerine kurulmuş bir senaryoydu :) Eğer satın alacaksanız. 350-400 bin civarlarında fiyatlar.

Hocam konak civarı aileyle oturulabilir ama bütçene bağlı yani biraz pahalı oralar. Benim tavsiyem Bornova'da oturun. Zaten İzmir'de her yer birbirine yakın.

bornova daha pahalı oldu hocam son zamanlarda

---------- Spam Engelliyici 09:05 ---------- Önceki Mesaj 09:04 ----------

Hocam ben bucadanım arkadaşların dediği gibi oralarda kiralar biraz yüksek karataş tarafı çok güzel deniz manzaralı ama uygun bütçe dersen buca harika bir yer yardımcı olabilirim

Hocam küçükyalı yada göztepe tarafı hem yakın hemde sahile yakın

EN güzeli yeşilyurt tarafı hem merkez hem de sakin. Karataş aile için pek de müsait bir yer değil maalesef tramessiler falan var :)

İzmir çok yerde de olduğu gibi, maalesef kiralar da uçtu gitti (İzmir standartlarına ve bana göre elbette)

Öncelikle bütçeyi belirtmelisin, sonra iş durumlarını. Ayrıca neden Konak yakını ?

İşyeri Konak'ta olacak.O yüzden oralara yakın çevreleri sordum.En iyisi sanırım gidip birebir bakmak olacak..Sahibinden'de kiralara bakma şansım oldu.Saçma sapan evlere yüksek fiyatlar istemişler.

Son düzenleme:
İşyeri Konak'ta olacak.O yüzden oralar yakın çevreleri sordum.En iyisi sanırım gidip birebir bakmak olacak..Sahibinden'de kiralara bakma şansım oldu.Saçma sapan evlere yüksek fiyatlar istemişler.

Hocam iş yerin konakta olucaksa ve evinin yakın olmasını istiyorsan metronun gittiği güzergahları seçmende fayda olacaktır. Çok kısa süre içerisinde şehir trafiğine takılmadan evine gidebilirsin bu sayede. Hatay - F.Altay - Üçyol - Bornova - Evka 3.

İzban aktarma ile başka ilçelerede geçiş yapabilirsin ama anladığım kadarıyla eve en hızlı nasıl gidebilirim gayesinde olduğunu sezdiğim için İzban ın gittği ilçeri yazmadım :)

Evet ev-işyeri arası zaman kaybetmek zor geliyor.Oralarda kiralarda en az 1000 lira civarı ve küçük daireler.İstanbulda kaldığım sürede ev iş arasında 2/3 saat harcadığım olmuştu.Köprüden 5/6 saatte geçtiğimi hatırlıyorum.Bu sebeple bu konuda biraz hassasım.
Hocam iş yerin konakta olucaksa ve evinin yakın olmasını istiyorsan metronun gittiği güzergahları seçmende fayda olacaktır. Çok kısa süre içerisinde şehir trafiğine takılmadan evine gidebilirsin bu sayede. Hatay - F.Altay - Üçyol - Bornova - Evka 3.

İzban aktarma ile başka ilçelerede geçiş yapabilirsin ama anladığım kadarıyla eve en hızlı nasıl gidebilirim gayesinde olduğunu sezdiğim için İzban ın gittği ilçeri yazmadım :)

İşte o fiyatlar biraz da bölgesinden kaynaklı. Konak olarak Metro+İzban güzergahları seni trafikten koruyacaktır. Tabii o güzergahların da her yeri değil. (Konak için özel araçla gidiş-geliş sıkıntılı olur)

Bölgesel olarak;

F.Altay-Bahçelievler arası sağlı sollu;
Karşıyaka, çarşı-bostanlı arası sahil tarafı;
Bornova, Mustafa Kemal Cd Metro durağı tarafı;

Tercih etmen gereken yerler.

Burada da harita üzerinde sarı boyalı alanlar.

https://gyazo.com/09a091e1de84a6c3f852d6d555ba4515

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri