Kadınları Çözen Var Mı ?

Adamin biri California'da bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis. Dalgasina Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis.
Adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardin vs ..."
- "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sikilmaya basladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!"
Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis.
Cin gulmus ve
- "Bu imkansiz. Bu isin lojistigini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik'in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir, baska bir dilek dusun" demis.
Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis. En sonunda,
- "Dort kere evlendim ve bosandim. Butun karilarim her zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi. Bu yuzden, kadinlari anlayabilmeyi diliyorum... Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini, bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini...onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..."
Cin cevap vermis:
- "Köprü iki seritli mi olsun dört seritli mi ???!!!"

Ben çözdüm galiba hepsine vuruyom kırbaçı o zaman anlıyorlar yoksa tepeme çıkıyolar :)

sanırım bi rendersız dünya engeli geçmeyi bi de kadınları çözemiyecez :)

"Havayı geldiği gibi, rüzgarı estiği gibi, kadını da olduğu gibi kabul edin." - Alfred de Musset

Ekli dosyalar

• kadinlari-anlamak_437814.jpg
    kadinlari-anlamak_437814.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 13
yokluğun her türlüsünü gördüm, aşağılanmanın en alasını yaşadım. her türlü güçlüğe dayandım bu kadın yıktı beni duman etti beni. belimi kırdı.

yaşamımın en verimli dönemim de dört haneliyi görmüşüm elime beş haneliyi görecek arşiv geçirmişim dağıtacam adsenselere partnerlere bir aydır çalışamıyorum. bu kadının yalnız bana değil ülke ekonomisine zararı var.

Kötü olucaksın ulaşılamaz olucaksın baktın bırakıyo hafif şirinlik yapıcaksın yoksa cidden kafa yiyor bu hatun meseleleri çok huyuna gidilirse çıkılmıyo işin içinden

Yok yok geçiyor bugün 58. gün :rolleyes: @FGA

Nasil gectigi gun saymanizdan belli oluyor sayin @mNote ...Milleti psikopata baglamadan arkaniza bakmadan konuyu terk edin lutfen :D

@ilyas ask acisi gecer gecmesine de o ask acisi gectiginde , aynaya her bakip gecmisi hatirladiginda o ask(kadin) acisini yasarken hissettigin hisler, yapmayi dusundugun abuk subuk seyler,yapmak zorunda veya yapmak istedigin fakat bu aci dolayisi ile yapmadigin seyler aklina geldikce, kendini nasil bir hale soktugunu gorup , dusundukten sonra o ask acisini yasarken varolan @ilyas 'a aciyip, kendinden utanman ne zaman gecer onu bilemem...

Dipnot: Anlamak icin birkac kez okuyun .(Yazarken cumle devrikliklerini duzeltmek icin bende birkac kez okumak zorunda kaldim, kolay gelsin)

Yok çözmedik abi senin talimatını bekliyoruz.Muzaffer bir ara bu iş b.ka sarıyor çözelim gitsinler başımız belaya girecek dedi ama ben izin vermedim abi.

kıza bir şey soruyorsun başka bir şey anlatıyor kafayı yiyecem. bütün gün sorguluyorum ne dedi bu arkadaş diye. başgan da buruk gibi evet var bir yarası.

Nasil gectigi gun saymanizdan belli oluyor sayin @mNote ...Milleti psikopata baglamadan arkaniza bakmadan konuyu terk edin lutfen :D

@ilyas ask acisi gecer gecmesine de o ask acisi gectiginde , aynaya her bakip gecmisi hatirladiginda o ask(kadin) acisini yasarken hissettigin hisler, yapmayi dusundugun abuk subuk seyler,yapmak zorunda veya yapmak istedigin fakat bu aci dolayisi ile yapmadigin seyler aklina geldikce, kendini nasil bir hale soktugunu gorup , dusundukten sonra o ask acisini yasarken varolan @ilyas 'a aciyip, kendinden utanman ne zaman gecer onu bilemem...

Dipnot: Anlamak icin birkac kez okuyun .(Yazarken cumle devrikliklerini duzeltmek icin bende birkac kez okumak zorunda kaldim, kolay gelsin)

algoritmaları sürekli değişir hiç bir decoder çözemez şifrelemelerini çözmeye uğraşmayın hocam gençliğinize yazık olur :D

kadınları çözmekle uğraşmayın. çünkü kadınları çözmek mümkün değil.

burada hiç bayan arkadaş yok mu. akılları nasıl çalışıyor bi anlatsa da bilsek.

Sen üstüne düştükçe o böyle yaptıın için aynıalrını yapmaya devam edecek kendini biraz geri çek eğer seni seviyorsa zaten bu sefer o adım atacaktır sevmiyorsa olmaz zaten

katılıyorum sana kendini geri çek biraz zaten arkadaşın dedigi gibi seviyorsa kendi yaklaşır sana dahada yaklaşmadı diyecek bişeyim yok bırak gitsin...

Başka türlü anlayamazsın bunu asıl amacını

yapmadığım iyilik kalmadı, affetmediğim kötülüğü kalmadı yok arkadaş yemin ederim kafayı yiyecem, kendimi parçalayacam kadınları çözen varsa özelden mesaj atsın.

Kadınlara sert davranacan birazda aşağılayıcı olcan ee birazda üzersen kovsan da gitmez

çözümü söylüyorum 4 birayı içirtiyosun aklından geçenleri kendi söylüyo zaten sonrada kafası açılınca hatırlamıyo söylediklerini söylediklerine göre davranıyosun hayatını yaşıyosun

Tecrübe ile sabittir.

En begendigim ve en etkili gözüken çözüm sizinki tebrikler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri