Jasminbet, Plus90bet, Puli tarzı mesajları alan var mı

gezgin27

Yasaklanmış
Bu tarz sitelerden mesajlar alan var mı arkadaşlar bu forumda. Şüphelendiğim bir şeyler var onu teyit etmek için soruyorum sadece.

Hocam sürekli alıyorum bu mesajları. Artık o kadar rahatsız edici boyutlara ulaştı ki mesajları açmıyorum. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz? Artık telefon numaramı değiştirmek zorunda kalacağım.

Mesajlar / JasminBey(6) / TUTTUR (36) / Rekortmen (15) / PIA BET (5) / PLUS90BET (8) / BelugaBet (9) / LMNBETTING (10) daha bir sürü hocam sürekli mesaj geliyor.

aynen en az 10 tane bet sitesinden geliyor

çözüm aslında basit. tabi android kullananlar için. ornek veriyorum xxbet sitesinden geliyorsa mesaj. blackliste xxbet olarak kelime ekliyorsunuz. bu elemanlar reklam atarken kendi site adlarini genelde belirtiyorlar. bu sayede enngellenebilyior.

Günde en az 5 farklı bürodan mesaj geliyor vodafone hattıma..

Açıkça söylemek gerekirse ben webmoney den şüpheleniyorum arkadaşlar. Numaralarımızı kullandığımızı düşünüyorum.

Çünkü bu numaraları tek tek engellemeye başladıktan sonra webmoney telefon doğrulama mesajında sorun yaşadım. mesaj gelmemeye başladı. Belki çok saçma ama benim düşüncem bu yönde.

banada çok geliyor. gelen firmanın internetsitesine girip online chatten iptal ettiriyorum ama başka firmadan geliyor. sürekli geliyor yani iphone'da da mesaj blocklayıcı varmı acaba

ne webmoney ya reklam ajansına gidiyor tek birine kayıt olursanız zaten çoğu kıbrıs kökenli onlar bişey mi haftada 2 kere yurtdışı numaradan ararlar ilkinde ciddi sanıp ünide dersten çıktım :D sonra direk kapattım yabancı numaraları sonra tr 0850 kiralık numaralardan aradılar bidaha açmıyom artık kimseyi bunlar yüzünden :) mesajlar için filtre ekleyip clean sms indirin google playden haftada 100+ mesaj engelliyo :D

gelmediği gün yok bıktım ben böyle mesajlardan

banada çok geliyor. gelen firmanın internetsitesine girip online chatten iptal ettiriyorum ama başka firmadan geliyor. sürekli geliyor yani iphone'da da mesaj blocklayıcı varmı acaba

gelen mesajı açınca sağ tarafında sanırım mavi ünlem işareti gibi birşey var ona tıkla. en alta engelle diye bir seçenek var onu devreye al.

bunlar bu yaz mantar gibi çoğaldı nedense, sürekli yok bonus yok en cazip oranlar diye mesaj geliyo farklı firmalardan.. engelliyorum birini başka firma geliyor, engellemekten yoruldum her gün..

bu arada betsson ve tempobette hesabım var aktif olarak kullandığım

haftada en az 50 tane geliyor . arayanlara sövüyorum . arkadaş hangi site dağıttıysa anlamadımki . çoğunuda şikayet ettim ama ilgilenen yok . hattı değiştirecem böyle giderse .

Hepsi dolandırıcı.R10 bakın peynir ekmek gibi Script satılıyor.ondan türedi böyle bence.Başkada bir şey gelmiyor aklıma.

Vodafone hattıma ortalama günde 5 mesaj geliyor.

Silmekten bıktım artık...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri