İzmirde Mobil Uygulama Yapan

Cnpstf

Kayıtlı Üye
Merhaba izmirde bulunan mobil uygulama yapan arkadas ariyorum yuzyuze vr telefonda goruserek youtube mobil uygulamasi yaptirmak istiyorum.ilgilenen arkadaslar ulasabilirlermi acaba...

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] belki yardımcı olabilir eskiden yapıyordu

Merhaba izmirde bulunan mobil uygulama yapan arkadas ariyorum yuzyuze vr telefonda goruserek youtube mobil uygulamasi yaptirmak istiyorum.ilgilenen arkadaslar ulasabilirlermi acaba...

Merhaba, İzmir'de yaşıyorum ve çalışıyorum; ancak kasım ayının ikinci yarısına kadar Bursa ve İstanbul'da olacağım. Eğer kasım ayının ikinci yarısı sizin için uygunsa karşılıklı oturup çalışabiliriz. Öncesinde konu hakkında bilgi verebilirseniz genel, yardımcı olup olamayacağımızı da bildirebilirim, iyi çalışmalar. Hakkımızda daha fazla bilgi için: Lumos.com.tr || Web Tasarım & Dijital Ajans ve EVKAL Yazılım, Eğitim, Danışmanlık, Tasarım ve Sağlık Hizmetleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri