Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Urla merkeze uzak hocam biraz. Yarın ne tarafa geliceksiniz siz, yardımcı olmamızı istediğiniz bir şey olursa yardımcı oluruz..
buca, bornova, balcova,hatay ,üçyol,yeşilyurt bu taraflar güzel muhittler her yerede yakın urla çok uzak izmirde bile değil yani![]()
buca, bornova, balcova,hatay ,üçyol,yeşilyurt bu taraflar güzel muhittler her yerede yakın urla çok uzak izmirde bile değil yani![]()
Karşıyaka'da var hocam es geçmişin![]()
Ama home-office çalışan birisi için İYTE nin o bölgede Urla'ya yakın inanılmaz villalar var. Ben evli olmasam sanırım o tarafa yerleşirdim. Bekar olan ve evinden işini görenler için muhteşem ötesi bir bölge
Çocuk Bilseme'e gidiyor.O yüzden sanırım merkez daha avantajlı.Bu arada forumun yarısı İzmirli sanırım..
Gençlik yıllarımda Göztepe'de, Balçova'da, Yeşilyurta, Limontepe civarında yaşadım harikaydı ama şimdi nasıl olur aile ortamı vs. nasıl olur bilmiyorum. Bence sana en uygun cevapları evli, çocuklu kişiler verecek gibi görünüyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.