Kablosuz klavye ve mouse öneriniz arkadaşlar ?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
kablosuz klavye ve mouse alınacak, ytpara ailesinden arkadaşlar ne önerir bunla ilgili sağlam birşey almak istiyorum ancak çok uçuk fiyat aralıklarında da olmamakla birlikte, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Satış yapan arkadaşlar varsa onlardanda alabilirim.

3 yıldır Logitech kullanıyorum. Kablosuz klavye ve mouse. Modeli EX100.

Hiç bi sorun çıkarmadı, çekim gücü çok çok iyi. Pil az yiyor.

Tek bi handikapı var, mouse ve klavye üzerinde On/Off tuşu yok.

Ben de mouse'un kapaığını çıkardım ve kullanmadığım zamanlarda pilleri kaldırıyorum sadece.

Bu kısım senin için sorun değilse kesinlikle tavsiye ederim.

kesinlikle öneririm

razer-ouroboros-wireless-gaming-mouse-custom-pc-review-18.jpg

Kablosuz bir süre sonra o kadar can sıkıyor ki anlatamam. Tam oyun oynuyorum. Oyunun ortasında pil bitiyor. Çok sinir bir durum. Kablolu en iyisi bence. Kablolu düşünürsen logitech g300 öneririm.

Ben Bunu Kullanıyom 4 yıldır ve kolay temizleniyor. yazı yazarkende elin rahat oluyor
maxresdefault.jpg

logitech veya steelseries bu markalardan birşey seçersen pişman olmazsın.

Merhaba arkadaşlar,
kablosuz klavye ve mouse alınacak, ytpara ailesinden arkadaşlar ne önerir bunla ilgili sağlam birşey almak istiyorum ancak çok uçuk fiyat aralıklarında da olmamakla birlikte, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Amazon.com: Microsoft Sculpt Comfort Mouse (H3S-00003): Electronics
Bu fareyi kullanıyorum çok estekik ve rahat tavsiye ederim.gitti gidiyorda 89tl.

Fazla özellik istemiyorsan klasik microsoft klavye mouse seti işini fazlasıyla görüyor. Gayet memnunum.

Profesyoneller herzaman kablolu kullanır maden kablosuz istiyorsun
Benim tavsiyem:
Fare:
Logitech Gaming Mouse G700s
Klavye:
Logitech Wireless Touch Keyboard K400

Arkadaşlar klavye ve mouse olarak arıyorum :) mouse var hatta bir abi 120 tl vererek aldı :)) 10 numara mouse ancak bana klavye lazım hazır alırken takım olsun istiyorum klavye + mouse tek usb ne alsam diye düşünüyorum.
Microsoft 2LF-00011 TR Siyah Kablosuz Laser DSKTP 800 Klavye & Mouse Seti En Ucuz Fiyat
bu nasıl ben yeni çıkan ürünlerdenden birinide alabilirim bu ara alıp kullandığınız, bilgisayar kapanınca otomatik olarak mouse ve klavyede devre dışı kaldığı, klavyenin ön tarafı daha yukarı doğru eğik olduğu bir klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum...

Logitech M185 mouse tavsiye ederim. 2 senedir pili bitmedi :D

Logitech M185 mouse tavsiye ederim. 2 senedir pili bitmedi :D

aslında çok ektrem şeylere gerek yok harbi m185 efsane :D . notebookta kullanıyorum ben de aşırı memnunum. şimdi mecbur m325 e geçtim, aynısının bi gelişmişi sırf unifying özelliğinden dolayı aldım. farklı bi logitech klavye ile tek alıcı ile kullanabiliyorum notebookta. bence de uçuk şeylere gerek yok logitech m325 mouse k360 klavye ile notebook ile 10 numara masaüstü keyfi yaşıyorum. bir de harici monitör bağladım, mis :D

Merhaba arkadaşlar,

MICROSOFT KLAVYE 2LF-00011 KABLOSUZ SET GittiGidiyor'da 114606509

uygun, kullanılışlı ve darbelere dayanıklı :) uzun zamandan beri kullanıyorum tavsiye ederim.

Logitech nano alıcılı klavye mouselar gerçekten çok çok uzun ömürlü ama bugüne kadar aldığım hemde pahalı aldığım logitech mouselar hep sorun çıkardı.Ya çift tık atma ya tık algılamama gibi.Bir daha logitech mouse almam dedim ve almıyorum.
Şuan klavyem logitech kablosuz,
mouse ise kablolu sebebi ise logitech mouse orta tuş algılamıyor öyle atılı duruyor.

Logitech M185 Nano Swift Grey - Gold.com.tr

Gelişine vole vurduğum zamanları hatırlıyorum çok sağlam 6 7 ay pili dayanıyor.

Mouse olarak bir abi hediye şunu aldı :)
Brand New Microsoft 1490 Explorer Touch Mouse in Pink | eBay

bunu kullanıyorum klavye seti olarak arıyorum hemde klavye almışken mouselide olsun istiyorum. Microsoft gerçekten kaliteli bu konuda uzaktanda bağlanmak için bilgisayara hemde ek klavye daha kullanışlı :)
Forumda ek klavye olarak kullanan ve kalitesinden memnun olduğu kablosuz klavye ve moseu yokmuydu set olarak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri