aknur
Yasaklanmış
Yeni konu açmak yasak olduğu için sende olmadığın için o konudan devam etmek istedim, sanada sordum skypeden hatırlıyorsan eğer bir hakkın olduğunu düşünüyosan fiyatını söyle göndereyim dedim ama anlatamadım, skypeden çıktın gittin sildin bir daha dönmedin, boş yeni ergen muhabbeti yapma bana uslubunu bil,
''Haklıysan korkma hak seni korur. Hz. Ali'' ben bunu bilir böyle yaşarım, biraz haysiyet varsa benim karşıma bir daha çıkmazsın bu forumda.
bak bak din tüccarına bak hele.
" yeni konu açmak yasak olduğu için ben de olmadığım için benim konuma kendi referans linkini koyma hakkını kendinde bulmuş "
bak sen şuna. bana da söyle fiyatını demiş. ulan çakal, ben seni şikayet etmeden önce bana tek kelam ettin mi de burda kelime yapıyorsun yüzsüz yüzsüz? ben era ile konuştuktan sonra geldin bana fiyat hesabı yapmaya başladın, o alçalmanı da gördükten sonra sildim engelledim zaten çünkü midemi bulandırdın inan ki. bu kadar aç gözlü, bu kadar paranın köpeği olmuş insanlarsınız sen ve senin gibiler ve zeytinyağı gibi üste çıkmayı da iyi öğrenmişsiniz, aferim.