Kafa duruyor bazen :/

myozkan

Kayıtlı Üye
sanırım tatile ihtiyacım var

Dün 1 hafta önce açtığım bir kanalda izlenmeyen videoları silerken yanlışlıkla 100k lık videoyu sildim.

Az önce 2 ayrı pencerede 2 farklı adsense hesabımı açtım unutup, kaygılı bekleyişim sürüyor şimdiden 2 paket sigara bitirdim stresten asılıyorum sigaraya kafayı yiyeceğim.

Yok mu yoğun çalışma saatleri için tavsiyesi olan, benzer şeyler yaşayan?

Son düzenleme:
Banada oluyor bazen sürekli pcye bakmaktan kaynaklanıyor dışarı çıkıp hava almak en iyisi

:D geçmiş olsun üstadım Bi ara kalbim teklediğini bile biliyorum öleceğiz yakında :D

+6 kahve oldu sanırım ikinci sigara paketini açıcam şimdi. birde ağrı kesici aldım. kafam hala zong zong. 2 gündür ayaktayım gözlerim ısrarla kapatıyoruz git dinlen diyor ama mesaiye kalabilirim hazırlı olun diyorum bakalım ne olucak. geçmiş olsun hocam biraz dinlenin derim uyku düzeninizi en azından bir düzene sokun.

Kendine mesai saati belirle ve işlerini sırasıyla yap. Tüm işi bir arada yapmaya kalkmanın sonucu bunlar.

Hocam ev adamı bunaltıyor akşam 19-21 arası en az 2 saat hava al gez balkonda çay iç vs :D youtuberların en büyük sorunu tabi uykusuzluk geçen hafta pazar günü 15+ saat uyumuşum haftanın yorgunlğu ama yıparnıyo vücut ne kadar yatsanda tek günde..

yoruma gel :)

Kardeşim belli ki sende benim gibi günde 3 4 saat uyku uyuyor, ve belkide youtube harici zihnini yoracak başka işlerde yapıyorsun. Aynı ip den 2 adsense açman direk ban yiyeceğin anlamına gelmez. o konuda rahat ol bir şey olmaz. Bi daha yapma ama şimdi ban yemezsin merak etme ( Tamamen seni rahatlatmak amaçlı söylüyorum bunu :D ) Sigarayıda fazla içme hatta bırak gitsin. Banada öyle oluyor mal gibi ekrana bakıyorum. Ne yapacağımı unutuyorum. Ne yediğimi ne dediğimi unutuyorum. Dün tanıştığım kişiye, biz ne zaman tanıştık nasıl tanıştık diyorum?

Bizim beyin bitmiş dostum. Selamız veriliyor Haydiyin Cenaze namazına :(

Bende çok pc başında kalıyorum ama haftada 1-2 en az çıkıyorum dışarı. Yoksa kafayı yer adam.. Çıkıp gezmek lazım ara sıra..

Kardeşim belli ki sende benim gibi günde 3 4 saat uyku uyuyor, ve belkide youtube harici zihnini yoracak başka işlerde yapıyorsun. Aynı ip den 2 adsense açman direk ban yiyeceğin anlamına gelmez. o konuda rahat ol bir şey olmaz. Bi daha yapma ama şimdi ban yemezsin merak etme ( Tamamen seni rahatlatmak amaçlı söylüyorum bunu :D ) Sigarayıda fazla içme hatta bırak gitsin. Banada öyle oluyor mal gibi ekrana bakıyorum. Ne yapacağımı unutuyorum. Ne yediğimi ne dediğimi unutuyorum. Dün tanıştığım kişiye, biz ne zaman tanıştık nasıl tanıştık diyorum?

Bu kadar hırslı olmamak lazım. 4 hane iyidir. Yeterde artar kardeşim. 5 haneyi gördün mü her ay 5 hane istersin. Piskolojin dağılır.. Para iyidir rahatlık getirir eyvallahta bu şekilde huzur getirmez..

Son düzenleme:
avradı ölmüş kürt gibi ? biraz daha açarmısınız hocam

aynen adsensene bısey olmaz.bende aynı ipden 2 adsenseye gırmıstım,ama bır daha yapma bu seferlık af ettık senı :)

benimde kafa gidiyor bazen çıkıyorum dışarı cafeye bara vs gidip kafa dagıtıyorum bir kaç saat ...
haftasonu c.tesi pazar kesin olarak kendime zaman ayırıyorum ...
bazen kafam atıyor 2 3 saatliğine unutuyorum adsense kanal bilmem ne salağa yatıyorum :D
yoksa olmaz kafayı yer insan

Geçmiş olsun 100k video çok kötü olmuş

uykunuzdan fazla fedakarlık etmeyin hasta olursunuz, ben günde 10 saat (dolu dolu) çalışıyorum, günde 8-9 saat uyuyorum ve geri kalan saatlerde de arkadaşlarla takılıyorum, hiç kasmaya gerek yok kendinize bir plan hazırlayın ve o plana uyun.

gezip dolasıp keyfinize bakın bu işi yapmanın en büyük zevkide o para geliyo ve istedigimiz her an her vakit özgürüz birilerine baglı deiliz biseyi yapmak icin izin almak gibi bu durumumuz yok.. Merak ediyom sabah erkenden saat kurup kalkan youtuber var mı acaba :p

Düzenli uyku , düzenli çalışmak , arada dışarı çıkmak gezmek bana böyle şeylerin yaşanmamasına sebep oluyor :)

dediğiniz gibi çalışmam gereken başka şeylerde var hocam. uyku yok zaten, kafeinin etkisiyle uyku falanda hissetmiyorum. başım dönüp midem bulanmaya başlayınca kahveyi kesip 4-5 saat uyumaya çalışıyorum. gece gündüz ayrımı kalmadı artık :) son 2 ayda 5 kilo vermişim. önümüzdeki hafta işim yok şimdi turlara falan bakıyorum yanıma bilgisayar falan almadan gitmeye çalışacağım. hayırlısı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri