Kafam çok karışık.. Lütfen yardım (Adsense)

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cesur

Kayıtlı Üye
İyi geceler hocalarım, sabahtan beri düşünüyorum, o kadar kararsız kaldım ki ne yapacağımı bilemediğim için deneyimli olan sizlere danışmak istiyorum :confused:

Derdimi umarım açık bir şekilde anlatabilirim:

- Kasım ayından beri özgün çalıştığım 4 Kanalım var. Kapanma olmadan ödeme sorunu yaşamadan çok şükür haziran ayına kadar gelebildim. bu kanalların 2si TR, 2si ING adsense bağlı.

Bunlara ilaveten 4k-1k şartları sağlayıp inceleme bekleyen 2 özgün kanalım daha var. Bu İLAVE 2 özgün kanal onay aldığı takdirde, içerisinde düzenli gelir getiren iki kanalın olduğu TR adsenseye bağlanacak ve böylelikle o adsensemde 4 hesap olmuş olacak. Zaten hali hazırda 2 kanalım düzenli gelir getiriyor ve onları riske atmaktan korktuğum için hazır onaylar başlamamışken bağlanmadan adsensesini değiştirmek istiyorum. Yeni bir TR adsense açıp, onay sürecindeki o 2kanalı bu adsenseye bağlamak istiyorum fakat kafamda belli başlı soru işaretleri var:

- Ben bu zamana kadar normal Firefox tarayıcısında bu 6 kanalı oturumu açık şekilde, hesaplar arası geçiş yaparak kullandım. Ne ip değiştirdim, ne farklı tarayıcı kullandım ne de çerez sildim. Hesaplar her zaman oturum açıktı dediğim gibi geçiş yaparak upload yaparak ilerledim ve her Allah'ın günü video atmaya devam ediyorum (Spam yapmıyorum. bot vs yok anlamam zaten) Şu detayı da vermek istiyorum, 2 adsensem var ve hiç bir şekilde pc'den günlük giriş yapmıyorum e-mail ile günlük gelir bilgimi öğreniyorum.

Şimdi 3 sorum var :

1- 3 Farklı Adsenseye bağlı, 2 şerden toplam 6 kanal hayal edin, bir tarayıcıda hepsinin oturumu açık bir şekilde, hesaplar arası geçiş yaparak günlük upload yapmak ve çalışmak kapanmaya sebebiyet verir mi? Bu zamana kadar bahsettiğim gibi 4 kanalımla bugünlere kadar kapanma olmadan çok şükür geldim. Gelecekte daha da kanal artışı illa ki olacak. Bu yüzden Çok kafam karışık :confused:

2- Kaç aydır bu düzeni devam ettiriyorum fakat şimdi kanal artınca yeni adsense gereksinimi duydum. Bu onay bekleyen 2 kanalı; farklı bir pc-ip'de adsensesini değiştirsem yeni adsenseye bğalayıp, kurulu düzenime devam edersem sorun yaşar mıyım? Benim gibi çalışanınız var mı? Yaptığım iş riskli mi?

3- Düzenimi bozup, Portable firefox kurup, her bir kanal için bir profile dosyası oluşturup çalışmaya devam mı etmeliyim?

Umarım açık bir şekilde anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı, fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri