Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denemek istediğim bir partner fakat basvuru yapılacak yeri bulamadımvarmı bilen eden ?
Birazdan forumca buluruz abi![]()
o konudaki linte site var lakin basvuru yapacak yer belli değil normal bir website application tarzı birşey yok.
---------- Spam Engelliyici 01:53 ---------- Önceki Mesaj 01:52 ----------
o site üzerinden basvuru yapacak hiçbir yer yok acaba mail mi atiyoruz direkt olarak.
Hocam benim anladigim kadariyla, bunlar ay yapim tarzi yayinci/dagitici Firmaya benziyor. Yani Life/quiz ve diger partnerler gibi her Kanal bünyelerine girilemeyeiblir.
DHX Media - Wikipedia, the free encyclopedia
-
Iceriginiz özgün ise en iyi basvuru her zaman mail ile iletisime gecmektir. Bu sekilde cevabini onlardan alabilirsiniz.
Contact
http://www.ytpara.com/partner-networkleri/53359-jarooofficial-adinda-bir-partner-varmis.html
bunu buldum ama tam anlamadım ordan burayı buldum ama bu site hakkında pek bir bilgim yok alttaki site necidir bilmiyorum ama orda bir başvuru kısmı var
jarooofficial YouTube channel statistics - StatSheep
bu da social blade analizi ama başka bir şey bulamadım ben
Jarooofficial Network Summary - Socialblade.com
DHX bir yayinci sirket. Dedektif Gadget, My Little Pony vb. bircok yapimin da sahibi.. Disney gibi sirketlere urunlerini satiyorlar
Ayrica bu sirket, iceriklerini yukleyenlere de dava aciyor. Kesin bilgidir, gozlerimle gordum dosyalari![]()
wb,viacom bile dava açmazken hocam bu şirketmi dava açıcak telif falan göndermeden?
Evet hocam, aciyorlar. Adsense'ten odenen parayi geri istemisligi var bu firmanin.![]()
hocam telif göndermeden böyle bir şey yapmaları saçma değilmi?ne güzel yükleyene dava aç topla parayı varmı böyle bi dünya nasıl bi şirket politikası bu viacom o zaman googleye rakip olurdu bu politikayı izleseydi![]()
Adamlar bu sekilde calisiyorlar hocam, kimse yapamazsin diyemez adamlaraViacom veya digerleri acmiyorlar diye bunlar da acmaz diye bisey yok sonucta.
ne biliyim hocam tuhaf geldi şimdiye kadar hiç telif atmadan dava açan şirket duymadım ilk sizden duydum
Telif atmiyorlar zaten hocam, genelde Content ID kullanarak hak talebinde bulunuyorlar.
tamamda hocam klasik şimdi eşleşen engel geçmeyen kalmadı bunlara telif atmayıp dava açıyosa işimiz var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.