Kafamda bir proje var ve kafama takılan bir kaç soru var ?

vehbi54

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Arkadaşlar kafamda bir proje mevcut ve youtube kanalıma hiti facebook ile çekmek istiyorum yani facebook sayfası bu yt kanalı ile ve kategori ile aynı isimde ve aynı tasarım da olucak ama kafama takılanlar youtube video linki günde kaç adet paylaşabilirim yani facebook sorun çıkartırmı link paylaşımı için ?

Sayfa senin sonuç da istediğin kadar paylaş .

Sayfa senin sonuç da istediğin kadar paylaş .

Hocam sayaf tabi ki benim ama dış link paylaşımı sorun çıkartabiliyor mesela sayfanın paylaşımlarının gözükmesini yasaklayabiliyor yani benim günde max paylaşacağım video 5 yada 10 bukadar yt videosu paylaşımı yaparsam sayfaya herhangi bir yasak yada ceza gelirmi

Gelmez, benim sayfa gunde 20 tane falan paylasiyodu bi ara otomatik. Sorun cikmiyor.

şimdi hocam sayfanız da günde 10 adet belli aralıklarda yt videosumu paylaşıyorsunuz

Onceden her yarim saatte 1 tane paylasiyordu. Yani gunde 40 tan fazla paylastigi olmustu. Kanalda paylasilacak video kalmadigindan dolayi gunde kac tane upload edersem o kadar paylasiyor.

Onceden her yarim saatte 1 tane paylasiyordu. Yani gunde 40 tan fazla paylastigi olmustu. Kanalda paylasilacak video kalmadigindan dolayi gunde kac tane upload edersem o kadar paylasiyor.

Peki hocam sayfanız kaç k ve ortalama 1 video ya kaç k hit alıyorsunuz ?

Peki hocam sayfanız kaç k ve ortalama 1 video ya kaç k hit alıyorsunuz ?

Sayfayi acali cok olmadi daha 1500 kisi olmus. Asil hit kanali takip edenlerden geliyor suan. 13k civari subscriber var, attigim videoyu takipciler paylasiyor o sekilde izlenim aliyorum. Gunde en az 50k+. Sayfada artiyor iste kendi kendine.

facebook tan fazla hit gelen yt kanallari kapaniyor bunuda göz önünde bulundurun. Tecrübce ile sabit.

Sayfayi acali cok olmadi daha 1500 kisi olmus. Asil hit kanali takip edenlerden geliyor suan. 13k civari subscriber var, attigim videoyu takipciler paylasiyor o sekilde izlenim aliyorum. Gunde en az 50k+. Sayfada artiyor iste kendi kendine.

Anladım hocam benim 2 amacım var facebook sayfasından hem hit almak hemde abone toplamak zaten sonrasında sistem oturursa güzel hit alırım diye düşünüyorum yardımlarınız için teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 06:24:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:23:42 civarında gönderildi. ----------

facebook tan fazla hit gelen yt kanallari kapaniyor bunuda göz önünde bulundurun. Tecrübce ile sabit.

Nasıl hocam neden öyle ki yani neden kapatsınlar sonuç olarak izlenim alıyor reklam da çıkıyor

Merhabalar,

Arkadaşlar kafamda bir proje mevcut ve youtube kanalıma hiti facebook ile çekmek istiyorum yani facebook sayfası bu yt kanalı ile ve kategori ile aynı isimde ve aynı tasarım da olucak ama kafama takılanlar youtube video linki günde kaç adet paylaşabilirim yani facebook sorun çıkartırmı link paylaşımı için ?

Ben biraz değişik bir yöntem uyguluyorum :) biraz resim buldum face açtım bayan,telefonla onayladım arkadaş ekleme sayfalarına kalp yaptım abazalar atladı tabi :) Derken derken 4999 arkadaşa ulaştı. Daha fazlasını sınır var diye biliyorum emin olmasamda kabul etmedim silinen olursa tamamlıyorum.

Duvarda bi kaç paylaşım yaptım mı biri görmese biri görüyor biri paylaşmasa biri paylaşıyor :)

Ben biraz değişik bir yöntem uyguluyorum :) biraz resim buldum face açtım bayan,telefonla onayladım arkadaş ekleme sayfalarına kalp yaptım abazalar atladı tabi :) Derken derken 4999 arkadaşa ulaştı. Daha fazlasını sınır var diye biliyorum emin olmasamda kabul etmedim silinen olursa tamamlıyorum.

Duvarda bi kaç paylaşım yaptım mı biri görmese biri görüyor biri paylaşmasa biri paylaşıyor :)

Hocam ben tr çalışmam :D yabancı içerik olacak bizim ülkede reklama tıklamak diye birşey söz konusu bile değil :D

bende var türk 20 k abonesi var 100 kişi gelirse öp basına koy işe yaramıyor :(

20 k abonesi var derken hocam anlamadım yani 20 k face sayfası takipçisimi yoksa profil takipçisimi ve organikmi yani takipçiler aktifmi ?

aktif hocam aktif grup hatta grubun adıda en iyi youtube videoları istersen paylas bi tane dene

aktif hocam aktif grup hatta grubun adıda en iyi youtube videoları istersen paylas bi tane dene

Hocam tr de biliyorsunuz ki kullanıcılar pek böyle şeylere bakmaz ama yabancı kullanıcılar izler paylaşır reklama tıklar abone olur ve 20 k değilde benim amacım 300 500 k yapmak belli zamanlarda sayfaya reklam ve üye çekimi yaparak yani sadece sayfada video değil de o çalışacağım kategoride yazılar resimler paylaşarak ilerlemek ve paylaşılacak videolar belli sitelerden alınacak logo veya yazı gibi şeyler bir program ile temizlenecek kanalın logosu basılacak belki kare içine alınarak özel yapmak şuanlık bir fikir bu kafamdaki ama denemeden birşey söylemek olmaz bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri