Kadınları Çözen Var Mı ?

Geçtiğimiz yaz Bodrum Güllük'te tanıştığım on numara bi insan olan Yakup Kaptan : "Kadınlar çok tatlıdır.. Tatlı oldukları kadar da acımasızlardır.." derdi..
Adam çok haklı..

kadınları çözmek mümkün değil ama hayatı onların kafasında kurdukları şekilde zıt yaşarsanız olay çözümlenir :)

Hocam onlar trip atınca küsünce haklı aynısını bizden görünce haksız oluyoruz :) o yüzden oluruna bırak :)

bugün bana zulm eden kadından intikam almaya karar verdim... intikam soğuk yenen bir yemektir. intikam bire ondur... düzgünce yavaş yavaş planlanmalı, hata payı bırakmalı ve uzun uzun yaşatmalıdır. yoksa sadece acıtır, intikam sakat bırakmalıdır. duygularını sakat bırakacam. sonunda piskopata bağlattı beni...

bugün bana zulm eden kadından intikam almaya karar verdim... intikam soğuk yenen bir yemektir. intikam bire ondur... düzgünce yavaş yavaş planlanmalı, hata payı bırakmalı ve uzun uzun yaşatmalıdır. yoksa sadece acıtır, intikam sakat bırakmalıdır. duygularını sakat bırakacam. sonunda piskopata bağlattı beni...

Ne halin varsa gor demek senin icin cokmu zor Arif ? Olmuyorsa olmuyordur birak kim nasil ne sekilde ve kiminle yasamak istiyorsa oyle yasasin, bu kadar ayrintiya girmen sana yarardan cok zarar getirir, birakmak cokmu zor bulunmaz hint kumasimi, tek tarafli olmazki zaten sendede ona karsi laflarindan icinde sevgi kalmamis, sevgi yerini aciya kedere intikama birakmís, maddi olarakda yaptiklarin baglamiyorsa birak gitsin, hayatini kendine ve baska birine daha fazla zindan etme bu bir dost tavsiyesi, duzenli bir hayat kur 2015 de takma daha fazla bitir cunku icinizde bitmis onun sozleri ile bitmis senin icini nefrete birakmis git bir abdest al namaz kil kendine geliceksin dogrulari gor, Allah hidayet versin.

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yokya öyle söylediğime bakma biz merhametli adamız kimseden intikam alamayız. ben o kızı büyük şehirde yalnız bırakmazdım da, anam ve dayılarım beni altından kalkamayacağım bir borcun içine soktu onları ödemekten belim kırıldı hala da ödüyorum. önümüzde ki ay anca bitecek o kadar kazanmama rağmen. allah kimseye hayırsız sahip vermesin. kıza yazık oldu çok yazık. bana da yazık oldu çünkü eğer ölmez yaşarsak 80 yaşına geldiğimiz de kahverengli kocaman gözlü bir nişanlımız vardı sahip çıkamadık diyeceğim. o kızın ve benim bu duruma düşmesinin sebebi ailemden başkası değil di.

Ne halin varsa gor demek senin icin cokmu zor Arif ? Olmuyorsa olmuyordur birak kim nasil ne sekilde ve kiminle yasamak istiyorsa oyle yasasin, bu kadar ayrintiya girmen sana yarardan cok zarar getirir, birakmak cokmu zor bulunmaz hint kumasimi, tek tarafli olmazki zaten sendede ona karsi laflarindan icinde sevgi kalmamis, sevgi yerini aciya kedere intikama birakmís, maddi olarakda yaptiklarin baglamiyorsa birak gitsin, hayatini kendine ve baska birine daha fazla zindan etme bu bir dost tavsiyesi, duzenli bir hayat kur 2015 de takma daha fazla bitir cunku icinizde bitmis onun sozleri ile bitmis senin icini nefrete birakmis git bir abdest al namaz kil kendine geliceksin dogrulari gor, Allah hidayet versin.

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
ben diyeceğimi dedim sana baba gel sözüme. Kadınları çözmeye uğraşma bırak onlar sana gelsin. Onlar bile naptıklarını bilmiyolar :D

kızlara fazla değer vermeyın g*tleri kalkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri