Kadınları Çözen Var Mı ?

Ben bu yaşa kadar çözemedim daha. Çözen varsa helal olsun. Birgün olur diyolar diğer gün yok olmaz diyolar :D Ama biz hep olur diyoz :)

KIZ : "tükendim bana zaman ver aramızda ki bağ koptu nasıl olacaak. seni anlıyorum ama umut gibi algılama"

BEN : "tamam kurtul benden, iyi niyetimi istismar etme artık"

KIZ : "yok yok böyle çaresiz hissetme kendini senin üzülmeni istemem"

bu nasıl akıldır arkadaş. bu nasıl hayat görüşüdür, bu ne saçma bakış açısıdır. bu konusma fizik kurallarına aykırı.

KIZ : "tükendim bana zaman ver aramızda ki bağ koptu nasıl olacaak. seni anlıyorum ama umut gibi algılama"

bu nasıl akıldır arkadaş. bu nasıl hayat görüşüdür, bu ne saçma bakış açısıdır. bu konusma fizik kurallarına aykırı.

Hocam çok iyi güldüm ya :D fizik kurallarına aykırı ha ? :D Bu arada kadınları anlamak çok da zor değildir doğru kadını bulduysan hocam :)

yapmadığım iyilik kalmadı, affetmediğim kötülüğü kalmadı yok arkadaş yemin ederim kafayı yiyecem, kendimi parçalayacam kadınları çözen varsa özelden mesaj atsın.
Çözmede sıkıntı yok sen karşındakinin ne mal olduğunu çözemiyorsun bence.. Ya da çözüyorsun işine gelmiyor. Sana şunu söyleyeyim flört esnasında çıkan küçük sorunlar evlilikte daha da büyür ve sonu boşanmayla biter genelde.. Yani flört esnasında herşeyide görmemezlikten gelmeyeceksin.. Böyle bir hataya düşersen evlilikte başın çok yanar..

---------- Spam Engelliyici 02:15 ---------- Önceki Mesaj 02:10 ----------

Bu şekilde cevap verdiyse senin gibi enayiyi bulamam elimin altında kal demek istiyor.. Arada maddi durumlarda sana ihtiyacım olursa iki ağlarım seni kandırırım diyor daha ne olsun.
Ciddi diyorum ha bunları.. Ayrıca sen ondan kurtulmalısın

yarın kurtulacam büyük bir ihtimal ha kurtulamazsam rezilliğime doymum.

Çözmede sıkıntı yok sen karşındakinin ne mal olduğunu çözemiyorsun bence.. Ya da çözüyorsun işine gelmiyor. Sana şunu söyleyeyim flört esnasında çıkan küçük sorunlar evlilikte daha da büyür ve sonu boşanmayla biter genelde.. Yani flört esnasında herşeyide görmemezlikten gelmeyeceksin.. Böyle bir hataya düşersen evlilikte başın çok yanar..

---------- Spam Engelliyici 02:15 ---------- Önceki Mesaj 02:10 ----------

Bu şekilde cevap verdiyse senin gibi enayiyi bulamam elimin altında kal demek istiyor.. Arada maddi durumlarda sana ihtiyacım olursa iki ağlarım seni kandırırım diyor daha ne olsun.
Ciddi diyorum ha bunları.. Ayrıca sen ondan kurtulmalısın

4S kuralı vardır kardeşim cevabın orda :)
Seveni s..erler, s..eni severler

Kadınları çözemezsiniz boşuna uğraşmayınız,ayrıca daha ilişki başında sürekli kavga varsa o ilişki yürümez,evlenirsiniz yarın öbür gün ömrün kısalır başka bir şey olmaz...Kafa dengi ise yola devam değilse kestir at...

dostum boşver kadınları çözmeyi yada anlamayı sen bildiğini yap onlar nasılsa kendi bildiklerinden şaşmazlar

hamamböcegini takip edeceksin ! hamamböcegi hizla bir istikamete dogru yol alirken, hiçbir engelle karsilasmamasina ragmen aniden durur ve bambaska bir yöne dogru kosmaya baslar, bunun nedenini çözdün mü kadinlari da anladin demektir.

bunu kim uydurmuşsa bizim kültürümüze uymuyor ama son yazdığını yani s...eni sevenlerden de eş olmaz :) Bugün seni seven yarın kimi sever Allah bilir..

bizzat kendi hayatımda ve çevremde deneyimledim öyle malesef.. keşke böyle olmasa ama öz kültürümüzden giderek uzaklaşıyoruz. aldatmak bile garipsenmeyen bişey oldu artık en basitinden

bizzat kendi hayatımda ve çevremde deneyimledim öyle malesef.. keşke böyle olmasa ama öz kültürümüzden giderek uzaklaşıyoruz. aldatmak bile garipsenmeyen bişey oldu artık en basitinden

Dizilere bakarak bize empoze edilenleri görmemek mümkün değil bence. Algı yönetimi ve algıları değiştirmek bu olsa gerek...

Arif, öyle birini hayatına alki, bir daha çıkmamak üzere girsin, senin için acıdan çok mutluluk ifade etsin, hayatta bazı şeyler olmaz, geçmişi kabuk bağlayan yaralar yeri zamanı geldiğinde farklı tartışmalardan dolayı açılır, vazgeçmekde bir erdemdir, benim için gözden bir kere düşen tekrar aynı yerine gelmez çabalasada olmaz, sen bu dünyaya başkasının mutluluğu için değil kendi mutluluklarını yaşamak için geldin, ana babalarımız derya hani Allah helal süt emmiş olanını nasip etsin, aklı başında daha niceleri var, bir omu kaldı dünyada, üstüne bir çizik çek ve geçmişine değil önüne bak.

Arif, öyle birini hayatına alki, bir daha çıkmamak üzere girsin, senin için acıdan çok mutluluk ifade etsin, hayatta bazı şeyler olmaz, geçmişi kabuk bağlayan yaralar yeri zamanı geldiğinde farklı tartışmalardan dolayı açılır, vazgeçmekde bir erdemdir, benim için gözden bir kere düşen tekrar aynı yerine gelmez çabalasada olmaz, sen bu dünyaya başkasının mutluluğu için değil kendi mutluluklarını yaşamak için geldin, ana babalarımız derya hani Allah helal süt emmiş olanını nasip etsin, aklı başında daha niceleri var, bir omu kaldı dünyada, üstüne bir çizik çek ve geçmişine değil önüne bak.

İyi güzel diyorsun da başkan çek dedin mi çekilmiyor üstüne çizik çek demesi kolay

İyi güzel diyorsun da başkan çek dedin mi çekilmiyor üstüne çizik çek demesi kolay
Basbaya haketmiyor Arifi baksana Sedat afedersin kusuruma bakmada Arif kızın yaptığı seni parmağının ucunda oynatmak, sevgininde bir sınırı vardır, olmuyorsa zorlamamak gerekir, belkide ben o konuda çok fevri davranıyorum, benim için hal hareketleri ile anlamını yitirmiş biri ile daha ağzına o kelimeleri almadan ben farkedip uzaklaşıyorum, bu konulara duygusal yönü ile değil birazda ne yaptı ne oldu mantığı ile yaklaşıcaksınız, bas baya bir ilişkisi varken hemde en iyi dönemindeyken Arif seni bıraktı o adama gitti böyle şıp sevdi biri ile kim beraber olmak ister, Allah korusunki evli değildin hadi evlendin tekrar yapmayacağı ne malum, böylelerini sevgiyi geçtim parada mutlu etmez..

ilyas hocam sen önce kafanda bitir bu konuyu ...

Sonra bu sabah hemen git ve hattını değiştir. Kendine yeni bir telefon al. Elindeki bütün geçmiş fotoğraflarıda sil. Varsa sosyal medya hesaplarındaki ortak arkadaşlarınızı sil.

Yepyeni bir hayata yepyeni bir günle başla

Basbaya haketmiyor Arifi baksana Sedat afedersin kusuruma bakmada Arif kızın yaptığı seni parmağının ucunda oynatmak, sevgininde bir sınırı vardır, olmuyorsa zorlamamak gerekir, belkide ben o konuda çok fevri davranıyorum, benim için hal hareketleri ile anlamını yitirmiş biri ile daha ağzına o kelimeleri almadan ben farkedip uzaklaşıyorum, bu konulara duygusal yönü ile değil birazda ne yaptı ne oldu mantığı ile yaklaşıcaksınız, bas baya bir ilişkisi varken hemde en iyi dönemindeyken Arif seni bıraktı o adama gitti böyle şıp sevdi biri ile kim beraber olmak ister, Allah korusunki evli değildin hadi evlendin tekrar yapmayacağı ne malum, böylelerini sevgiyi geçtim parada mutlu etmez..

Ben arif için demedim usta :D kendi durumum için şey ettim

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:28 ----------

ilyas için de başkan vazgeç affetmekle olacak işler değil bunlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri