Kadınları Çözen Var Mı ?

ilyas

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mayıs 2014
Mesajlar
4.628
Tepkime puanı
0
Puan
0
yapmadığım iyilik kalmadı, affetmediğim kötülüğü kalmadı yok arkadaş yemin ederim kafayı yiyecem, kendimi parçalayacam kadınları çözen varsa özelden mesaj atsın.
 
Arkadaşım ben 25 yıllık evliyim henüz çözemedim.Sen dur bakalım daha çok uğraşman lazım.:)
 
şunu hiç bir zaman unutmayın çözmeye uğraşırsanız düğüm olursunuz..
 
hocam affedersen olmaz tabi ilk yanlışında çiziceksin üstünü bir daha dönüp bakmıyacan. Önünde ki maçlara bakıcan.
 
ilyas abi şahsi fikrimdir; affederek çok büyük bir hata yapmışsın.
 
farkındayım ama merhametli adamız ne yapak.

abi seni görene kadar bende kendimi merhametli sanırdım. Empati güzel bişey ama sen bayağı abartıyosun. Ne diyeyim, kendine yazık ediyosun. Umarım bu fikirlerinden vazgeçersin.
 
sen biliyon konuyu demi. intikamın kralını alırdım. hayatını kurtardım bu ay, rezil ortamından çekip aldım şimdi tepeme çıktı. oyuncak etmiş beni oynuyor.


abi seni görene kadar bende kendimi merhametli sanırdım. Empati güzel bişey ama sen bayağı abartıyosun. Ne diyeyim, kendine yazık ediyosun. Umarım bu fikirlerinden vazgeçersin.
 
Hocam kusura bakma pek konu ile alakası yok ama aklıma geldi paylaşmak istedim Fıkra :Adamın biri karısından çok korkuyormuş merak etmiş acaba benim gibi başka karıdan korkan varmı diye Karar vermiş kahvede ahaliye sormaya Gitmiş kahveye Merhaba arkadaşlar demiş size bir sorum olacak Eğer benim gibi karısından çok korkan varsa ayağa kalksın demiş Bütün kahvede olanlar kalkmışlar ayağa Yalnız bir kişi kalkmamış Soran adam düşünmüş demekki karısından korkmayan bir kişi buldum Hemen ayağa kalkmayan adamın yanına gitmiş Hemşerim demek sen karından korkmuyorsun demiş Ayağa kalkmayan adamda ne korkmaması be karımın adını duyunca korkudan dizlerimin bağı çözüldü ondan ayağa kalkamadım demiş :D
 
yapmadığım iyilik kalmadı, affetmediğim kötülüğü kalmadı yok arkadaş yemin ederim kafayı yiyecem, kendimi parçalayacam kadınları çözen varsa özelden mesaj atsın.

Kardeşim Sana bir iyilik yapayım tekmeyi vur. Eğer sevgilinse tabi bu bahsettiğin kişi.

Yalan söylerse affetme çünkü 1 kez yalan söyleyen her zaman söyler. Ne kadar affedersen o kadar kötülükk bulursun. Belki ilk başlarda üzülürsün ama sonradan mutlu olacağına eminim bazı insanları hayatında çıkarınca daha mutlu olursun. Unutman 4 5 ay sürse bile sonunda ben ne ahmakmışım dersin. Kadınlar çok tuhaflar severler severler soğurlarsa ama hemen gözlerine başkasına hoppaa ( çıktığı çoğu erkeği severler o yüzdende seninle çıkarken belki faceden başka eski çıktıklarının profiline felan bakıyordur. Çok sinsiler )
 
Ben kızları çözemedim bunun bir üst seviyesi olan kadınlarda mı var ?
 
sen biliyon konuyu intikamın kralını alırdım elime çok pis düştü ama ben yarınlarını, geleceğini, gençliğini kurtarmayı tercih ettim... otur bir köşede hatanla dedim. yok arkadaş oyuncak etti beni. ben kendime acıyorum o bana acımıyor.

O adamdan kurtarabildin mi abi
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri