Kaç Yaşında Gösteriyorsun ?

O değil de Ajda Pekkan'la aynı yaşdayım bu siteye göre.21 yaşındayım 30 diyor kadın 70 yaşında onada 30 diyor.Zalımsın hayat.

bana 23 dedi, normalde yaşımdan küçük gösterdiğim söylenir ama. :)

20 yaşındaki çocuğa 35 dedi

yaşımdan 2 3 yaş küçük gösteriyorsun derler ama program 2 yaş büyük gösterdi :) acımasız gerçekler :(

kadinlar yüzünden erken yaslanan bir kisi olarak, kadinlar bile 35 diyor ama site 23 diyor,
nasıl iş anlamadim :)

27 dedi 7 yaş büyük gösteriyor aslında programda yanıldı bende diyom yaşımdan büyük kızlar bana niye bakıyor diye :D :D

Çok yanlış kardeşim 24 yaşındayım 31 gösterdi inanamıyorum 31 şok 31 :D

l7rX0Q.jpg

millete göre 19 yaşında anca gösteriyorum.Sitede 26 çıktı üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri