Kaçırılmayacak Muhteşem Kampanya Up/Down SSD disk sunucular

VDSMerkezi

NETDC.NET
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.netdc.net
Merhabalar,

Render sorunlarınızı ortadan kaldıracak yeni bir kampanya ile karşınızdayız. SSD diskin muhteşem performansı ile vaktinizi nakit'e çevirebilirsiniz, Her ssd diskte sadece 2 adet vds hesabı kurulmaktadır.

KALAN STOK 0

İşlemci: Intel® Xeon® Processor E5-2430v2 ( 2cpu )
Ram : 2048 MB DDR3 Ram
Disk Alanı : 35 GB SSD Disk + 80GB Sas Disk
İşletim Sistemi : İstediğiniz işletim sistemi
İp Adeti : 1 Adet IP Adresi ( Arttırılabilir )
Aylık Trafik : Limitsiz Aylık Trafik
Bağlantı : 1 Gbps Port / 1000 Mbp/s
Lokasyon : İngiltere / Redstation

AYLIK 50TL Sipariş Ver

KALAN STOK 1

İşlemci: 2 x Quad Core 2.40Ghz HT (E5620) or Equivalent ( 2cpu )
Ram : 2048 MB DDR3 Ram
Disk Alanı : 35 GB SSD Disk + 80GB Sas Disk
İşletim Sistemi : İstediğiniz işletim sistemi
İp Adeti : 1 Adet IP Adresi ( Arttırılabilir )
Aylık Trafik : Limitsiz Aylık Trafik
Bağlantı : 1 Gbps Port / 750 Mbp/s
Lokasyon : İngiltere / Redstation

AYLIK 50TL Sipariş Ver

Siparişten Sonra Ne Yapmam Gerekiyor?

Hizmetinizin aktif olabilmesi için Siparişini tamamladıktan sonra Müşteri Panelinizden Ödeme Bildirimi Göndermeniz gerekiyor. Eğer ödemenizi PayPal yada Kredi Kartı ile yaptıysanız ve Faturanızı Onaylandı olarak görüyorsanız Ödeme Bildirimi göndermeniz gerekmiyor sistem otomatik olarak hesabınızı anında aktif ediyor.

Paypalla Ödeme imkanı?

Ödemelerinizi Paypal yoluyla kolaylıkla yaparak bu hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra otomatik olarak hizmetiniz anında aktif olup bilgileriniz otomatik olarak email ile gelir.

Yedek almak müşteri sorumluluğundadır.

VDS sunucunuz 1 ile 8 saat içerisinde teslim edilir, panel kurulumları dahil.

Ödeme Seçenekleri :

Akbank - Paypal

İletisim Bilgileri;
Adres : BATIKENT SİTESİ A/2 BLOK ALTI NO:3/C BAĞLAR - DİYARBAKIR
Site : VDS Merkezi - Ana sayfa
Mail : [email protected]
Sabit : 412 236 66 69
YS - 1362

Saygılarımızla,

VDSMerkezi İnternet Hizmetleri

Son düzenleme:
Adınız Muhammed ise tam hatırlamıyorum ama VDS hizmetinizi apar topar kapatıp bizi mağdur ettiniz. O kadar Skype'tan ulaşmaya çalışmama rağmen 20 TL'yi de iade etmediniz.

benim bildiğim render sorunu ekran kartının kalitesi yahut işlemci kalitesiyle alakalıdır çünkü cpu ve gpu bazlı ayrı ayrı yahut eşit orana paylaştırılarak render yapılabilir. hdd nin etkili olduğunu sanmıyordum. yanılıyor muyum?

benim bildiğim render sorunu ekran kartının kalitesi yahut işlemci kalitesiyle alakalıdır çünkü cpu ve gpu bazlı ayrı ayrı yahut eşit orana paylaştırılarak render yapılabilir. hdd nin etkili olduğunu sanmıyordum. yanılıyor muyum?

Merhaba,

Render probleminin kaynağı tamami ile, harddiskin oluşumudur, yazma ve okuma İOPs'ları ne kadar yüksek olur ise, bir o kadar probleme uzak olursunuz, CPU Paylaşımsız olsada, RAM 128GB olsada, SATA2 SATA3 olan bir paylaşımsız serverda, 2GB Ram 30GB SSD olan bir Sanal sunucudan daha az performans alırsınız bunun testini mümkün sunucularınız var ise gerçekleştirebilirsiniz.

Asıl önemli olan kaynak Harddisk donanımıdır. CPU'yu cpu yapanda harddisk donanımıdır. harddisk yapısı seatega oldukdan sonra, render problemi ilede sürekli karşılacaksınız anl***** gelmektedir.

1 adet kampanyalı paketten aldım arkadaş gayet ilgili

Tavsiye ediyomusunuz derseniz suan için hiç bi sorun yok rahatlıkla tavsiye edebilirim

Merhaba,

Render probleminin kaynağı tamami ile, harddiskin oluşumudur, yazma ve okuma İOPs'ları ne kadar yüksek olur ise, bir o kadar probleme uzak olursunuz, CPU Paylaşımsız olsada, RAM 128GB olsada, SATA2 SATA3 olan bir paylaşımsız serverda, 2GB Ram 30GB SSD olan bir Sanal sunucudan daha az performans alırsınız bunun testini mümkün sunucularınız var ise gerçekleştirebilirsiniz.

Asıl önemli olan kaynak Harddisk donanımıdır. CPU'yu cpu yapanda harddisk donanımıdır. harddisk yapısı seatega oldukdan sonra, render problemi ilede sürekli karşılacaksınız anl***** gelmektedir.

üstad öncelikle iyi satışlar. Buradaki yanlış bilgini düzeltmek istedim kesinlikle amacım Baltalama yapmak değildir. Render Ekran kartı Harddisk değil CPU miktarına bağlıdır örneğin 3.5 Ghz lik 2 çekirdek Sunucu 50GB SATA2 Disk ile 2.8 Ghz 2 çekirdek 50GB (SSD) karşılaştırırsak burada 3.5Ghz işlemcili VDS alır Render olayında dikkat et programlara her birinde CPU & GPU yazmakta bunları açıklayacak olursak CPU (İşlemci) GPU (Ekran Kartı) olur GPU seçtiğinizde GPU nun faydası fazla olmaz Render yine İşlemci üzerinden yapılır ve yükü dağıtılır haliyle yavaşlama olur. CPU ise Render olarak CPU seçilip makinede herhangi bir sekme program açık bırakılmadan sadece Rendere bırakılırsa Render CPU nun hepsini kullanır böylelikle Render hızlanmış olur. Disklere gelince eğer I7 3770K işlemcili serverin mevcut ise test edebiliriz? SSD sadece okuma/yazma işleminde hızlıdır Renderde bu işe hiç ihtiyaç yoktur misal (480p 650mb dosya 42 dk) böyle bir sonuç alındı ben burada kesinlikle baltalama yapmıyorum sadece yanlış bilgiyi düzeltiyorum. Eğer Render için ekran kartı alacak isen Nvidia VGPU ekran kartı var 2500$ buna masraf yapmak yerine sağlam işlemci ve sağlam hat ile bunların hepsi giderilmiş olur.

üstad öncelikle iyi satışlar. Buradaki yanlış bilgini düzeltmek istedim kesinlikle amacım Baltalama yapmak değildir. Render Ekran kartı Harddisk değil CPU miktarına bağlıdır örneğin 3.5 Ghz lik 2 çekirdek Sunucu 50GB SATA2 Disk ile 2.8 Ghz 2 çekirdek 50GB (SSD) karşılaştırırsak burada 3.5Ghz işlemcili VDS alır Render olayında dikkat et programlara her birinde CPU & GPU yazmakta bunları açıklayacak olursak CPU (İşlemci) GPU (Ekran Kartı) olur GPU seçtiğinizde GPU nun faydası fazla olmaz Render yine İşlemci üzerinden yapılır ve yükü dağıtılır haliyle yavaşlama olur. CPU ise Render olarak CPU seçilip makinede herhangi bir sekme program açık bırakılmadan sadece Rendere bırakılırsa Render CPU nun hepsini kullanır böylelikle Render hızlanmış olur. Disklere gelince eğer I7 3770K işlemcili serverin mevcut ise test edebiliriz? SSD sadece okuma/yazma işleminde hızlıdır Renderde bu işe hiç ihtiyaç yoktur misal (480p 650mb dosya 42 dk) böyle bir sonuç alındı ben burada kesinlikle baltalama yapmıyorum sadece yanlış bilgiyi düzeltiyorum. Eğer Render için ekran kartı alacak isen Nvidia VGPU ekran kartı var 2500$ buna masraf yapmak yerine sağlam işlemci ve sağlam hat ile bunların hepsi giderilmiş olur.

Yazıyı tam anlamıyla okumamışsınız galiba, grafiksel render olayı ile karıştırmıyalım video işlemlerinde diske yazılan veri, yazma hızı ne kadar iyi ise o kadar daha fazla performans alırsınız.
Burda olay cpu ve disk'tir.

[MENTION=9245]VDSMerkezi[/MENTION] stok varsa satın almak istiyorum

tamamdır hallettim paypaldan yatırdım parayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri