Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hava alaninin ordan torbali dolmusuyla otogara gidersin ordan da nazilliye
Havaalanından direk Nazilli'ye geçeceğim araç yok mu hocam servis felan? Havaalanı-Otogar arası ne kadar sürüyor hocam?
izmire uçakla geliceksen uçaktan iner inmez direk izbana izbanda alsancak-basmanede inip nazilli trenlerine binip 2-3 saate ordasın
merhaba nazillideyim hava alanından buraya direk araç bulamazssın daha doğrusu biryere gidebilmek için mutlaka otogara gitmen gerekli otogarda saat başı araç vardır nazilliye
izmire uçakla geliceksen uçaktan iner inmez direk izbana izbanda alsancak-basmanede inip nazilli trenlerine binip 2-3 saate ordasın
havaalanina kacta ineceksin.ordan aydin trenine biner, sonrada nazilliye gecersin.saati soyle o saatte tren var mi bakayım. adami ileri gondereceginize geri otobana yonlendiriyorsunuz
Bence direk Ankara Nazilli otobus yapsan sadece biraz daha fazla vakit sürer ama in bin yapmazsin yükün varsa ama sen bilirsin hocam
o tarafa trenler havaalanından geciyor zaten.geri gitmesine geri yokizmire uçakla geliceksen uçaktan iner inmez direk izbana izbanda alsancak-basmanede inip nazilli trenlerine binip 2-3 saate ordasın
o tarafa trenler havaalanından geciyor zaten.geri gitmesine geri yok
havaalanina inince havaalanının icinden tren istasyonu var.izban diye sor gosterirler.ordan nazilli trenine bin.google da tcdd bölgesel diye arat.3.bolgenin icinde nazilli, denizli trenide olur.saatlerine bakarsinHocam Ankara-Nazilli arası otobüsle 8 saat sürüyor yanlışım yoksa. Ben o kadar uzun süre yolculuk yapamıyorum rahatsızlığım olduğu için. O yüzden havaalanı ile gitmeyi düşündüm. 2 hafta sonra Pazar günü akşam 6-7 gibi İzmir'e inmiş olurum henüz uçak biletimi de almadım. Benim amacım yolculuk süremi en aza indirgemek. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için![]()
havaalanina inince havaalanının icinden tren istasyonu var.izban diye sor gosterirler.ordan nazilli trenine bin.google da tcdd bölgesel diye arat.3.bolgenin icinde nazilli, denizli trenide olur.saatlerine bakarsin
---------- Spam Engelliyici 22:00 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------
1saat arayla gecer denizli treni
hocam https://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=599 burdan nazilli listesine bakınca treninin nazilliye varış saatini de görürsünTeşekkür ederrim hocam, bu tren kaç saatte varır Nazilli'ye tahmini?
hocam https://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=599 burdan nazilli listesine bakınca treninin nazilliye varış saatini de görürsün
Havaalanından direk Nazilli'ye geçeceğim araç yok mu hocam servis felan? Havaalanı-Otogar arası ne kadar sürüyor hocam?
Ankara'dan Nazilli'ye gitmeyi düşünüyorum. Uçakla İzmir'e gidip oradan Nazilli'ye gideceğim. İzmir havaalanından en kolay nasıl giderim yardımcı olabilecek olan çıkarsa sevinirim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.