j--j dizisine flag atan şahıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SelcukAKKUS

Yasaklanmış
7 aydır çalıştığım bir içerige son 2 haftadır flagcı dadandı kanalı açtığımız dk kanalı flaglıyor. bu karaktersizi bulma şansım var mı?
Diziyi çalışan bir ben vardım şimdi geldin içeriği b*k ettin adam akıllı at dizini niye flag atıyorsun sonuçta babamın dizisi değil ben nasıl bulduysam sende buldun güzelce çalış flag atarak niye tüm birinci dereceden akrabalarına sövdürüyorsun.
Eğer burdaysan bu son uyarım diziyi konu açar paylaşırım ne de olsa bir sen bir ben biliyoruz.

içerik paylaşmak yasak ben paylaştım bir hafta ban yedim

bilader youtube otamatik atma durumu felanda ola bilir hemenmi kapaniyor aceba kanallar ?

bilader youtube otamatik atma durumu felanda ola bilir hemenmi kapaniyor aceba kanallar ?

hayır hemen kapanmıyor gün içerisinde kapanıyor.(2-3 saat)
zaten karaktersiz bir önce ki açtığı kanal da flag atarım diye bir kanal yapmıştı.
şimdi de karaktersizlik yapıyor.
kendi attığı duruyor.

Hocam kanal açtığınız dakika flagliyorsa youtube yolluyordur. Geçen bi videoyu sonunda full episode şeklinde yükledim. 2 saat icinde topluluk geldi. Sonra full episode yazmadan yükledim kanal hala açık aynı videolar bunda da var

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:47 ----------

Adam 7 aydır calsııyorum dıyo hocam :D

Youtube 7 ay önceki youtube değil:D

zaten karaktersiz bir önce ki açtığı kanal da flag atarım diye bir kanal yapmıştı.
kendi attığı duruyor.

yav arkadas kusura bakmada sebebsiz gülüyorum adam kanal acıp adını flag atarımmı koymus eger öyleyse harbi zeki adammıs.:D:D

Dedigim gibi kusura bakma ama baya güldüm .
Bu arada flag ve sahte telif atanlar allahından bulsun

Hocam geçmiş olsun Benımde az once guiz de bulunan bir kanalım daha ucmus elde kalan 3-5 kanal da bu kansız ş...ler yüzünden gıdıyor size gelen bıldırımde bu şekılde ise yüzde yüz bayrak şikayetı Ben genelde hep boyle darbe aldığımdan bunu çok iyi arastırdım gelen mesaj bu

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Hocam geçmiş olsun Benımde az once guiz de bulunan bir kanalım daha ucmus elde kalan 3-5 kanal da bu kansız ş...ler yüzünden gıdıyor size gelen bıldırımde bu şekılde ise yüzde yüz bayrak şikayetı Ben genelde hep boyle darbe aldığımdan bunu çok iyi arastırdım gelen mesaj bu

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
maalesef öyle

Geçmiş Olsun Hocam Çok Kötü bi duygu en iyi ben bilirim. Az Flaglamadılar

Bana kalırsa bu son zamanlarda ne açsak kapanıyor youtube işi sıkı tutuyor artık ayağına bu flagcılar iyice azıttı çünkü 5-6 kategori de denk geldim ben atınca kanal kapanıyor. Adam 100 k 200 k izlenim alıyor kanala bir şey olmuyor aynı içerik her şey aynı niye ben izlenim almaya başlayınca gidiyor. İnsan gerçekten düşünüyor. Bir şey var işte yolunu bulmuştur diyecekler he bulmuştur ne yolu işte aynı aynı her şey aynı neyse

yav bende diyorum tam kanal tutuyor niye kapanıyor bu kanal
demek flag atıyorlar öylemi

arkadaşın söylediği doğru... bu kadar hızlı youtuptan başkası kapatamaz.

Hocam kanal açtığınız dakika flagliyorsa youtube yolluyordur. Geçen bi videoyu sonunda full episode şeklinde yükledim. 2 saat icinde topluluk geldi. Sonra full episode yazmadan yükledim kanal hala açık aynı videolar bunda da var

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:47 ----------

Youtube 7 ay önceki youtube değil:D

kendi attığı duruyor.

flag atarım diye kanal ismimi yapmış . oha vallahi harbi rus çocugu .

Her kımse ınsallah bogazındakı lokmadan olur benım basım az yanmadı bundan tek 1 kategori buldum yt de olmayan once ben buldum arada 2 ay sonra o da buldu baktı olmuyor flaga basladı bende bıraktım komple neyse yazacak olsaydık cok yazardık .......

kanal kapanınca gelen maillerde 2 adet mail ve 1 inde topluluk zimbirtisi diğerinde video ile ilgili kaldırıldı yazıyorsa düşündüğün şeydir. sadece topluluk ile ilgili mesaj geliyorsa youtube ile ilgilidir başlık etiket açıklamaları değişmende yarar var. Aynı şekilde tek içerikte 4 5 kanalım kapandı ve fil@q olduğunu düşünmüyorm

Valla 1.5 yıl önce olsa aradığını burada bulabilirsin diyecektim de

sen bi hint le vietnamlıların forumlarınıda konu aç

onlarda biz kadar pis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri