Kaç videoya kaç geliriniz var?

B
  • Kullanıcı blsmfade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaslar bukadar cok nasil kazaniyorsunuz yahuuu? :P
benim 400 videom var gunde 1,5 TL aliyorumm. sirrinizi soyleyinde bende kazanayimmm :$

arkadaslar bukadar cok nasil kazaniyorsunuz yahuuu? :P
benim 400 videom var gunde 1,5 TL aliyorumm. sirrinizi soyleyinde bende kazanayimmm :$
Youtube ta aranma hacmi çok olan telif vermeyen videoları ilk sen yükleyeceksin.Yada ilk 3 yada güçlü bir büyük bir face sayfan olucak.

Youtube ta aranma hacmi çok olan telif vermeyen videoları ilk sen yükleyeceksin.Yada ilk 3 yada güçlü bir büyük bir face sayfan olucak.

peki kardes, bu cok aranan telif vermeyen ne olabilirki? bunuda paylasirsan benimle cok guzel olcak:o

para kazanma video sayısına mı bağlı ? degil. sağlam içerik. ben video sayımı bilmiyorum 5-6 kanal aylık 1500-2000tl.

26 videoya 235$ cık :D 1 ayda
ama bu işler öyle sadece video sayısına bakmıyor :( zor işler zor

hocam ben 2500 videoda o kadar kazanıyorum :D

---------- Mesaj saat 19:49:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:46:29 civarında gönderildi. ----------

bırak videoyu kaç tane kanalım oldugunu dahi bilmiyorum :)

kazanca gelince kadının yaşı , erkeğin parası sorulmaz demişler

8 kanal, toplam 1500 video, aylik: 3000 TL yi hic düşmez benim kazanc.

ben kazanamıyormuşum anladığım kadarıyla 60-70 vidyo 2 aydır bu işle uğraşıyorum 2 ayda 200 lira falan oldu seviniyodum ne güzel kazandım diye :D

2. ayda 1500 liraya ulaştık para kazanmaya başladık derken hepsinin para kazanması kapandı gel burdan yak şimdi

Bu kazançlar video sayısı ile ilgili degil 10k videosu olup 5 tl kazanada var 1k videosu olup 500tl kazananda var. Kazancı etkliyen bir cok neden var :

1.İçerik
2.Etiketler (TBM yukseltir/düşürür)
3.Abone sayısı (İzlenme/paylasım arttırır)
4.Sosyal ağları kullanma (İzlenme/paylasım arttırır)
...
Bu nedenler böyle uzar gider :) Kazanç devamlı değişir kişiden kişiye kanaldan kanala :)

Benim 3k ya yakın videom var aylık kazanç +600$

Şunuda belirtmem lazım tabi spam değil tek kanal çalışıyorum :)

Bu kazançlar video sayısı ile ilgili degil 10k videosu olup 5 tl kazanada var 1k videosu olup 500tl kazananda var. Kazancı etkliyen bir cok neden var :

1.İçerik
2.Etiketler (TBM yukseltir/düşürür)
3.Abone sayısı (İzlenme/paylasım arttırır)
4.Sosyal ağları kullanma (İzlenme/paylasım arttırır)
...
Bu nedenler böyle uzar gider :) Kazanç devamlı değişir kişiden kişiye kanaldan kanala :)

Benim 3k ya yakın videom var aylık kazanç +600$

Şunuda belirtmem lazım tabi spam değil tek kanal çalışıyorum :)

hepinize teşekkürler dogru seyleri yazmıssınız.

bide en çok tıklanan reklam türlerinizi yazaydınız eyiydi
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri