İzmirde Bilgisayar Dükkanı Satılık

Yok mu izmirde ciddi ciddi ilgilenen ?
Görüşüp konusup ortak girebiliriz .
Güvenilir teknik servisten anlayan bir eleman bulsak gerisi kolay gibi gözüküyor.

hocam ben izmirde değilim ama şahsi fikrimi söylücem.Sanki fiyat çok pahalı geldi.İstanbulda mekan olarak gerçekten hatrı sayılır güzel bir yere sıfırdan bol ürünlü alabidiğince geniş bir dükkanı açarsını 40 bin tl ye.Sizin dükkan birincisi çok büyük değil,ikincisi izmir de yani istanbul potansiyeli yok vs vs birçok kriter var tabi.Benim size tavsiyem satılması için fiyatı indirmeniz.Tabi inş istediğiniz fiyattan satılır hayırlısı olur.

Yok mu izmirde ciddi ciddi ilgilenen ?
Görüşüp konusup ortak girebiliriz .
Güvenilir teknik servisten anlayan bir eleman bulsak gerisi kolay gibi gözüküyor.

Ben şuan internet kafe işletiyorum buranın bir teknik servisi var ayrıca elimden geldiğince orayada bakıyorum benim bütçem olsaydı ben düşünürdüm kurulu düzen yada 0 dan ama bütçe yok ne yazık ki Mekanı alan olursa şartlarda anlaşırsak ben çalışırım bornovadayım ben de patronumu seviyorum düzenimde kurulu ama şartlar pek iyi değil burda

Son düzenleme:
Ben şuan internet kafe işletiyorum buranın bir teknik servisi var ayrıca elimden geldiğince orayada bakıyorum benim bütçem olsaydı ben düşünürdüm kurulu düzen yada 0 dan ama bütçe yok ne yazık ki Mekanı alan olursa şartlarda anlaşırsak ben çalışırım bornovadayım ben de patronumu seviyorum düzenimde kurulu ama şartlar pek iyi değil burda

Attım pm hocam.

Kafe nerde hocam ...?
Yase ne çok İzmirli var forumda haberımız yok :-)

Kafe nerde hocam ...?

Ben biliyordum sizin izmirli olduğunuzu :p :)
Kafe Yeşilova dolmuş son durak yakınlarında Balkaşlara ait bi kafe yolun düşerse bir çayımı kahvemi içmeye beklerim abi :) aslında şöyle küçükpark star net gibi bir mekan olucak off diyorum çoluk çocukla uğraşmıcan hiç
forumda [MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi başta olmak üzere çok güzel izmirli abi kardeşlerimiz var bir gün toplansak süper olur

Son düzenleme:
Kafe nerde hocam ...?

smyrina yazdığına göre satışa çıkardığımız dükkan uzakta değil :) kaldığımız ev smyrinadaki sitelerin arkasında ve ev-dükkan arası yakın.

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

bir yandan işle ilgilenip bir yandan da youtube yapılabiliyor çok rahat.Yankı arkadaşımızla görüşürsen o almak istiyordu 2 nizin de işi görülür :)

smyrina yazdığına göre satışa çıkardığımız dükkan uzakta değil :) kaldığımız ev smyrinadaki sitelerin arkasında ve ev-dükkan arası yakın.

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

bir yandan işle ilgilenip bir yandan da youtube yapılabiliyor çok rahat.Yankı arkadaşımızla görüşürsen o almak istiyordu 2 nizin de işi görülür :)

ytynk93 hocamı diyorsanız ufak bi msj attım ben kendisine dışarda olucaktı biraz işi varmış konuşucaz onunla eğer kafasında netleşirse alma düşüncesi var gibi benle yada bensiz şimdiden alacak arkadaşlara ve size hayırlısı olsun :) Hazır teknik servis elemanlı ilan de :p

Hayırlı satışlar oğuz valla alabilicek maddiyatım olsa alırdım ben
tez vakitte satarsın inşallah alana teknik servis elemanı lazım olursa çalışırım.

Aylık geliri hala 5bin mi yoksa düşüş oldu mu hocam? Eğer gelir aynı devam ediyorsa 20bin çok ucuza gelir bu dükkan için?

aşağı yukarı kazandırıyor evet.20 bin ucuz evet ama artık satmak istiyoruz.Babamın eve çekilmesi gerek artık :)

O zaman bu fiyat çok iyi bir iş kurmak isteyenler için. İzmirde olan arkadaşlar düşünsünler kesinlikle. Umarım satabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri