Kadınları Çözen Var Mı ?

Ben arif için demedim usta :D kendi durumum için şey ettim

Ahhh sende yapma şimdi Sedat, erkek dediğin ver yansın olur arkasından koşturur olmuyorsa noktayı koyar önündeki maçlara bakar, duygusuz biride değilim ama siz nasıl erkeksiniz yahu. :D Şunu unutmayın her kız güvenebileceği bir liman arar eğer o liman sizseniz oraya demir atar, zaten bakmayın kızlarda hallerinden muzdarip erkekler gine özgür Ali Ağaoğlunu görmedinizmi, 56 yaşında 19 yaşında kız arkadaşı var yapmayın canımcıklarım az örnek alın ya. :D

biz de yanar döner olalım teyzemin evladı.. adi olalım, ş*refsiz olalım, itin uğursuzun önde gidelim olalım, zındık olalım, hayın olalım, güvenilmez olalım!

aha böyle olacaksın 4s kuralı denen şey gerçekten doğruu

Son düzenleme:
Ahhh sende yapma şimdi Sedat, erkek dediğin ver yansın olur arkasından koşturur olmuyorsa noktayı koyar önündeki maçlara bakar, duygusuz biride değilim ama siz nasıl erkeksiniz yahu. :D Şunu unutmayın her kız güvenebileceği bir liman arar eğer o liman sizseniz oraya demir atar, zaten bakmayın kızlarda hallerinden muzdarip erkekler gine özgür Ali Ağaoğlunu görmedinizmi, 56 yaşında 19 yaşında kız arkadaşı var yapmayın canımcıklarım az örnek alın ya. :D

benim ki ne aşk ne sevgi :D çok farklı konular :D Umrum da değil kız :D

bi kadınla olmuyosa olmuyodur abi. zorluğuna katlanıp bırakacaksın, önüne bakacaksın.

sonra zaten hayat başka fırsatlar çıkarıyor karşına, daha iyi bi hatun bulup "ulan o salak için boşu boşuna ne uğraşmışım yaa." diyosun, tecrübeyle sabittir.

bence olay kadının nasıl bir adam istediğini çözüp ona göre hareket etmekte. romantik biri istiyorsa allahın günü evine - işine çiçek, çikolata vs. gönder.maço tavırlarını seviyorsa (ki çoğu sever) maço davran vs vs.

hep şunu diyorum kendime, hayatıma giren çoğu kadını çözüyorum ama onlara uyum sağlamayı sevmiyorum :D

ayrıca bence her aşk/ilişki bir gün mutlaka bitecek. çokta kasmaya gerek yok, hayatın tadını çıkar. ya da tadını kaçıranı hayatından çıkar (alıntı) :D

ulan ne konuştum beea.

önce kendine bağlayacaksın ipleri eline alınca peşinden sürükleyeceksin.

bi sor yaptım ama niye yaptım dedi.. yine kandırdı beni. eşşek s...... yerde ot yermiş. başka açıklaması yok.

mutsuz olmanıza sebep olan insanları affetmeyin..verin eline bir top "SEKTİRSİN" gitsin

hocam durumunuzu tam anlayabilmiş değilim ama eğer ki ben bir kızın güveninden ve sadakatinden şüphe duyarsam asla o ilişkiye devam edemem, en küçük bi olayda bile içim içimi kemirir acaba doğru mu söyledi yalan mı söylüyor diye

ne kadar onları anlamaya ne kadar onların istedigini yapmaya calişirsaniz boşuna kürek çektiginizi anlarsınız tecrübeyle sabittir. Olacak ilişki olur zaten senn durmadan peşinden koşmayla istedigini yapmayla olacak ilişki olmasın zaten ;)
Not :İstisnalar olabilir :)

The game kitabi okuyorak biryerlerden baslarsin ama bende yasadim benzer bir durumu su anda ayriyiz 2 senedir ama hala aklimda yaptigi o seyler beni sirtimdan vurmasi simdi goruyorum sikintinin buyugu kadinlarda degil biz adam gibi adam olamadik hep iyi adam olduk

kadını serbest bırakacaksın bir kuş misali uçsun ama arada kanadını kır ki kendini bişey zannetmesin. :)

çözümlenecek bir durum değil, bu hurafe sadece.
Sadece biz erkekler kadınlara çok değer verdiğimiz için sorun çıkıyor :)
Geri tepmesini sağlamak için değeri azalt :)

Yıl Olmuş 2015 daha kadını çözmeye çalışanlar var:)
Şaka bi yana kardeşim umarım sorunlarını bir an çözersin.

Kısa zaman zarfında tekrarlanan hatalardan kaynaklı şiddetli tartışmalar, kavgalar yaşanan ilişkiler yürümez hocam. Hatayı tekrarlayan kişi defalarca güzelce anlatmanıza rağmen anladım der geçer ancak beynine yerleşmez. Şunu kabul etmek lazım o kişi size uygun değil. Eğer defalarca aynı şey tekrar ediliyor ve bir türlü anlam veremiyorsanız bir kadını çözmeye çalışarak sorunu çözemezsiniz. Onun öyle olduğunu kabul edin ve yolunuza devam edin.

Ne derler? Nasıl olsa değiştiririm diye bir kadınla evlenmeyin ya o sizi değiştirir ya da saçınızı başınızı yolarsınız.
Değiştirecem diye bir ilişkiye başlamaktansa size uygununu bulmak en faydalısıdır.

Biliyorum kabul etmek zordur ve kavga barış kronikleşir ve ilişkinin mekaniğini bu zannedersiniz ama bu yanlış bu şekilde ilişki olmaz. Belki sizin durumdan biraz koptum ama genel şeylere değinmek istedim.

Uyum yoksa ve durup düşününce defalarca bile olsa "bir yerlerde bir terslik var ama ne?" diyorsanız o ilişki yürümüyor. Defalarca kez test ettim ve yürümüyor.

Son ek: Arkadaşların sözleri çok doğru fazla değer maalesef kadına iyi gelmiyor. Siz istiyorsunuz ki sevme ihtiyacımı aktarayım her şeyimi vereyim ama kesinlikle bunu yapmayın muhtemelen sokaktaki sıradan bir adam sizden daha kıymetli olacaktır böyle yaparsanız.

Son düzenleme:
Gitmeme üzülecek kadar varsın,
Kalmamı sağlayacak kadar yoksun.

deyip arkana bakmadan kaç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri