kadininsepeti.com Satılıktır.

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar tam geliştirmeyi düşündügüm bir sitemdi Annem içine yemek atıyordu Bundan 1,5 ay önce açıldı site içine 20 adet özgün yemek yüklendi sadece. (2 Gün kendi reklam botumla 500 hit çektim tamamen organik)

Site : Kadının Sepeti

Site hakkında bilgiler ;

*Günde 10 - 100 arası hit geliyor

*65 TL değerinde orjinal lisanslı tema kullanılıyor (Çok kullanışlı ve hoş bir tema)

*29 TL değerinde 5 GB trafikli hosting (Yıllık)

*Temaya bakarsanız Adsense yerleri çok iyi sabitlenmiş kolaylıkla tıklanabilicek şekilde.

* Alexa Sıralaması Türkiye : 72,629

*Site Daha hiç facebook sayfasında vs. paylaşılmamıştır

pg83Da.png

---------------------------------------------------------------------------------

Satın Alan Arkadaşlara ekstra olarak gelecek

* 60 Adet tamamen özgün yazılmış Yemek tarifi .txt belgesinde

* 3 Ay kullanabileceginiz twitter organik reklam botu 5 saatte ortala 300 hit geliyor.

-----------------------------------------------------

SİTE HİÇ İLGİLENİLMEDİGİ HALDE HİT ALABİLİYOR GÜNDE 3 YEMEK ATILSA SAĞLAM SİTE OLUR

ÜCRET : 350 TL

Son düzenleme:
Niye şaka olsun sende aç 20 içerik yükle seo çalıştırması yapma siteyi kaderine bırak seninde olsun tamam diyeyim ( Yemek kategorisi)

Millet sırf domaini 100 tl ye satıyor bnimkinin içinde ücrtli tema vsç 60 adet özgün yazı vs. herşey var sana ufak hesaplama yapayım

3 Aylık bot organik hit bot : 60 TL
Tema : 65 TL
Domain : 5 TL
60 Adet Özgün Yemek tarifi : 100 TL
Site kurulumu vs. : 20 TL

HESAPLA : 250 TL

BANA KALAN : 200 TL ?

Öncelikle şunu söyleyeyim hocam, temayı siz ordan çıkartın alıcı belki tema ile almak istemiyor ? tabii o alıcıya kalmış ama çok pahalı bence.

Öncelikle şunu söyleyeyim hocam, temayı siz ordan çıkartın alıcı belki tema ile almak istemiyor ? tabii o alıcıya kalmış ama çok pahalı bence.

Hocam ben 600 Tl ye jenerik bile olmayan 3 aylık domain alanı gördüm :) Pahalı değil birçok hizmetde sunuyorum verirken tek site degil

satis konularinin altinda nedense alicilardan cok baska arkaslarin yorumlari dolup tasiyor :D

Niye şaka olsun sende aç 20 içerik yükle seo çalıştırması yapma siteyi kaderine bırak seninde olsun tamam diyeyim ( Yemek kategorisi)

Millet sırf domaini 100 tl ye satıyor bnimkinin içinde ücrtli tema vsç 60 adet özgün yazı vs. herşey var sana ufak hesaplama yapayım

3 Aylık bot organik hit bot : 60 TL
Tema : 65 TL
Domain : 5 TL
60 Adet Özgün Yemek tarifi : 100 TL
Site kurulumu vs. : 20 TL
Hosting : 30 tl

HESAPLA : 280 TL

BANA KALAN : 180 TL ?

o iş öyle olmuyor işte.
ben 1000 lira harcadığım alışveriş sitesini yıllandırmama rağmen r10 da 500 tl e satamadım. konu baltalamak amaclı yazmıyorum. hayırlı satışlar

İyi satışlar kardeşim mal senin değerini sen belirleyeceksin çok uçuk bi rakam değil sonuçta

İyi satışlar kardeşim mal senin değerini sen belirleyeceksin çok uçuk bi rakam değil sonuçta

Aradığım yorum :) Eyvallah hocam

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 17:42 ----------

Satın almak isteyen arkadaşa pazarlık sünnet oldugu için ufak bir indirim yapabilirz :)

Lutfen 370 vs. Olurmu diye mesaj atmayin birkac boyle mesaj geldi pazarlik sunnettir dediysek 80 tl vs. Inmez 20 - 30 lira oynar

Guncel 350 TL ye düşmüştür acil paraya ihtiyaçtan dolayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri