İzmir'de nereleri tavsiye edersiniz.

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Drop

Kayıtlı Üye
İzmir'li arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.

Yazın İzmir'e taşınacağım.Merkeze mi yoksa Urla'ya taşınayım karar veremedim.Sizce İzmir'de yaşanacak huzurlu yerler nerelerdir?

Paraya göre değişir hocam. Ne kadar huzur aslında o kadar para diyim merkezde. Urla'yı pek bilmem.
Bütçeniz nedir sizin, harcamalarınız vs. Ona göre yer tavsiye ediyim size

Son düzenleme:
Urla merkeze uzak hocam biraz. Yarın ne tarafa geliceksiniz siz, yardımcı olmamızı istediğiniz bir şey olursa yardımcı oluruz..

Temmuzun sonunda bir sorun olmazsa taşınacağım.Ön araştırma yapmak için böyle bir konu açtım.Çok sağolun, umarım gelince tanışırız.
Urla merkeze uzak hocam biraz. Yarın ne tarafa geliceksiniz siz, yardımcı olmamızı istediğiniz bir şey olursa yardımcı oluruz..

Hocam "yazın" yazmışsınız, ben yarın olarak okudum o yüzden acele yazdım :)
Sormak istediğiniz herşey için beni arayabilirsiniz. Ben size yardımcı olurum.. Telefon numaramı pm gönderiyorum.

buca, bornova, balcova,hatay ,üçyol,yeşilyurt bu taraflar güzel muhittler her yerede yakın urla çok uzak izmirde bile değil yani :)

Geçen sene tatilde Urla'ya da uğramıştım.Sanki çok yakın gibi gelmişti bana.Diğer yandan kordona bayılmıştım.
buca, bornova, balcova,hatay ,üçyol,yeşilyurt bu taraflar güzel muhittler her yerede yakın urla çok uzak izmirde bile değil yani :)

Karşıyaka'da var hocam es geçmişin :)
Ama home-office çalışan birisi için İYTE nin o bölgede Urla'ya yakın inanılmaz villalar var. Ben evli olmasam sanırım o tarafa yerleşirdim. Bekar olan ve evinden işini görenler için muhteşem ötesi bir bölge

Evli ve çocuklu için:) 17 yaşından beri düzenli çalışıyorum.1/2 seneye emeklilik düşünüyorum.Belki home ofis(ya da villa:) o zaman anlamlı olur.
Karşıyaka'da var hocam es geçmişin :)
Ama home-office çalışan birisi için İYTE nin o bölgede Urla'ya yakın inanılmaz villalar var. Ben evli olmasam sanırım o tarafa yerleşirdim. Bekar olan ve evinden işini görenler için muhteşem ötesi bir bölge

Sessiz sakin yer isterseniz Urla'ya gelin. Dogapark villarinda yasiyoruz tam bir Amerikali hayati yasiyorum, mustakil bir ev, buyuk bir bahce, sehir kalabaligindan, dertlerden uzak sessiz sakin dogal bir yer. Pek genc isi degil fakat evli barkli birisi icin birebir.

Sakinlik için urla güzelbahçe vs güzel yerler ama biraz uzak kaçıyor işte izmire

bahçelievler yeşilyurt tarafları hem sakin hem değil saatinden saatine değişebiliyor

konak alsancak tarafları hep canlı

uçarım ben, gezerim diyorsan, havaalanına yakın gaziemire gel..

Karsiyaka buca bornova hatay balcova
Ama sakinlik istersen urla biraz sehre uzak ama sakin yer

urlada kardeşim memur. İçmee suyu ve elektrik sıkıntılı. internet evde yok ama bildiğim kadarıyla altyapı kötüymüş bağlantı kanser eder sizi. Merkezede arabayla 45 dk yol suruyor oda en az. Yazın hareketli olur ama sezon sonu yazlıkçılar dönünce köy gibi kalıyor.

Amaca göre köy hayatı tarzı bişey istiyorsanız urla tam yeri. Ama yok eğitim sağlık iş imkanlar deseniz merkezde biyer tutmanızı tavsiye ederim.

Büyük şehirler arasında yaşanacak terk yer bana göre izmirdir. Umarım iyi bir hayat kurarsınız hocam. kolay gelsin.

27 Senelik İzmir'liyim. Urla, Çeşme vb. yerler İzmir değildir. İzmir'de güzel nezih semtler Güzelyalı, Göztepe, Karşıyaka, Bostanlı. Bunlar C nin yani körfezin deniz kenarı semtleridir. Ulaşım kolaydır. Alışveriş kolaydır. Urla yazlık emekli yeridir.

Narlıdere, Göztepe, Limontepe, Yeşilyurt, Güzelbahçe buraları da bir araştır derim.

Çocuk Bilsem'e gidiyor.O yüzden sanırım merkez daha avantajlı.Bu arada forumun yarısı İzmirli sanırım..

Çocuk Bilseme'e gidiyor.O yüzden sanırım merkez daha avantajlı.Bu arada forumun yarısı İzmirli sanırım..

Gençlik yıllarımda Göztepe'de, Balçova'da, Yeşilyurta, Limontepe civarında yaşadım harikaydı ama şimdi nasıl olur aile ortamı vs. nasıl olur bilmiyorum. Bence sana en uygun cevapları evli, çocuklu kişiler verecek gibi görünüyor :)

Evli çocuklu ve yaşlı:) Zaman çabuk geçiyor,
kıymetini bilin..
Gençlik yıllarımda Göztepe'de, Balçova'da, Yeşilyurta, Limontepe civarında yaşadım harikaydı ama şimdi nasıl olur aile ortamı vs. nasıl olur bilmiyorum. Bence sana en uygun cevapları evli, çocuklu kişiler verecek gibi görünüyor :)

evli ve çocuklu olarak gaziemir diyorum, diğer yerler trafik açısından sıkıntılı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri