Kac Lira Dolandırıldiniz?

en çok okuyan değil en çok gezen de değil en çok kazık yiyen bilir :)

8 bin tl dolandırıldım mega holdings muhabbeti :)

Birinden 7k birinden 500 tl

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ise ilk basladgm zaman r10 kadersiz35 diye biri yt egitim seti satiyordu neyse videolari izledm sonra bi baktm videolrn aynisi yt de fazlasiyla varmis bide videolar 5 6 ay once fln yuklenmis kendisine durumu izah ettim benim haberim yok parami geri iade veya ona denk gelecek telafi istedm beni ilgilendirmez ben isime bakarm dedi ben ustunr gidince engelledi yani mesele 15 tl degil adamn parayla sattigi seyler yt de dolu dolu gelmis bide satis yapiyr siz siz olun ilk etapta gozunuze hos gelen seyleri okuyup aldanmayin bu yt isini ne olursa olsun kendi aklinizla yurutun gercekten samimi diyrm para kazandirack daha tonla icerik var sadece keafwdilmeyi bekliyor hepsi bu.

Bende Dolandırıldım. Tanımadığım adamlara çok güveniyorum. [MENTION=9005]dingdong[/MENTION] arkadaşın dediği gibi kendimiz gibi görüyoruz karşı tarafı. 800 TL falan dolandırıldım bende. Knight Online zamanı 1800 TL dolandırılmıştım :)

Bende bu kervandayım. Freelancer.com a güvendim. Hintşi birine 3000 usd ye api ile reklam açabilme kodu yazdırdım. Kapora olarak site üstümden 1000 usd aldı. Teslimat günü gelince uyduruk, alakasız bir kod gönderdi. Freelancer yetkililerine şikayet ettim. Biz koddan anlamayız adam vermiş trade i seninkinden yüksek dedi param gitti, adam whatsup dan küfür etti:) Freelancer kalan 2000 usd yide ödememi yoksa kötü olacağını söyledi. Bende ödemedim, 1 ay sonra başka bir vukuatdan o yazılımcı banlandı. Bende soğuk suyumu içtim. Anladımki freelancer.com a güven olmaz.

Şimdilik bi gidem param olmadı ama bi kaç kez direkten döndü :)

250 tl internet sitesi için öylece kaldı site :S

sahibinden.com uzerinden 180 tl dolandirildim. bir netbook icin anlastik once parayi gonder dedi. adaminda konusmasi 10 numaraydi abi derken bir abi daha cikiyordu parayi gonderdim gidis o gidis.

Bu konunun başlığı şimdiki başlıktan çok :

Güncel Dolandırıcı İsimleri Ve Listesi Olması lazım !!!!

beni birkez dolandırdı birisi.Ondada elemanı yakaladım paramı misliyle geri aldım ve üstüne adamı savcılığa verdim.Para kolay kazanılmıyor kimse kimsenin rızkına göz dikemez.Dikerse böyle olur sonucu.

Yiğitcan vardı ondan geri aldim. Forumda Birine borç verdim 170 lira mesaj attim tarla falan satacagiz oderim dedi. 2 sene geçti . Hala forumda dolanıyor . Gençliğine verdim helal olsun

r10 paypal bozumundan 300 lira dolandırıldım ama paypalı arayıp geri aldım.Varoş böceğinin tekiydi

Sahibinden de bir tel için anlaştık. Parayı yatırdım daha sonra eleman ürün kargo takip kodu verdi. Gelen kargo boş çıktı.İrtibat kurduğum telefonuna ulaşılamıyordu. Verilen kargo şubesi ile irtibat kurup kamera kayıtlarının olup olmadığını teyit ettirdim. Daha sonrasında elimde etf yaptığım iban numarası vardı. İlgili bankaya gittim iletişim ve adres bilgilerini aldım. Sonra elemanın 2. telefonunu aradım. Dedim parayı yatırdın yatırdın yatırmadın adresini ziyaret edeceğim, eleman zaten öğrenciymiş kimliğimi arkadaşlar kullanmış ben yapmadım abi özür dilerim dedi, tamam parayı iade et dedim.Aynı gün para hesabıma geldi.

İlerleyen süreçte yaptığım alışverişlerin hiçbirisinde çok şükür de dolandırılmadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri