kabuklu çiğ yumurta yeme

• Kullanıcı Makinist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yarın bende sınava giderken 2 baş sarımsak yiyeceğim video atacağım hem özgün olacağım hemde rakiplerim kokudan rahatsız olup sınava odaklanamıcak :D

Ya arkadaş ne güzel sınavdan sonra direk eve geçiyonuz . Şimdi saat 21.00 da Mersinden Malatyaya gidiyorum otobüsle :( Nasıl geçicek bu yol :D Yola alışığızda sınav stresi falan :D

hocam ben kabuksuz yedim aslında yerken birşey olmuyor da yedikten sonra ağızda kalan kokusu varya :D

wallaha helal olsun izlerken ben öğürdüm berbat

[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] kankam canlı tavuk yer

bugün sizlere bişey yicem ne demek hocam. :D
ve videonun başındaki sesler nedir?
kamera karşısındaki acemilik atılmış, güzel video başarılar. :)

bakalım daha neler görecez :) yakında canlı kedi yeme diye bi konu açılırsa şaşmam :)

arkadaşı özelden uyardım ama okudumu bilmiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam vücut yumurta kabuğunu öğütemez ve idrar yolundan çıkması muhtemeldir. 3-5 izlenim almak için o kabuğun oralardan çıkması....

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

ben buna nasıl denk gelmedim daha önce
gerçekten midemi kaldırdın gece vakti ama özgünsün tabi:)
başarılar

kabuklu çiğ yumurta yeme yazmışsın ama yiyememişsin. yinede deneme olarak iyi sayılır. başarılar.

Benim midem bulandı gece gece kötü oldum yapmayın oğlum şöyle şeyler :D

Özgün ve Spam arasındaki farkı anlatan en güzel örnek. Adamlar börtü böcek ne bulsa yiyolar kazanabilmek için. Helal olsun. Ama ben spamcı olmayı tercih ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri