K7.net 100 kanalım bugün kapandı spamden

• Kullanıcı km48499
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
gmaili açmam , k7 ile onaylamam ve 2 dakka içinde youtube kanalını kurup tabakahane yetişir gibi video yüklemem sebep olabilir mi? su an aklıma yatan en başlıca şüpheli bu. bagırttırar bagırtıra itiraf ettireyim mi diyecem ama işkence aletlerim yanımda değil.

adam cidden psikopat beyler : )

5 ayrı kanalıma günde en fazla 20şer video attığım halde bugün spamdan uçtu hepsi

k7 ile açtığım 100 kanldan hiç mi pas geçilmez yaw aralıksız tamamı kapandı. şu an ki en büyük şüpheli gmaili açmamla kanalı kurup video yüklemem . sonuç : gmailler eski olmalı. yani gmailleri açın 15 gün bekleyin ondan sonra video yükleyin.

Beence en önmeli etken videoların içeriğe eğer çoğu kanalın dediğin gibi erotik içeriğe sahipse ve birkaçına aynı gün veya günler içinde topluluk geldiyse hepsi birden gitmiş olabilir.

yüzyılın faciası yaşandı bugün.
100 tane kanalın spamden kapatıldı.

gelelim muhtemel spam şüpheleri

ortam analizi :
1-her gmail laptopdan yeni açtığım kullanıcılardan açıldı. yanii cookie yok idi.
2-kullanıcılara her girişimde mac adresini değiştirdim.
3-her girişte bilgisayrı yeniden açtım. ip resetledim.
4-gmailleri kendi bilgisayrımdan açtım.
5-gmailleri k7.net den telefon onayladım.
6-tüm gamillerin şifreleri aynı idi
7-gmailler açıldıktan 1 dakka siçinde youtube videolarını yüklemeye başladım.
8-video açıklama başlık kelimeler erotik kelimelerdi.

bulgular :
1-bugün öğlen açtıgım kanal bile kapandı.
2-yabancılardan satın aldığım gmailler ve kanalları açık.
3-k7 ile aynı taktikle kanal açan arkadaşın kanalları kapanmadı.
4-farklı çeşit video yüklediğim kanal da kapandı aynı k7 telefonlu.

bana şüpheliyi bulun mümkünse suçluyu !!!
k7 mi?
internet mac adresi mi?
aynı şifreler mi?
gmail açar açmaz kanal kurmam mı?

100 kanal diyonm arkadaşlar olay ciddi günlük en az 150.000 sponsor gösterimi gitti.

HOCAM GEÇMİŞ OLSUN ...
BENCE EROTİK KELİMELER VE VİDYOLAR ... neden böyle diyorum aynı şekilde 35 e yakın kanalım kapandı +16 KANALLARIM gittti. başka konulu yüklemiş olduğum kanallarım gitmedi ,, 1 tane bile +16 yüklemiş olduğum kanallarım bile gitti ,,,
bu da benim kendime göre tesbit ettiklerim kardeşim .. ne yapıyorum 10 tane kanal açıyom +16 yüklüyom kapanan lar kapanıyor kapanmayan larla devam diyom ....

HOCAM GEÇMİŞ OLSUN ...
BENCE EROTİK KELİMELER VE VİDYOLAR ... neden böyle diyorum aynı şekilde 35 e yakın kanalım kapandı +16 KANALLARIM gittti. başka konulu yüklemiş olduğum kanallarım gitmedi ,, 1 tane bile +16 yüklemiş olduğum kanallarım bile gitti ,,,
bu da benim kendime göre tesbit ettiklerim kardeşim .. ne yapıyorum 10 tane kanal açıyom +16 yüklüyom kapanan lar kapanıyor kapanmayan larla devam diyom ....

tamam da aynı pakette k7 ile açtığım türk amatör yani bambaşka bir konuda normal videolaırn olduğu kanal da kapandı.

evet şüpheliyi tespit ettim gibi.

canını okuyacam şüphelinin. eğer suçlu değilse de bi özür diler geçer giderim diyecem ama onu da yapmam mutlaka bi yerden haketmişsindir zaten diyip herkesin günahkar olduğunu ve her cezanın herkese mübah olduğunu hatırlatırım.

gereği düşünüldü ;
suçlu : ben
isnat edilen suç : gmailleri açar açmaz youtube kanalı açmam ve tabakhane modunda hemen video yüklemek.

usta olayı k7ye baglamak alakasız bende 6tane actım k7den hiçbir sorun yok 100kanal dile kolay :D bu tür coklu kanal acanlar elbet kapanıcaktır.

k7 zedeler olarak forumda bir başlık olsada orayı ağlama duvarına çevirsek. geçmiş olsun. canımız sağolsun aziz youtubedaşlarım.

k7'den bende 3-5 kanal actim ama suana kadar bir olumsuzlukla karsilasmadim.

Videolari el ile tek tek yukluyorum, buna ragmen ilerde benim basima da sorun gelir mi acaba?

Açar açmaz video yüklemesini ele çünkü ben öyle yapıyorum patlayan yok

Ip adreslerinizin adini cikarmayin bence kanallari baska ip ten acin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri