Japon TV kanalı video'mu yayınlamak istiyor

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Space

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, bugün bir Japon kanalı youtube üzerinden mesaj atmış bana.
1.600.000 izlenmeli videomu kanalda yayınlamak istiyorlarmış. Video lisanslı mı diye soruyorlar. Eğer lisanslı ise şartlar neler demişler...

Yayınlanacak tv programı bu: Behold Leopold! Torihada Scoop on TV Asahi - broadcast in Japan! - YouTube

Video'yu sahibinden sonra 2. olarak ben paylaştım benim başlık daha ilgi çekici olduğu için izlenimlerimiz neredeyse aynı... Ne yapmalıyım sizce?

Benim fikrim bulaşma derim. Ben şahsen bu gibi durumlarda hiç muhatap olmuyorum cevap yazmıyorum.

Bende aslında biraz çekiniyorum lakin kanalımı paylaşmalarını veya ücret istemeyi düşünmüyor da değilim.

ücret iste abi ne kaybedersin :D

Ben olsam hiç cevap vermem. Sonucu da merak etmiyor değilim burada paylaşırsanız sevinirim

Ücret konusunda ne diyelim tecrübesi olan var mı? Koskoca tv kanalı sonuçta

Birde şu yönü var kanal ben teklif yaptıkdan sonra orjinal video ve video sahibine gidipde beni şikayet ederlerse bu adamda benim videoyu öperse olaylar olaylar nasıl kurgu ama? :)

Yayınlama hakkı senin olmayan bir video yu para karşılığı satmak :D Cesaret ister aslında.
Adam birşey için demiş orda lisanslımı diye:D Hiç bulaşma başına dert olma ihtimali var o ihtimali göze bile alma.

Yayınlama hakkı senin olmayan bir video yu para karşılığı satmak :D Cesaret ister aslında.
Adam birşey için demiş orda lisanslımı diye:D Hiç bulaşma başına dert olma ihtimali var o ihtimali göze bile alma.

Para kazandığımız hiç bir videonun yayınlama hakkı bizde değil bilmem farkında mısın :D Aynı mantığa denk geliyor.

En iyisi cevap vermemek aynen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri