Kafam Youtube ve Adsense'de... Olacak Şansı Yok !

zandalavesta

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar.Bu Adsense İşine 2013 Yılının Ocak Ayında Başladım Adsense Formunu Doldurup Gönderdim ve Onay 20 Saatte Geldi.İlk Olarak Facebook'tan Bir Grup Kurdum Onlarla Karsılıklı Videolarımıza Tıklıyorduk Günde 5 - 10 $ geliyordu.Bir Süre Boyle Devam Ettik.Sonra Baktıkki Bu Boyle Olmayacak Grup Dağıldı.İnternetten Kırık Derik Videolarla Bişeyler Yapmaya Çalıştım.Kazancım O kadar azdıki Anlatamam halende Oyle...Ben Bu İşe Kafayı Fena Taktım Beyler...Suan ki Bilgisayarımla bu işi yapmak mümkün değil 2007 model p4 işlemci nvidia geforce g100 2 gb ekran kartı ile :)) Ama en gec 2 hafta sonra i7 bir sistem dizicem tak dedi artık...Bugün Marketten Ekmek ve Kola aldım.Tam cıkarken kolayı alıp ekmeği unutmusum..Adam soylediki oyle geri donup aldım.Kafam Adsense ve Youtube'da yani...Kısacası bu işin kacarı yok.Az kazanıyorum diye vazgecmeyin herkese diyorum düzenli video atmak herseyin cozumu.Ve tabiki Araştırma Ve En Onemli Seylerden Birisi Olan HIZ..Biraz Uzadı Ama Yazmak İstedim..Hadi Herkese kolay Gelsin.. ;)

' zandalavesta '

inş en kısa zamanda 4 haneli xxxx kazançlar kazanırsın

Son günlerde böyle konular çoğaldı. Muslera06 adam kendini parçalıyor bize bir şeyler kazandırabilmek için. Bugün günde 20-25 dolar arası youtube'dan para kazanıyorsam bunu bu forumdan öğrendiklerimle yapıyorum ekstradan hiç bir şey yok. Forumu iyi araştırın.

Son günlerde böyle konular çoğaldı. Muslera06 adam kendini parçalıyor bize bir şeyler kazandırabilmek için. Bugün günde 20-25 dolar arası youtube'dan para kazanıyorsam bunu bu forumdan öğrendiklerimle yapıyorum ekstradan hiç bir şey yok. Forumu iyi araştırın.

Hangi konuları araştırsın onuda söyleyinde fazla uğraşmasın :D

Temel bozuk,
bak ben canim sikildikca oyel para kazaniyim diye degil onceden youtubeyi nasil kullaniyorsum suanda ayni sekilde 3-5 gunde bir video atiyorum izlenimde guzel tiklanmada ama TBM dusuk, valla hic kafami yormuyorum, bugun konusu acildi disardaydim telefondan girdim baktim 50 euro olmus :) allah bereket versin yengenizle yemek parasi cikti :D

niyetini bozma bilerek birilerini tesvik etme tiklamalari icin kazansanda hayir getirmez, bak ben adwors kull***** olarak soyluyorum emeinim forumda vardir kullanan, haklarimiza giriyorsunuz.!!!!

senin icin kucucuk bir degeri bile olmayan su yaptigin sey benim gibi 1000 lerce kisiye 3-5 zarar ettiriyor belki bizim zarar demeyecegimiz tutarlar ama gel geleim ki KUL HAKKI miktar dusuk HAK buyuk.!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri