seymaerdogan
Yasaklanmış
Site ceptelefonuma %50 bonusunuz var diye mesaj atmıştır . ( daha önceden oynadıgım bir siteydi sonradan bozmuş
hesabıma bonusum var diye 1000 tl yatırdım sonra oynarken dikkatimi çekti para eklenmemiş , canlı desteğe baglandım saat 23:59 a kadar baglanmadınız bonusunuz iptal dediler . (mesajda başvur falanda yazmıyor) ama biz sizi arıyacağız dediler . ( aramadılar ) bi daha baglandım bu sefer para çekmişsiniz dediler artık ne alakaysa 1. yatırımımdan sonraki çekimden bahsettiler( ama biz sizi arıyacağız dediler
.
bugunde %50 maximum 100 tl ye kadar dediler sitenin zaten minumum para yatırmasıda galiba 100 tl
. uzun lafın kısası 500 tl mi çaldılar.
(bu konuları sadece kendilerinin rezil olduklarını görsünler ve siz uzak durun diye açıyorum , kimse kimseyi salak yerine koymasın . paylaşıp linki onlara atıyorum rezilliklerini görsünler diye.)
bugunde %50 maximum 100 tl ye kadar dediler sitenin zaten minumum para yatırmasıda galiba 100 tl
(bu konuları sadece kendilerinin rezil olduklarını görsünler ve siz uzak durun diye açıyorum , kimse kimseyi salak yerine koymasın . paylaşıp linki onlara atıyorum rezilliklerini görsünler diye.)