Just 2 Elektronik Sigara

hasanaci

Yasaklanmış
Cihaz denemek için açılmıştır yanında 2 tane likit veriyorum

FİYAT 150 TL DIR.
İnternet ten just 2 nin fotoğraflarına bakabilir ve araştırabilirsiniz ciddi alıcılar Skype yazsın ekliyim cihazı gösteriyim

bırakmak için işe yarıyormu hocam bu cihazlar hiç denemedimde

hocam 11 yaşından beri sigaramı içiyosun valla büyük başarı :D

evet 11 yaşından beri hiç aralıksız bi kere 4 gün bırakabılmıştım

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

Cihaz denemek için açılmıştır yanında 2 tane likit veriyorum

FİYAT 150 TL DIR.
İnternet ten just 2 nin fotoğraflarına bakabilir ve araştırabilirsiniz ciddi alıcılar Skype yazsın ekliyim cihazı gösteriyim

bu olayı bi araştırıyım uygun görürsem satılmazsa irtibata geçiçeğim ekşi yi okuyorum şimdi
bi de neden satıyorsunuz hocam

22 senedir sigara içiyorum. günde 1.5 paket içiyorum beni keser mi?
Hocam vücuda nikotin giriyor sıkıntı olmaz. Likitleri istediğin tatta alabilirsin. Normal sigara tadı bırakanıda var meyvelisi de var kurabiyelisi de var var oğlu var. :D Bide avantajları çok fazla. Bizim evde sigara dumanından ve kokusundan rahatsız olan çok kişi var mesela. Bu sigara dumanı külü kokusu hiç bir şey bırakmıyor. Çıkan buhar 5 dakika sonra kayboluyor. Ağızda ve üstünüzde sigara kokusu falan kalmıyor. Dişlere bi sakıncası yok diye biliyorum. Dezavatajlarına gelirsek. Eğer çok sık kullanıyorsanız ve yetersiz bir batarya kullanıyorsanız yanınızda harici şarj cihazı taşımanız gerekebilir. (Telefonlar için kullanılandan ekstra bi durum yok) Coil değiştirme meselesi var bunda. Kullandıkça içerisindeki coili değiştirmeniz gerekiyor. Yalnız bazı modellerde kendinizde sarabiliyorsunuz. Sarması çok masraflı değil. Bir tel bir organik pamuk yeterli oluyor. Eğer değiştirmeye kalkarsanız biraz daha tuzlu olur. Benim modelin 5 adetlik coil paketi 35 lira. Ayrıca her modele kendiniz saramıyorsunuz coili benimki mesela sarılmıyor. (Sarılıyor da çok zor tercih edilmiyor)

normal sigaradan daha zararlı diye duymuştum bende almayı planladım ama okuduklarımdan sonra olan parama olsun sigaraya devam dedim

konusu açılmışken bende sorayım.bu soğukta balkonda içmek zorunda kalıyoruz :D

https://tr.aliexpress.com/item/Orig..._2&btsid=29cca611-42ab-4a4b-89fd-56c12365c459 şu ürünü alınca başka bir şey almaya gerek kalacak mı?

pil kapasitesine Mod and Atomizer yada Only MOD seçme eklenmiş? ne anlama geliyor..sıvıyla beraber değil dediği likit mi?
konu sahibi kusura bakmasın

Hocam gümrükte takılır alir pres ten alınan mallar kokusu yoktur en büyük avantajıda budur zaten

konusu açılmışken bende sorayım.bu soğukta balkonda içmek zorunda kalıyoruz :D

https://tr.aliexpress.com/item/Orig..._2&btsid=29cca611-42ab-4a4b-89fd-56c12365c459 şu ürünü alınca başka bir şey almaya gerek kalacak mı?

pil kapasitesine Mod and Atomizer yada Only MOD seçme eklenmiş? ne anlama geliyor..sıvıyla beraber değil dediği likit mi?
konu sahibi kusura bakmasın

Hocam likiti türkiyeden alıyorsunuz yurt dışından ithali yasak,
Mod dediği sadece alt kısmı eğer atomizeri yani asıl parçası yoksa mod bir işe yaramaz Atomizere likit koyulur asıl buhara dönüştürme işini orası yapar mod sadece pil gibi birşey

2,5 saattir, okuyom izliyorum benim bu kalem gibi olanlar aklımda kalmış sonuç bu e sigara olayı leb-i deryaimiş
zararlı zararsız sorusuna euro news bu haberine ikna oldum
https://www.youtube.com/watch?v=Ye6ZypZnB4Y
tüm bilgiler ise bu forumda mevcutmuş
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
hangi cihaza karar verip bu siteden gümrükte takılma riskini göze alarak şipariş vericem ilk cihazım ve yedek parçaları ile ilk cihazım için birinci el almak istedim
https://www.fasttech.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri