JarooOfficial Başvuru Adresini bilen varmı ?

Bakın aynı şeyi tekrarlıyorum benim kanalımda eşleşenli bir suru video var ben quiz networkteyım değilmi tutupta aramalarda a network görünmüyorum kanal sorgulamasında

Neyse uzatmanın anlamı yok ama ne zaman faydalı birşeyler ortaya çıksa hep birileri tarafından baltalanma çabası var .

Bağlu olduğunuz yönetimin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyorum ..

Ortaya atılan iddaaların aslı astarı yok çünkü varsa da herkes herşeyi ispatlamalı .

Evet yahu, aslinda JarooOfficial diye bi network var cizgifilmlerin rahatca spamlanabildigi, odemelerin sorunsuz yapildigi. Bizde el birligiyle bunu senden sakliyoruz.

videoların hepsi eşleşende olup, adsense veya partnere bağlı olmayan kanalım hak sahibinin partnerinde gözüküyor
yani ya videoların hepsi eşleşen olacak yada hiçbirşeye bağlı olmayacaksın

bu mumkun ama sizinde dediğiniz gibi hiçbir partner olmayip hiçbir adsenseye baglı olmayan bir kanal da mevcut.

siz şimdi quizgroupa baglı iken kanalınızdaki 3-5 eşleşenli video yüzünden life networkte görünme imkani varmı.??

aynı zamanda konu şu şekilde olmuş,
dizilerin hepsi ayyapım partnerinde bu partnere nasıl girebiliriim.

yada arkadaşım çek bi video bu kanaldan eşleşen gelecek kabul et
sonra kanalın networkunu sorgula mgm çıkacaksın
http://www.youtube.com/user/MGM/videos

Son düzenleme:
Evet yahu, aslinda JarooOfficial diye bi network var cizgifilmlerin rahatca spamlanabildigi, odemelerin sorunsuz yapildigi. Bizde el birligiyle bunu senden sakliyoruz.

yok hocam amacım o değil benim böyle bir network var bu gerçek.İçerik lisansi yapan diyenlerde var.

Ödemelerin yapılıp yapılmadığını tabiki bilmiyorum ama ağırlıklı bulduğum onlarca kanal var kimisi yabancı kanal kimisi türk kanalı ve siradan spam kanallar videolar renderlanmış hep. ..

Bu kadarı tesadüf olamaz .

yok hocam amacım o değil benim böyle bir network var bu gerçek.İçerik lisansi yapan diyenlerde var.

Ödemelerin yapılıp yapılmadığını tabiki bilmiyorum ama ağırlıklı bulduğum onlarca kanal var kimisi yabancı kanal kimisi türk kanalı ve siradan spam kanallar videolar renderlanmış hep. ..

hocam sana 50 kişi anlattı yt araçları sayfa kaynağında meta name=a kısmına bakar diyorum eşleşenli video olunca oraya bağlıymış gibi gösterir hani partner olsada bizde girsek :D

Yav Arkadaş Adam diyor. siz ne diyorsunuz :D siz daha google a attığınız itiraz mailine cevap alamazken, kalkmış yanlış olduğunu savunuyorsunuz :) Bisey demiyorum :D

yanlış olduğunu savunmuyoruz en önemli nokta yok ortada önceden bi bildiri yollandım telif yollandımı belli değil

yanlış olduğunu savunmuyoruz en önemli nokta yok ortada önceden bi bildiri yollandım telif yollandımı belli değil

işte iddda dan öteye geçmez bunları açıklanana kadar ..

Dunya geneli bir bildirimdir arkadaslar. Dunya genelini de gecmek de aslinda kurallari ihlal etmek demektir. Iddia diyorsunuz haklisiniz, kimsenin basina gelmeyince inanmiyor cunku.. Ben de duysam inanmayabilirdim ama bu olayi birinci agizdan duyunca inaniyorsunuz :)

aynı zamanda konu şu şekilde olmuş,
dizilerin hepsi ayyapım partnerinde bu partnere nasıl girebiliriim.

yada arkadaşım çek bi video bu kanaldan eşleşen gelecek kabul et
sonra kanalın networkunu sorgula mgm çıkacaksın
http://www.youtube.com/user/MGM/videos

ama hiçbir partnere yada adsense hesabına baglı olmamamız gerektiğini söylediniz ..

Bağlı olunun bir partnerde sonuç nedir peki ? aynı anda 15 tane partner demi görünüyoruz:)

Hala boyle bi network var diyorsun ya ne diyim bilemiyorum. Network sorgulama sistemini yapan admin arkadaslara bizzat sor bakalim o sorgulama yapilirken hangi kisim kontrol ediliyormus. Boyle bi network olsa en azindan adini googleda yazdiginda ingilizcede olsa bazi bilgiler ve basvuru formu tarzinda biseyler bulabilirdin degil mi? Bulamadigindan dolayi gelmis konu acmissin, durumu anlatip yardim etmeye calisiyoruz ama nafile.

Dunya geneli bir bildirimdir arkadaslar. Dunya genelini de gecmek de aslinda kurallari ihlal etmek demektir. Iddia diyorsunuz haklisiniz, kimsenin basina gelmeyince inanmiyor cunku.. Ben de duysam inanmayabilirdim ama bu olayi birinci agizdan duyunca inaniyorsunuz :)

hocam halen daha inanmıyorsunuz diyosunuz ben diyorumki en önemli nokta ortada yok tamam dava açılmıştır ama önden telif atıldımı bildiri yapıldımı belli değil bu soruların cevabı yokken yüklemek bile dava sebebidir demek abes olmuş

ama hiçbir partnere yada adsense hesabına baglı olmamamız gerektiğini söylediniz ..

Bağlı olunun bir partnerde sonuç nedir peki ? aynı anda 15 tane partner demi görünüyoruz:)

Kardeşim ben sana olayı kısaca özetleyeyim zaten daha neti de olmaz..

Şimdi adam videolarını id sistemine tanıtmış ve demiş ki bu videolar eğer ki yüklenirse yt de d.engeli yada eşleşen at.
Eşleşen atarsan da kazanılan paralar da bana gelsin.

Bana gelebilmesi için ne olması şart?
Senin dediğin gibi var sayalım network ağı şart.
Ben de videolarımı tanımladığım bir network ağı açtım paralar da oraya geliyor.

hocam halen daha inanmıyorsunuz diyosunuz ben diyorumki en önemli nokta ortada yok tamam dava açılmıştır ama önden telif atıldımı bildiri yapıldımı belli değil bu soruların cevabı yokken yüklemek bile dava sebebidir demek abes olmuş

Mantik olarak evet, yuklemek bile dava sebebi olabilir. Aslinda neden oldugunu soyle anlatayim.. Dunya geneli engelinin anlami, icerik sahibinin dunya genelinde bu icerigin tum haklarina sahip oldugu ve bu icerigin tum sorumlulugunun kendisine ait oldugudur. Bunu bir baskasinin yukleyip de para kazanmasi hak ihlali sayilir. Dunya geneli ile engellenmis bir icerigin cesitli programlar vasitasiyla yuklenmesi, bu icerikten gelir elde etmesi de yasal olarak suc oldugu icin dava etme hakkina sahip olabilir. Olabilir diyorum cunku hukuk okumadim, bunun ne sartlar altinda gerceklesecegini kesin olarak bilmiyorum. Bunu goz onune alarak dikkatli olursak kimse sorun yasamaz..

Mantik olarak evet, yuklemek bile dava sebebi olabilir. Aslinda neden oldugunu soyle anlatayim.. Dunya geneli engelinin anlami, icerik sahibinin dunya genelinde bu icerigin tum haklarina sahip oldugu ve bu icerigin tum sorumlulugunun kendisine ait oldugudur. Bunu bir baskasinin yukleyip de para kazanmasi hak ihlali sayilir. Dunya geneli ile engellenmis bir icerigin cesitli programlar vasitasiyla yuklenmesi, bu icerikten gelir elde etmesi de yasal olarak suc oldugu icin dava etme hakkina sahip olabilir. Olabilir diyorum cunku hukuk okumadim, bunun ne sartlar altinda gerceklesecegini kesin olarak bilmiyorum. Bunu goz onune alarak dikkatli olursak kimse sorun yasamaz..

mantıken edebilirde bu işlerin mantıkla yürümediğini siz söylediniz neyse keşke telif veya bildirim yapıldımı bilebilseydik büyük bi muamma olarak kaldı

network meneger arkadaş eşleşen ve dünya genelinin mantığı telif hakına sahip olduğun içeriğin başkası tarafından yüklense bile yotubenin verdiği bir program sayesin de kontrol ediyorsun eşleşen dg vs istersen o videodan reklemların yayınlanmasınıda gerçekleştirebiliyorsun, olursa renderle geçen olursada toplu bir çekilde telif gönderiyorsun bu programa sahip olmadan hiç bir network eşleşen vs gönderemez. youtume meneger diye bir adres var oraya üye olman lazım form vs birsürü iş ayrıca şirket sahibi ve elindeki telif haklarının detayını istiyorlar, yani eşleşenle dava açmak biraz saçma geliyor.

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

içeriğe nerde ulaşır onu bilen varsa ben deneyecem neticesini burda paylaşırım:)))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri