Kafa duruyor bazen :/

Darısı diger videolarınızın başına ne diyeyim :) inş ikiside kapanır. 12 13 yaşındaki cocuktan farkınız yok. avradı ölmüş kürt gibiymiş . en azından avratlarına içiyorlar senin gibi mala mülke degil. çapsız adam

arkadaş havadan nem kapmayın arkadaşın adına değiştiriyorum ata sözünü avradı ölmüş türk gibi yapıyorum zerrede alınmıyorum ok lütfen herkes size ırkçılık yapıyormuş gibi davranmayın artık bu kadar rahat olduğunuz halde.

insallah bir sikinti cikmaz,google amca mesguldür falan,,arada kaynarsin.:):)

keşke insan gibi bişi yazsaydıda hep beraber üzülseydik videoyu sildigine ama ne yazıkki insanlıktan nasibini almamış bende kürdüm bugüne kadar kimseyle hiç bir türkle sorunum olmadı böyle sacmalıklar yazmakta ne oluyor. illa acıyorlar insanın agzını hocam
hocam ben eminim ki arkadaş o amaçla söylememiştir.
boşver biraz daha anlayışlı olalım :(

Darısı diger videolarınızın başına ne diyeyim :) inş ikiside kapanır. 12 13 yaşındaki cocuktan farkınız yok. avradı ölmüş kürt gibiymiş . en azından avratlarına içiyorlar senin gibi mala mülke degil. çapsız adam

bak kardeşim en yakın 2 arkadaşım kürttür. herhangi bir ırkçılığa mahal vermek istemedim konuyu yazarken. mesajınıda şikayet etmiyorum. bu memlekette beraber yaşıyoruz, her lafa kırılmanın ne manası var? yakışıyor mu bu tür bedualar sana? kayserililere söylenen bir dünya deyim var ben gülüp geçiyorum misalen.

8k alcağım 2 kanal mnden kapandı 100k görüntülenme diyorsun 3m izlenmiş kanalımdan para alamayacağım

olaya bi lazın el atması lazım.

Bende Türküm ama o avrad meselesi yanlış olmuş kürtlerin tepki göstermesi gayet normal oraya bir düzelt üstad

avradı ölmüş kürt gibi bir deyim yoktur.bu sizin için talihsiz ve yakışıksız bir kelime olmuş.lütfen yazınızı editleyin

Türk Kürt ayrımı yapan kimse bizden değildir. Banada yakın olmasın kardeşim. Lafı anlamak var anlamak var. .....dan nem kapar derler ya aynı o tarz yani. Neysen nesin bende neysem neyim. Önemli olan yaşadığın şu toprakta birlikte yaşayabilmek değilmi. Bazıları en ufak şeyleri bu şekilde sorun ettiği sürece bu ülkede bazı şeyler son bulmaz ne yazıkki.

Türk Kürt ayrımı yapan kimse bizden değildir. Banada yakın olmasın kardeşim. Lafı anlamak var anlamak var. .....dan nem kapar derler ya aynı o tarz yani. Neysen nesin bende neysem neyim. Önemli olan yaşadığın şu toprakta birlikte yaşayabilmek değilmi. Bazıları en ufak şeyleri bu şekilde sorun ettiği sürece bu ülkede bazı şeyler son bulmaz ne yazıkki.

100hesabın bulundugu exceli bir çırpıda sildim :(

avradı ölmüş kürt gibi bir deyim yoktur.bu sizin için talihsiz ve yakışıksız bir kelime olmuş.lütfen yazınızı editleyin

Bende Türküm ama o avrad meselesi yanlış olmuş kürtlerin tepki göstermesi gayet normal oraya bir düzelt üstad

pekala yoğun tepki üzerine konuyu editleyeceğim. fakat bilmenizi isterimki herhangi bir art niyetim yok. Babamın memuriyeti dolayısıyla 2003-2006 yılları arasında Diyarbakır'da ikamet ettim, halen görüştüğüm pek çok Kürt arkadaşım oldu. Halen en yakın 2 arkadaşım Kürt'tür. Kürt dostlarım arasında çok sık kullandığımız bir espridir bu. Daha alınanına denk gelmedim. Fakat forum ortamında beni tanımayan insanların yanlış yorumlama ihtimalini göz ardı etmemem gerekirdi benim hatam.

Fakat şunu dile getirmezsem olmaz; birbirimiz üzerinden espri yapmayıp samimi olamayacaksak batsın o hassasiyet. İngilizler ve İrlandalılar senelerdir birbirleri üzerinden espri yaparlar. Toplum olarak o bilinç seviyesine ulaşmamızı çok istiyorum açıkçası.

Hocam bu toplumun ingiliz ve irlandalı algısına ulaşana kadar bi ikiyüz yıl kafadan lazım. Yabancı arkadaşlar da türkler için ne betimlemelerde bulunur gülüp geçeriz. Neyse iyi ki editledin geçmiş olsun..

Sent from my iPhone using Tapatalk

100hesabın bulundugu exceli bir çırpıda sildim :(

bende böyle bi hata yapıyordum az kaldı. Not defterine kopyalayıp usb belleğe atayım dedim garanti olsun diye silmiştim yanlışlıkla hatta geri dönüşümden bile sildim şaşırıp. Sonra ne olduysa getirmiştim geriye hatırlayamadım geri al mı ne yapmıştım.

geçmiş olsun...ya benim gibi vds günü bitmeden 1 gece önce bütün kanalları excell e kaydetme hazırlığındayken ,nasıl olsa kaydedeceğim deyip tarayıcı hafızasından şifreleri de silip sonrasında excell dosyasını kaydetmeden 5 dk önce vdsen haber verilmeden kapatılsa ve bütün kanallarını ve adsenseni bulmak için günlerce uğraşsaydın ne olacaktı :D

merak ediyorum bukadar kasıyor bazı arkadaşlar kendini, bari aylık 10k üstü para kazanıyormusunuz?

Hergün pc başında sizinkadar zaman harcasam demek sabancıya ortak olacam ben :D

Bukadar kasmayın arkadaşlar para bir şekilde kazanılır da, sağlık gittimi gelmezzzzzzzzzzzzzz

sanırım tatile ihtiyacım var

Dün 1 hafta önce açtığım bir kanalda izlenmeyen videoları silerken yanlışlıkla 100k lık videoyu sildim.

Az önce 2 ayrı pencerede 2 farklı adsense hesabımı açtım unutup, kaygılı bekleyişim sürüyor şimdiden 2 paket sigara bitirdim stresten asılıyorum sigaraya kafayı yiyeceğim.

Yok mu yoğun çalışma saatleri için tavsiyesi olan, benzer şeyler yaşayan?

Bende de oluyor bazen, 5 dk içinde kıyamet kopartacak hatalar yapıyorum. O sıra dalıyorum sanırım ve şans eseri hep inanılmaz kötü hatalar yapıyorum :o

Hocam adsense için aklıma gelen,

Taze IP'den yeni bir mail açın. Adsense'den maile yetki verin admin yetkisi. Sonra o mailden asıl mailinizin yetkisini silin. Sonra o google hesabını kökten silin. Takıldıysa incelemeye bir halta yaramaz sanırım ama içinizi biraz rahatlatır, bir ihtimal hani :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri