Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Helal broo başarılı olmuşarşivime ekliyom
Yıllardır Melankoli Dinlerim Harbiden Süper Olmuş Bi Semih Ertürk Diilsin ama Bi Canfeza Olabilirsin Bravo Kardeşim Takipçinim Her Daim![]()
güzel dostum...gayet iyi... ama arkadaki müzik bir kısım (çok alçak - bir kısım çok yüksek )
alt ses 1 yada 3 ses çıkartıyor üst ses arka planda 7 ler eçıkıyor ses yukseklık 8 de oluyor...senın rap sözlerin ise 5-7 lerde.. yeryer sözlerını anlayamıyorum muzık arasında gomuluyor...bilmem anlatabildimmi. rapde insanı kendıne çeken sözler, sözleri anlayabilmek vede katılıp o mizik ritmi ile kendını şarkıya verebilmektir..... ama ben başarılı buldumç elındeki imanlar ile bunu yaptı isen, imkanlarının artması dağa kalitelileriile seni karşıkarşıya çıkartır dıye düşünüyorum... malum gitar çalmak, saz çalmak, remiks yapmak... RAP YAPMAKDA ayrıı bir tarz...
Aslında bu tarz müzik dinlemem ama gayet güzel beğendim + bi nakarat katsaydın çok güzel olurdu![]()
Rezerve derken)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.