Joomla'dan Anlayan varmı

JiTeM

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar joomla'dan anlayan bir arkadaş var ise bana yardımcı olabılırmı lütfen?

çok az anlıyorum yazarsan belki yardımcı olabilirim

arkadaşlar joomla Sürüm 1.5.23'ünü kullanıyorum buna resim galerisi ile video galerisi kurmam lazım acil bilen bir arkadaş yardımcı olabılırmı lutfen?

arkadaşlar joomla Sürüm 1.5.23'ünü kullanıyorum buna resim galerisi ile video galerisi kurmam lazım acil bilen bir arkadaş yardımcı olabılırmı lutfen?

kardeşim joomla güzel bir içerik yönetim sistemidir fakat kullanmak tecrübe ve bilgi ister şayet geri dönme şansın varsa wordpress kullan derim tema bol eklenti bol editlemesi çok kolaydır,joomla ile ilgili sıkıntına gelince manşet-video modülü kullanman gerek ücretli ve ücretsiz google arama yaparak bulabilirsin fakat ne kadar verimli olur orasını bilemem kardeşim....

kardeşim joomla güzel bir içerik yönetim sistemidir fakat kullanmak tecrübe ve bilgi ister şayet geri dönme şansın varsa wordpress kullan derim tema bol eklenti bol editlemesi çok kolaydır,joomla ile ilgili sıkıntına gelince manşet-video modülü kullanman gerek ücretli ve ücretsiz google arama yaparak bulabilirsin fakat ne kadar verimli olur orasını bilemem kardeşim....

hocam ben amcam ıcın karate sıtesı acıcamda aradıgım temaya benzer sadece joomlada buldum o yuzden joomlada acıyorum wordpress olsa keske bulamadımkı .

hocam ben amcam ıcın karate sıtesı acıcamda aradıgım temaya benzer sadece joomlada buldum o yuzden joomlada acıyorum wordpress olsa keske bulamadımkı .
kardeşim temanın demosu veyahut resmini koy belki aradığına benzer temalar bizim arşivlerden çıkar veya arkadaşlar tavsiye eder :)

Ne konuda bir yardım istiyorsun ona göre kardeşim. Yani ne yapmak istiyor, ne yapacaksın.

Ne konuda bir yardım istiyorsun ona göre kardeşim. Yani ne yapmak istiyor, ne yapacaksın.

hocam aslında ıstedıgım wordpress sıtesı kurmak ama karate teması bulamadım buldugum temada joomlaya ozelmıs acaba bu temayı wordpress'e cevırebılecek bırını bulabılırmıyım ?

ıstedıgım aslında amcamın ıstedıgı resim galerisi müsabakalrın gıttıgı ulkelerın resımlerı paylasıcak resim galeri 1 2 3 diye

aynı sekıl video galerisi

birde guncel paylasım makale paylasımı olucak bunlar sadece ...

hocam aslında ıstedıgım wordpress sıtesı kurmak ama karate teması bulamadım buldugum temada joomlaya ozelmıs acaba bu temayı wordpress'e cevırebılecek bırını bulabılırmıyım ?

ıstedıgım aslında amcamın ıstedıgı resim galerisi müsabakalrın gıttıgı ulkelerın resımlerı paylasıcak resim galeri 1 2 3 diye

aynı sekıl video galerisi

birde guncel paylasım makale paylasımı olucak bunlar sadece ...

Dostum Bütçen olsaydı süper ücretli bir tema önerirdim sana :) 75$'a var.

Merhaba;
Joomla 1.5 versiyonunu kullanmayın derim. Neden derseniz çok eski bir sürüm ve artık güncellenmiyor. Kullandığınız temanızdaki modül pozisyonlarını görmek için temarın sıralı olarak gözüken kısımda, temanızın solundaki kutucuğa tıklayın, slaytı koyacağınız modül pozisyonunun adını aklınızda tutup modül yöneticisinden kurmuş olduğunuz modülün pozisyonunu aklınızda tuttuğunuz pozisyon olarak seçin. Alt kısımda da görünmesini istediğiniz sayfalar seçeneğinden gerekli ayarlamaları yapın...

Edit: Temanızı indirdiğiniz dosyanın içinde "quickinstall" klasörü var mı bir bakın. Varsa içindekileri direkt httpdocs klasörüne atın, kurulum kendiliğinden başlayacaktır. Kurulum sonunda demo sitenin aynısını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri