İzmirde , bot - tekne - balıkla ilgilenen var mı ?

wildwood

Kayıtlı Üye
İzmir ve yakınlarında bot - tekne - balıkla ilgilenenler varsa skype ya da pm den ulaşabilirler mi ? hem bi kaç sorum olacak , hem de birlikte toplaşıp gidebiliriz...

videoyapla ilgileniyorum hocam. Tamam vurmayın :D (Bunu demesem içimde kalırdı) :D

İzmir ve balık tutmak denince aklıma direk Gölcük geliyor. 4-5 sene önce gitmiştim hayatımda tutmadığım balığı orada tutmuştum. Hala hareket var mı hocam oralarda bilginiz var mı? :)

23 yaşındayım 27 yıldır usko oynuyom Heaven Fire gibi Bot görmedim...

Akşam toplanıp alsancakta içelim desem yıkılırdı buralar :) . Gençliğin hali perişan ...

hocam çeşme ıldır tarafına gidin bu mevsimde en iyi balık orada olur ıldır iskeleye geldiğinizde tam karşıda iskele sağa toprak bir patika gider denizin kenarından ayrılmadan takip edin. ufak bir koya geleceksiniz.Koyun ortasında küçük bir akarsu var onu geçin oradan istediğiniz yerden atarsınız fakat bele kadar suya girmeniz gerekmekte mayo da götürün ben bir gece 200'den fazla lidaki yakaladığımı biliyorum hemde bayağı iri lidakidir.

hocam çeşme ıldır tarafına gidin bu mevsimde en iyi balık orada olur ıldır iskeleye geldiğinizde tam karşıda iskele sağa toprak bir patika gider denizin kenarından ayrılmadan takip edin. ufak bir koya geleceksiniz.Koyun ortasında küçük bir akarsu var onu geçin oradan istediğiniz yerden atarsınız fakat bele kadar suya girmeniz gerekmekte mayo da götürün ben bir gece 200'den fazla lidaki yakaladığımı biliyorum hemde bayağı iri lidakidir.

Hocam bütün gün bele kadar suda durmak sorun çıkarmasın ?

Hocam bütün gün bele kadar suda durmak sorun çıkarmasın ?

hiç birşey olmuyor hocam arada çıkarsın duruma göre kıyıdan da vuruyor ama bele kadar suya olduğunda balıkların tam avlak yerine denk geliyor oradan yakaladığım balığın haddi hesabı yok :D Dersen ki ben tekneden atarım google'dan araştır izmir balık avı turu diye bir firma vardı tam hatırlamıyorum karşıyakadan gece alıyor seni otobüsle bodrum açıklarına götürüyor oradan da çok bereketli av çıkar ama sezonu daha açılmadı sanırım yem onlardan öğle yemeği ve sınırsız çay da veriyorlar sanırım

hiç birşey olmuyor hocam arada çıkarsın duruma göre kıyıdan da vuruyor ama bele kadar suya olduğunda balıkların tam avlak yerine denk geliyor oradan yakaladığım balığın haddi hesabı yok :D Dersen ki ben tekneden atarım google'dan araştır izmir balık avı turu diye bir firma vardı tam hatırlamıyorum karşıyakadan gece alıyor seni otobüsle bodrum açıklarına götürüyor oradan da çok bereketli av çıkar ama sezonu daha açılmadı sanırım yem onlardan öğle yemeği ve sınırsız çay da veriyorlar sanırım

çok sagol hocam , ufak bi tekne ayarlasak dedigin gibi daha rahat olur. Henüz cocugum yok , bütün gün bele kadar suya girmek pek mantıklı gelmedi :D

İzmir ve yakınlarında bot - tekne - balıkla ilgilenenler varsa skype ya da pm den ulaşabilirler mi ? hem bi kaç sorum olacak , hem de birlikte toplaşıp gidebiliriz...

Memet hocam niğdeye beklerim kayseri yamula barajına gider kamp yaparız :) sazan sezonu açılıyor gelecek ay trofeler bizi bekler :)

hocam Seferihisar/Sığacık körfezini tavsiye ederim. Balık turları düzenleniyor mutlaka
memleketim diye söylemiyorum ama gideri var :D

metin2 bob var iyi balık tutuluyor sabah bi bırakıyorm akşama 30 tane inci elimde :D

Ist tuzladayim 4.65 mt 30 hp kictan takma direksiyonlu teknem var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri