Kafamda Deli Sorular YT Bitti mi?

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Net

Kayıtlı Üye
3 Yıla yakın YT ile uğraşan birisi olarak şuan 3 çocukla ortada bırakılmış dul kadın gibi hissediyorum :D

Kanalların hepsi partnerden atıldı. Şuan tamamı boş boşuna izlenim alıyor ne partnerler alıyor nede adsense. Adsense alıyor ama alsa ne bütün hepsi ünlem.

Partnerler bu hale gelmeden 2 ay önce kapanan kanalımın ücretini bile ödemediler 9000 e yakın alacağım var Quizden.
Hepsi kaldı ve gelir 0 gider düzinelerce.
Bilmiyorum diğer dostlar ne yaptı ama ben şuan çok kararsızım.

Oyun kanalı yapsam 3 4k pc alsam diyorum O kadar çok Büyük Kanallar varki beni ezerler.

Anlayacağınız yine kaldık ingiliz kraliçesine sizin düşüncelerenizide duymak isterim lütfen yorum yapın :)

3 Yıla yakın YT ile uğraşan birisi olarak şuan 3 çocukla ortada bırakılmış dul kadın gibi hissediyorum :D

Kanalların hepsi partnerden atıldı. Şuan tamamı boş boşuna izlenim alıyor ne partnerler alıyor nede adsense. Adsense alıyor ama alsa ne bütün hepsi ünlem.

Partnerler bu hale gelmeden 2 ay önce kapanan kanalımın ücretini bile ödemediler 9000 e yakın alacağım var Quizden.
Hepsi kaldı ve gelir 0 gider düzinelerce.
Bilmiyorum diğer dostlar ne yaptı ama ben şuan çok kararsızım.

Oyun kanalı yapsam 3 4k pc alsam diyorum O kadar çok Büyük Kanallar varki beni ezerler.

Anlayacağınız yine kaldık ingiliz kraliçesine sizin düşüncelerenizide duymak isterim lütfen yorum yapın :)

Hocam ezerler derseniz ezilirsiniz. İlla oyun bilgisayarı almanıza gerek yok. Agar.io ile bile yüzlerce video atıp kazanan insan oldu. Elinizdeki imkanları verimli kullanmaya çalışın. Daha sonra elinizdeki imkanları arttırın ve onları verimli kullanın. Daha sonra aynısı bir daha. Tutmazsa yurtdışındaki projeleri getirmeye veya incelemeye onların karmalarını yapmaya çalışın. Bir farklılık verin kanalınızdakilere. Bu konuda çok saygı duyduğum [MENTION=21319]Vergo[/MENTION] var gerçekten büyük bir başarı yakaladı.

Bunu dedin sen ne yapıyosun dersen; senin durumunda bile değilim. Ben bugüne kadar spam vs yapmadım. Sadece kanal sattım ama ne iş yaptıysam kaliteli yapmaya çalıştım ve faydalarını gördüm. Sen de kaliteli yapmaya çalış ne iş olursa olsun elbet biri tutar.

Uzun oldu kusura bakma, iyi akşamlar hocam.

Biten çıksın kasıyor :D Tavsiyem partnerlerden atılan veya adsense spama sürekli düşüyorsa unut eskiyi. sıfırdan başla. Eşleşensiz,telifsiz kanallar basmaya calıs. mümkünse yt to yt calısma. YT emek verene bitmedi,bitmez de. Asıl şimdi başlıyor..

Hocam ezerler derseniz ezilirsiniz. İlla oyun bilgisayarı almanıza gerek yok. Agar.io ile bile yüzlerce video atıp kazanan insan oldu. Elinizdeki imkanları verimli kullanmaya çalışın. Daha sonra elinizdeki imkanları arttırın ve onları verimli kullanın. Daha sonra aynısı bir daha. Tutmazsa yurtdışındaki projeleri getirmeye veya incelemeye onların karmalarını yapmaya çalışın. Bir farklılık verin kanalınızdakilere. Bu konuda çok saygı duyduğum [MENTION=21319]Vergo[/MENTION] var gerçekten büyük bir başarı yakaladı.

Bunu dedin sen ne yapıyosun dersen; senin durumunda bile değilim. Ben bugüne kadar spam vs yapmadım. Sadece kanal sattım ama ne iş yaptıysam kaliteli yapmaya çalıştım ve faydalarını gördüm. Sen de kaliteli yapmaya çalış ne iş olursa olsun elbet biri tutar.

Uzun oldu kusura bakma, iyi akşamlar hocam.

işimi her zaman temiz yapsamda bütün kanalları tek bankaya bağlamam nedeniyle hepsi atıldı malesef böyle bir sonuçla karşılaştık tavsiyeniz için teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:38 ----------

Biten çıksın kasıyor :D Tavsiyem partnerlerden atılan veya adsense spama sürekli düşüyorsa unut eskiyi. sıfırdan başla. Eşleşensiz,telifsiz kanallar basmaya calıs. mümkünse yt to yt calısma. YT emek verene bitmedi,bitmez de. Asıl şimdi başlıyor..

sendeki ne özgüvenmiş öyle :D :D
Yeni başlıyor diye bir şey yok :D Kaliteli ve zor spam başlıyor ve biraz daha çömezler elendi ama bizlerinde işi bir o kadarda zorlaştı :) Partner olmadan Adsense çok zor :)

özgüven değil. şimdi başlıyor çünkü kazançlar artacak,tadına doyum olmayacak. biraz daha halileti içerik yüklemek lazım. günde 50 kanal basacağına ,2 kanal basarsın ama sıfır ve temiz videolar arayıp seçersin. baktığın zaman uzun vadede daha karlı olacağını göreceksin. vur-kaç devri kapandı. şahsen ben de bilmiyorum ne yapacağımı,renderli videolar bile sakat şuan. adsense zor evet,ama temiz çalışırsan adsenseden güzeli yok. tıkır tıkır yatar :)

Az ve oz calisirsaniz bu boslukta iyi kazanirsiniz spam bitmesi bitmedi bitmesi...

3 yıldır işle uğraşıyorum ben şuan zorlanıyorsam yeni başlayan 5 6 aylık arkadaşlar napıyor merak ediyorum illa bitmez fakat zorlanacağız fazlasıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri